A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 12 000 Ft/fő kedvezmény

 

A nyüzsgő nagyváros, Nápoly és a sziklafalakon meghúzódó, mesébe illő kisvárosok, a félsziget szebbnél szebb természeti szépségei örök élményt nyújtanak mindazok számára, akik csak egyszer is itt jártak!

 

Dátum: 2020. március 28-31.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal Nápolyba

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában

Ellátás: Félpanzió

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 25 fő

 

A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol ajánlatunk programleírása


1.nap    Nápoly

Elutazás Budapestről, érkezés Nápolyba az esti órákban. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Vacsora a szállodában. Szállás Castellamare di Stabia (3 éj).

 

2.nap   Az Amalfi-part

Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás a világ egyik legszebb partvonala mentén Amalfiba, Campania tartomány és egész Olaszország egyik leghíresebb idegenforgalmi központjába. Útközben Positano megtekintése kilátóból. AS városnézést és a rövid szabadidőt követően továbbutazás Amalfiból Ravello megkapó szépségű városkájába. Itt található a Villa Rufolo, melynek kertje megigézte Wagnert (itt születik Klingsor kertje a Parsifalból). Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.

 

3.nap Capri

Reggeli a szállodában. Utazás hajóval Capri szigetére. Séta Anacapriban, a sziget hangulatos kisvárosában. Lehetőség Axel Munthe villájának megtekintésére, majd séta Capri városkába, a híres Piazetta-n, valamint Augustus Császár kertjében, ahonnan csodálatos a kilátás a Faraglioni sziklákra. Fakultatív programlehetőség: csónaktúra a sziget partja mentén (az ár nem tartalmazza). Délután utazás hajóval Sorrentóba, kb. 1,5 óra szabadidő, majd transzfer vissza a szállodába. Vacsora.  

           

 

4. nap Pompei

Reggeli a szállodában, látogatás Pompeiben, az i.sz.. 79 augusztus 24-én kitört Vezúv tűzhányóból kiáramló hamu és lávakő fedte város XVIII. század közepén napvilágra került maradványait bemutató ásatási területen, majd transzfer Nápolyba. Panoráma és gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a rendkívül színes, különleges hangulatú, csodálatos természeti környezetben fekvő városban. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre a késő esti órákban.

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2020. március 28.

kétágyas 229 900
egyágyas 263 900

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, elsőbbségi beszállás, szállás 3 éjszakára standard szobában félpanzióval, transzferek, hajójegy Caprira, kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 28 000 Ft/fő, 10 kg-s feladható poggyász díja 9 000 Ft/db; 20 kg-s feladható poggyász díja 22 000 Ft/db; belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő kb. 40,00 €/fő) és a szállodai kötelező idegenforgalmi adó, utasbiztosítás.

 

A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol


Vissza
Kérje ajánlatunkat!