Nyelvtanulás Barcelonában

 

Barcelona Katalónia központja és Spanyolország második legnagyobb városa, élettel teli mediterrán város. Spanyolország észak-keleti részén található, a Földközi-tenger partján, a Costa Brava mentén. Híres szülötte a nagyszerű építész, Gaudí, aki egyedülálló építészeti stílusa révén vált világhírűvé. Barcelona jelképe, a Sagrada Família templom is az ő műve, melyet a sors kegyetlensége folytán nem tudott befejezni.

 


Nyelviskola Barcelonában:

Az iskola Barcelona főutcáján található, az "El Barrio Gothico" negyedben, a katedrális mellett, 5 percnyi sétára a jól ismert "Las Ramblas”-tól. A város kikötői negyede is csak 10 pernyire van az iskolától, a legközelebbi tengerparti strand pedig tömegközlekedéssel 15 percnyire van. Az iskola 12 légkondicionált tanteremmel, tv szobával, társalgóval rendelkezik. Internet hozzáférés lehetséges. Az iskola számos szabadidős programot kínál diákjai számára.

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: észak-amerikai, német, brazil, török, holland, dél-koreai, japán, orosz, lengyel, magyar, olasz, skandináv, francia és sok egyéb.

Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 23,3 év. Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 70 fő a téli hónapokban, 130 fő a nyári hónapokban.

Nemzetiségi összetétel a junior nyelvtanfolyamokon: észak-amerikai, német, brazil, török, holland, dél-koreai, japán, orosz, lengyel, magyar, olasz, skandináv, francia és sok egyéb.

Átlag életkor a junior nyelvtanfolyamokon: 16,2 év. Átlag létszám a junior nyelvtanfolyamokon: 40-50 fő.

 

Tanfolyamok:

Standard spanyol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

Tanfolyam 10 tanóra/hét

Junior spanyol nyelvtanfolyam (14-21 éves korosztály számára)

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton. Check in: 11:00-20:30.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Érkezés: Barcelona repülőterére 9 – 19 óra között érkező járattal

első transzfer: 13.00-kor a délig érkező járatokhoz

második transzfer: 16.00-kor a 15.00-ig érkező járatokhoz

harmadik transzfer: 20.00 – kor a 19.00 óráig érkező járatokhoz

 

Elutazás: a repülő indulási ideje 9 – 19 óra között, utolsó transzfer a repülőtérre 14.00 – kor

 

 

Szállás:

Standard apartman: Az apartmanok önellátóak, 5-6 tanuló (és néha a tulajdonos) osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Egy fő kétágyas szoba foglalása esetén az iskola mindent megtesz, hogy a „legmegfelelőbb” szobatársat megtalálja. Az apartmanok egy része rövid sétára található az iskolától, de a többség 20-40 perces útra van tömegközlekedéssel. Takarítást hetente egyszer az iskola intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A legközelebbi tengerpart 10-40 perces busz útra található, bolt pedig 5 percre található. Wifi elérhető, díjazás ellenében.

Kaució: nincs

 

 

Vendéglátó család/reggeli/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok általában 10-40 perces útra laknak a nyelviskolától tömegközlekedéssel. Csak egyágyas szobák foglalhatók reggelis vagy félpanziós ellátással. Takarítás a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A városközpont 10-40 percre található tömegközlekedéssel, bolt 5-10 percre.

Kaució: családtól függő, általában nincs.

 

 

Kollégium: A kollégium csak a nyári időszakban elérhető, egy- vagy kétágyas szoba foglalására van lehetőség. Az iskolától 15 – 45 percre található, a tengerpart 10 -20 perc. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: nincs

 

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Vendéglátó család: Kétágyas szobák foglalhatók, a diákok osztoznak a fürdőszobán és a közös helységeken a családdal. A takarítást hetente egyszer a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A családok kb. 10-40 perces útra laknak az iskolától tömegközlekedéssel.

Kaució: nincs

 

Kollégium: Elhelyezés 2 ágyas szobákban, a tanulóknak konyha és egy csodálatos terasz áll a rendelkezésére. A kollégiumtól 30 perc sétával elérhető az iskola.

Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: nincs

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!