Kedves Utasunk, kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük, hogy az Emirates légitársaság október 21-től ismét összeköti Budapestet Dubajjal – és Dubajon keresztül a nagyvilággal.      

Az induláskor a járatok a hét 2 napján közlekednek majd: szerdán és szombaton,  Dubaj elérhetőségén túl kiváló csatlakozást biztosítanak például a Maldív-szigetekre, Dél-Afrikába, Indiába, Thaiföldre vagy akár Japánba, Koreába... stb.

 

Foglaljon egzotikus nyaralást repülőjegye mellé!

Szakértő utazási tanácsadók segítik kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb szállodát.

 

Tengerparti nyaralás: Dubaj >>

Tengerparti nyaralás: Maldív-szigetek >>

 

 

Kérje ajánlatunkat!Ízelítőül néhány úti cél:          

 

            
  Turista 165 000 Ft-tól                                        Turista 220 000 Ft-tól                                            Turista 215 000 Ft-tól    
  Business 699 000 Ft-tól                                    Business 695 000 Ft-tól                                        Business 830 000 Ft-tól 
 
          
  Turista 230 000 Ft-tól                                       Turista 215 000 Ft-tól                                            Turista 240 000 Ft-tól
  Business 775 000 Ft-tól                                    Business 835 000 Ft-tól                                       Business 775 000 Ft-tól 
 
          
  Turista 245 000 Ft-tól                                       Turista 240 000 Ft-tól                                          Turista 255 000 Ft-tól
  Business 825 000 Ft-tól                                    Business 760 000 Ft-tól                                       Business 925 000 Ft-tól 
 
          
  Turista 245 000 Ft-tól                                       Turista 230 000 Ft-tól                                          Turista 225 000 Ft-tól 
  Business 835 000 Ft-tól                                    Business 695 000 Ft-tól                                      Business 765 000 Ft-tól 
 
                                            

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

  

Utazzon rugalmasan! Utazzon biztonságban a Tensivel!

 

A folyamatosan változó járványügyi előírások megnehezítették a már nagyon vágyott utazás megszervezését. Ezt felismerve a légitársaságok alkalmazkodva a jelen helyzethez, megváltoztatták a foglalási- és lemondási feltételeiket úgy, hogy az az utazók számára nagyfokú rugalmasságot biztosítanak, azaz módosítható az utazás időpontja és akár a célpontja külön díj felszámítása nélkül, valamint lemondott utazás esetén utazási utalvány vagy visszatérítés kérhető.

 

… és most a TENSI HOLIDAY ehhez rugalmas szállásfoglalási feltételeket is biztosít Önöknek a legkedveltebb egzotikus nyaralóhelyeken , ahová most kedvező árakon repülhet pl. az Emirates légitársaság járataival, így például Dubajba, vagy a Maldív-szigetekre és további csodás helyek várják a szikrázó napfényre, mesés tengerpartokra és fantasztikus élményekre kiéhezett utazókat.


Feltételek: Az egyes légitársaságok és szálláshelyek feltételei változók, azokról konkrét utazási ajánlatunkban adunk tájékoztatást.

S ha ez még nem lenne elég, most a Tensi utazási tanácsadók az Ön utazását biztonságba csomagolják!

Folyamatosan figyelemmel követjük a hazai és nemzetközi járványügyi és beutazási szabályokat , a szabályokról tájékoztatjuk, a változásokról értesítjük Önöket és alternatív ajánlatot küldünk, ha a kiválasztott úticél szabályai megváltoznának.


Irodánkban biztosítjuk a gondtalan utazáshoz szükséges védőfelszereléseket (pl. maszk, kézfertőtlenítő, stb.).  Keresse akciós ajánlatainkat!
Prémium védőfelszerelések itt >>


Segítünk az esetlegesen szükséges tesztek megszervezésében.
Napi 24 órában rendelkezésre állunk, amennyiben utazásuk során segítségre lenne szükségük.

Rugalmas és biztonságos utazás a Tensivel! 

Szívesen várjuk érdeklődését telefonon, emailben vagy személyesen budapesti és vidéki irodáinkban! Nyitvatartási idő: H-P 10-15 óra.

