Nyelviskola Ottawában

 

Ottawa Kanada és a tartomány fővárosa. A Parlament Hegyen található épületek európai városokra emlékeztetik a látogatókat. A városban gyakran tartanak fesztiválok, előadásokat. Egy dolog biztos, hogy a diákoknak meg kell nézni a parlamentet amíg itt tartózkodnak.. Ottawa körül 90 kilométer sugarú körben a természet olyan, mint sehol máshol, a táj káprázatos és a helyiek is barátságosak. Mindenképpen érdemes minél jobban felfedezni Ottawát, mert a város mindenkinek tartogat érdekességeket. A természet kedvelőinek nagyszerű program lehet ellátogatni a Rideau csatornához télen korcsolyával, nyáron pedig fürdőruhával. A kultúra és a művészetek iránt érdeklődők pedig a  különböző múzeumok és galériák közül választhatnak.

 


Nyelviskola Ottawában:
Az ottawai nyelviskola modern és felszerelt. 10 kényelmes és légkondicionált terem, ebédlő konyhával, számítógépterem internettel és WIFI-vel valamint tanulószoba biztosít tökéletes körülményeket a tanuláshoz. A nyelviskola a város szívében található. Pár perc sétával elérhetők a művészeti galériák, múzeumok, és a világhírű ByWard Market. A piac jól ismert nyitott boltjairól, sokféle étterméről, bárjáról és éjszakai mulatóiról.   

 

Tanfolyamok:

Vakációs angol nyelvtanfolyam 10 tanóra / hét

Általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra / hét

Szuper intenzív angol nyelvtanfolyam 40 tanóra / hét


Szállás:

Vendéglátó családok:A vendéglátó családok otthonukban egyágyas szobát, félpanziót vagy teljes ellátást (csomagolt ebéddel) biztosítanak. A fürdőszoba és konyha használata a családdal közösen történik.

A vendéglátó családok a nyelviskolától átlagosan 10 - 50 percre laknak tömegközlekedéssel.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!