Egy csepp Toszkána

Utazás a kultúra és a gasztronómia jegyében - csoportos városlátogatás

 

Gyönyörű tájak, nyugalom, szépség, fenséges ízek, - ez Toszkána. Amiről filmet írtak, megihletett költőket, a reneszánsz művészet tárháza. Amit egyszer mindenképpen látni kell! 

 

Jelentkezés lezárva.
Új 2021 tavaszi-nyári időpontok előkészületben.

 

Dátum: 2020. október 2-5.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági járattal Pisába

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában

Ellátás: Reggeli a szállodában, 1 borkóstolós vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri, aki a pisai repülőtéren várja a csoportot

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Egy csepp Toszkána ajánlatunk programleírása


1.nap Utazás Pisába

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban. Érkezés után transzfer Pisába. Gyalogos városnézés az egyedi szépségű városban, a Csodák Mezejének (Ferde torony egyénileg) megtekintése A pisai titok, amire magyarázatot kapunk maga a Ferde Torony és hogy hogyan építettek dómot 1063-ban? A városnézést követően rövid szabadidő, majd transzfer a szállodába. Szállás Firenze (3 éj)


2. nap Siena és San Gimignano

Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás autóbusszal Siénába – nemcsak Olaszország, de talán egész Európa legegységesebb hangulatú, legnagyszerűbb gótikus városába és San Gimignanoba, a 14 tornyáról világszerte híres középkori kisvárosba. Ha Sienának nincs folyója, akkor hogy lehetnek kútjai? Fakultatív látogatás a titkos föld alatti alagútrendszerben. A program ára 7 000 Ft/fő, kizárólag itthon, előre foglalható. Borkóstolós vacsora egy jellegzetes helyi gazdaságban, majd visszautazás a szállodába.


3.nap Firenze

Reggeli a szállodában. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel Firenzében. A reneszánsz fővárosában is a titkok nyomába eredünk: hogyan büntették a csaló kereskedőket, hol kell a városban a szerencsét megkísérteni és hol hagyott graffitit Michelangelo?. A városnézés „klasszikus” útvonala mellett ezekre a kérdésekre is választ kapunk. Szabad délután vagy fakultatív programlehetőség: látogatás az Uffizi Képtárban idegenvezetéssel. A program ára 23 800 Ft/fő belépővel (kizárólag itthon, előre foglalható)


4.nap Hazautazás

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a déli órákban Budapestre.

 

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

 

2020. október 2.

kétágyas

 

239 900

egyágyas

 

279 900

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, 1 kézipoggyász, 1 fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, 1 borkóstolós vacsora, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, 20 kg-s feladott poggyász 18 000 Ft/db, belépőjegyek (kb. 30 €), a szállodában fizetendő kötelező idegenforgalmi adó (5,00 €/fő/éj), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

   

Egy csepp Toszkána


Vissza
Kérje ajánlatunkat!