 

*Feltételek: A megadott repüőjegy árak meghatározott feltételek mellett érvényesek, a szabad férőhelyek száma korlátozott. A jegyvásárlás és utazás feltételekhez kötött. A megadott repülőjegy árak budapesti indulással oda-vissza útra értendők turista- vagy business osztályon, és tartalmazzák az adókat, illetékeket. Az árak meghirdetéskor érvényesek. Az árfolyam-ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A tájékoztatás nem teljes körű, további információért hívja munkatársainkat, vagy írjon a repjegy@tensi.hu címre.

  

Még biztonságosabb utazás

 

Továbbra is utasaik biztonsága a legfontosabb a légitársaság számára. Folyamatosan figyelemmel kísérik a higiéniai fejlesztéseket, amely szerint alakítják a szolgáltatásaikat. Az Emirates légitársaság a munkatársaik védelmében átalakította az egyenruhánkat és járataikon fokozottan fertőtlenítenek.

 

 

  

 

Az Emirates légitársaság számára az Ön biztonsága a legfontosabb

 

A légitársaság tovább bővítette szolgáltatásait alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez, hogy Ön és szerettei teljes nyugalomban utazhassanak:

Minden egyes utazás után a repülőgépeik alapos takarításon és fertőtlenítésen esnek át.
Minden utasuknak biztosítanak egy maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt és antibakteriális törlőkendőt tartalmazó higiéniai csomagot . Így Ön akár az utazás során is fertőtlenítheti saját környezetét. Az utasok biztonsága érdekében a személyzet a fedélzeten teljes védőruhát visel .
Ha a járat menetideje meghaladja az 1 óra 30 percet, úgy - egyedülálló  módon - a személyzet létszámát kiegészítik plusz egy fővel - aki kizárólag a mosdók takarításáért felel. A koronavírusra vonatkozóan ingyenes globális biztosítást nyújt a légitársaság minden Emirates utasnak akár 150.000 EUR értékben.
Az Emirates repülőgép flottája az egyik legfiatalabb a világon, melynek köszönhetően továbbfejlesztett HEPA-légszűrőket használnak . Az Emirates járatokon a levegő 2-3 percenként teljesen kicserélődik (gyakrabban, mint egy kórházban), így a HEPA szűrők eltávolítják az olyan mikroszkópikus részecskék 99,99%-át, mint a baktériumok, vírusok vagy a gombák. Az Emirates repülőinek levegője így tisztább, mint bármely más utazási eszköz, vagy akár egy üzlet vagy bevásárlóközont levegője.

  

 

 

Az Emirates légitársaság a biztonságos légiközlekedést még magasabb szintre emeli 

A Business és First Class üléseik nem csak a kényelmet és luxust jelentik, de egyedülálló módon akár a teljes elkülönülést is lehetővé teszik a saját és zárható kabinban.
A sofőr szolgáltatásuk segítségével a küszöbig/bejárati ajtóig viszik a biztonságos utazás fogalmát.
Dubaji várótermeik a pihenés, a feltöltődés és a kikapcsolódás mellett új szintre emelik a “social distancing” fogalmát.
Mobilalkalmazásuk segítségével már otthonról kiválaszthatja kedvenc filmjeit – így az ICE szórakoztatórendszerükkel szinkronizálva elkerülheti a felesleges érintéseket a repülőgép fedélzetén. Az átszállások Dubajban mindig is problémamentesek voltak – pár órás csatlakozásaik pedig az újonnan bevezetett reptéri intézkedésekkel együtt is biztosítják, hogy elérje járatát. A fedélzeti WIFI mindig is az utasaik egyik kedvenc szolgáltatása volt - a folyamatosan változó helyzetben pedig lehetőséget biztosít, hogy repülés közben is a legfrissebb információkat biztosítsa önmaga és szerettei számra.
Sokan nem tudják, de a legmodernebb szórakoztatórendszerrel felszerelt üléseik lehetővé teszik a fedélzeti székek közötti telefonálást is, hogy felesleges mozgás nélkül is tarthassa a kapcsolatot utastársaival repülés közben is.

 

 Autóbérlés  Szállásfoglalás

 

 

Hívja repülőjegy szakértőjét, szívesen elkészítjük személyre szabott repülőjegy ajánlatát!

 

az Ön repülőjegy szakértői:

Tel: (+36-1) 999-1407 | (+36-1) 345-1532 Tensi repülőjegy értékesítés

repjegy@tensi.hu | www.tensi.hu 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!