A Garda-tó és környéke

csoportos városlátogatás

 

 

 

A Garda-tó, amely nem csak a legnagyobb, de talán a legszebb is az észak-olasz alpesi tavak között – ahol a mediterrán keveredik a hegyvidék hangulatával.

 

 

Jelentkezés lezárva.
Új 2021 tavaszi-nyári időpontok előkészületben.

 

Dátum: 2020. október 17-20.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Ellátás: Félpanzió, 2 kóstoló

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű helyi idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

A Garda-tó és környéke ajánlatunk programleírása


1.nap Bergamo és Sirmione

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban Bergamó repülőterére. Az érkezést követően transzfer Bergamóba. A hangulatos észak-olasz kisvárost nem csupán elhelyezkedése, de a régi városrész számos tornya, kupolája, szorosan egymáshoz épült ódon házainak, palotáinak sokasága is már messziről csalogatja a turistákat. Városnézés, rövid szabadidő, majd továbbutazás a tó talán egyik legismertebb városkájába, a tóba nyúló Sirmionébe. A délután folyamán a várost megismerhetjük földről és vízről – séta a szűk kis utcácskákon és kb. 30 perces hajókázás a félsziget körül. Vacsora a szállodában. Szállás Colombare di Sirmione (3 éj)


2.nap Verona és Valpolicella

Kirándulás Észak-Olaszország egyik legvonzóbb városába, Veronába. Városnézés idegenvezetővel a Shakespeare Rómeó és Júliája által „halhatatlanná” tett tipikusan középkori hangulatú városba – ahol számos utalást, emléket találunk a két veronai családra illetve a történetre vonatkozóan, valamint itt láthatjuk Európa talán egyik legnemesebb román templomát, a San Zeno-t is. Rövid szabadidő, ebédelési lehetőség. Délután rövid kirándulás Olaszország egyik legfontosabb vörösbortermő vidékén, Valpolicella-ban, ahol egy pincelátogatás során meg is kóstolhatjuk a méltán népszerű italt. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.


3.nap Lazise és Bardolino

Lazise igazi, elragadó kisváros a Garda-tó partján. Igazi mediterrán környezet fogad bennünket, hangulatos belváros szűk sikátorokkal és festői kis terekkel. A nap folyamán ellátogatunk még a Bardolinoba, a bor és az olívaolaj kedves hangulatú, tóparti városába. A programot „ízesíti” az olívaolaj készítőben tett, kóstolóval egybekötött, látogatás. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.


4.nap Brescia, hazautazás

Délelőtt városnézés Bresciában. Az észak-olasz város központjában a három, hangulatában és építészeti stílusában teljesen eltérő, egymás közelében álló tér körül csoportosul a város legtöbb nevezetessége. Városnézés idegenvezetővel, szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a kora esti órákban Budapestre.

 

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

 

2020. október 17.

kétágyas

  224 900

egyágyas

  259 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 13 000 Ft/db vagy 20 kg-s 18 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

   

A Garda-tó és környéke


Vissza
Kérje ajánlatunkat!