CroisiEurope - folyami hajóutak - Kényelem és szolgáltatások a hajó fedélzetén

 

Érkezés
A hajó személyzete fogadja Önt a fedélzetre való érkezésekor és elkíséri a kabinjáig. A személyzet a hajó bárjában felszolgált köszöntő aperitiv alkalmával mutatkozik be. Az aperitivet követően  ismertetésre kerül a hajóút pontos programja a különböző kirándulások leírásával.

Programszervező
A programszervező az egész hajóút alatt jelen van. Ő szervezi az aperetivek alkalmával a különböző játékokat,  az esti programokat, a torna foglalkozásokat és tájékoztatja Önt azokkkal a helyekkel kapcsolatban amelyeken a hajó áthalad. Elkíséri az utasokat a kirándulásokra is bár ezeket helyi idegenvezető teszi teljessé.

Programok
A kikötőállomásokon  történő kirándulásokon kívül, a hajóút hosszúságától függően számos élménygazdag program teszi színesebbé az utazását : az étkezések előtti aperitivek alatt játékokat, játékos vetélkedőket szervezünk, részt vehet tornaóráinkon, mulathat a gála estén illetve a táncos estélyen.

Butik
A fedélzeten található kis butikban képes levelezőlapok, bélyegek, emléktárgyak és néhány praktikus tárgy áll az utasok rendelkezésére.

Kabin
Minden kabinunk rendelkezik kilátással (kintre néző ablak) és légkondícionálással. A kabinokban van egy fürdőszoba sarok WC-vel, mosdókagylóval és tusolóval valamint törölközőkkel. Az utasok kényelmét műholdas televízió, rádió, hajszárító és széf is szolgálja. A kabinokban választás szerint egy nagy ágy vagy két db egyszemélyes ágy található. A feldélzeten 220 V-os áram áll rendelkezésre. A kabinban levő telefonnal az utasok hívhatnak egy másik kabint, a recepciót illetve ébresztőt programozhatnak be de ez külső hívás fogadására nem alkalmas. Kérjük, hogy ne felejtse el leadni a kabinja kulcsát a hajóút végén.

Italkártya
Hajóink fedélzetén  akár az étkezések alatt akár a bárban  italkártyával rendezheti italfogyasztását. A 10 illetve 50 értékű italkártyát a hajóút teljes időtartalma alatt a bárban vásárolhatja meg. Minden italfogyasztása levonásra kerül az italkártya értékéből, az esetleges fennmaradó összeget pedig az út végén visszatérítjük.

Hajóparancsnok
A hajóparancsnok felelős a navigációért és a navigációs személyzetért. Komoly időjárás változás esetén dönthet a hajó útvonalának módosításáról. A hajóparancsnok az út során betekintést enged az utasoknak a pilóta kabinba.

Fedélzeti megbízott
A fedélzeti megbízott a karmester szerepét tölti be a hajón: felelőssége kiterjed az étkezésre és a  szállásra és közvetlen kapcsolatban áll az utasokkal. Hatékony munkájával és diszkrét személyiségével végigkíséri Önt hajóútján;  bármilyen jellegű problémájával fordulhat hozzá.

Kirándulások
Az utasoknak kínált kirándulások fakultatívak. Amennyiben Ön nem fizetett be a fakultatív kirándulásokra az út lefoglalásakor, ezt a fedélzeten is megteheti. Az Ön hajóútjához kínált fakultatív kirándulások leírását a Kirándulások listán tekintheti meg.

Dohányzó/ Nem dohányzó
A hajó teljes egészében nem dohányzó (kabin, étterem, folyosó, recepció). A napfedélzet az egyedüli olyan hely ahol a dohányzás megengedett.

Orvos
A hajó fedélzetén nincs orvos. Szükség esetén a fedélzeti megbízott kapcsolatba lép a legközelebbi orvosi szolgálattal.

Egészség
Kérjük, hogy kérje meg előre az európai egészségügyi kártyát minden Európai Unión belüli utazáshoz. Az európai egészségügyi kártya helyettesíti az E111 formanyomtatványt és 1 évig érvényes. Ez a kártya ingyenes, de ügyeljen arra, hogy 4-5 hét szükséges a kiállításához. Sürgős esetben a Társadalombiztosítás egyszerű kérelem alapján kiállíthat egy ideiglenes igazolást. Ne felejtse el elhozni utazásához rendszeresen szedett gyógyszereit valamint az azokhoz tartozó recepteket.

Napfedélzet
A napfedélzet ideális arra, hogy Ön élvezze a szabad levegőt a táj szépségében gyönyörködve. A napfedélzeten napozóágyak és fotelek szolgálják az utasok kényelmét melyeket minden utas térítésmentesen vehet igénybe.

Borravaló
Borravalót minden utas saját belátása szerint adhat a személyzet tagjainak.

Recepció
Minden reggel és minden délután van ügyelet a recepción kivéve a beszállás és a hajó elhagyásának napját. Az ügyeleti órákról a fedélzeten tájékoztatjuk utasainkat.

A személyzetnek lefoglalt helyek
A hajó néhány részére biztonsági okok miatt az utasok számára tilos a belépés (átjáró, első és hátsó hajóhíd, a kötélzet mögötti területek). A manőverek alatt, a zsilipeknél való átkeléskor illetve ködös időben az utasok nem tekinthetik meg a pilótafülkét.

Étkezés
Minden étkezés a hajó fedélzetén történik (kivéve kivételes esetekben) a hajó éttermében. Az étkezéseket minden utas számára egyszerre, meghatározott időben szolgáljuk fel. A reggeli svédasztalos formában történik. Az ebéd és a vacsora során egy francia ihletésű menüt kínálunk utasainknak. A világ legjobb pincemestere, Serge Dubs közreműködésével állítottuk össze borválasztékunkat. Az aperitivet, kávét és emésztést elősegítő étkezés utáni italokat a bárban szolgáljuk fel. Az aperitivet, a kávét, az emésztést elősegítő étkezés utáni italokat illetve az étkezés alatt fogyasztott italokat a hajóút ára nem tartalmazza.

Speciális étrend
Kérjük, hogy az utazás lefoglalásakor jelezze az utazási irodában ha valamilyen speciális étrendre van szüksége, így erre előre felkészülhetünk és az Ön útja a lehető legkellemesebb feltételek között folyhat.

Állatok
Kényelmi, higiéniai és biztonsági okokból kifolyólag állatok nem utazhatnak a fedélzeten. Megértésüket köszönjük.

Fizetésre használható pénzeszközök a fedélzeten
A hajó fedélzetén minden Euro-ban fizetendő. A következő fizető eszközöket tudja a hajó személyzete elfogadni : csekk, készpénz, bankkártya (Visa, Eurocard, Mastercard, American Express). A hajó fedélzetén nincs sem pénzváltó sem bankautomata.

Öltözködési tanácsok
A kirándulásokhoz ajánlott a laza viselet, kényelmes cipő. Ne felejtsen el sportos jellegű ruhát becsomagolni a tornához, néhány melegebb pulóvert a hűvösebb estékhez és egy elgánsabb viseletet a gála esthez. Törölköző a kabinban az utasok rendelkezésére áll, mosdókesztyű viszont nincs.

Utazási dokumentumok
Az ország területét elhagyni, illetve idegen országba belépni érvényes úti okmánnyal illetve személyazonosító igazolvánnyal lehet. Magyar állampolgár személyazonosító igazolvánnyal az Európai Gazdasági Térségről szóló Egyezményben részes tagállam területére és a tagállamok között utazhat, valamint azokba az országokba, ahová azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.

Utas(ok) neve:........................................
 
Utazás időpontja:...................................

Úti cél:..................................................

Pozíciószám:........................................

Foglalási szám:.....................................

Dátum:  
____________________________
Utazási iroda
 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!