Látogatás Észak-Thaiföld látványos fesztiváljain, pihenéssel Krabi tengerpartján

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Foglaljon 10 000 Ft/fő kedvezménnyel szeptember 25-ig!

Garantált indulás!

 

Fedezze fel velünk Thaiföld legszebb látnivalóit Ayutthayától Chiang Mai-ig, szerezzen feledhetetlen élményeket a Yi Peng és Loy Krathong fesztiválokon és pihenjen egyet Ao Nang és a környező szigetek szépséges tengerpartjain!

 

Dátum 2019. november 6 -19.
Időtartam 14 nap/11 éj
Utazás Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 12 óra
Elhelyezés 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás félpanzió a körutazás során, reggeli a tengerparton
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

 

 

Látogatás Észak-Thaiföld látványos fesztiváljain, pihenéssel Krabi tengerpartján programleírása


1 -2. nap: utazás Bangkokba, Ayutthaya

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással Bangkokba, érkezés másnap a déli órákban.

Transzfer Ayutthayába, az Unesco Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. Szállás Ayutthayában (1 éj).

 

3. nap: Ayutthaya, Lopburi és Phitsanulok

Reggeli után Ayutthaya felfedezésére indulunk. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. A következő megálló Lopburi, Thaiföld egyik legősibb városa, amely a khmer építészet remekműveivel büszkélkedhet. Továbbutazás festői tájakon Phitsanulokbe. Szállás Phitsanulokben (1 éj).

 

4. nap: Sukhothai, Sri Satchanalai és Lampang

Reggeli továbbutazás Sukhothai és Sri Satchanalai ősi városaiba. Az ebédet követően továbbutazás Lampangba, látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál, majd folytatjuk utunkat Chiang Rai felé. Szállás Chiang Rai-ban (2 éj).

 

5. nap: Arany Háromszög

Látogatás a lenyűgöző Fehér templomban, majd egész napos kirándulásra indulunk a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás a burmai határ mellett fekvő Mai Sai piacán, az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekong-folyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsao szigeten. Este vásárlási lehetőség Chiang Rai éjszakai piacán.


6. nap: látogatás a hegyi törzseknél

Korai reggeli után elutazás Chiang Mai városába, útközben látogatás a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajózás apró falvak mellett a Kok-folyón, majd utazás egy Karen faluba, ahol kipróbálhatják milyen elefántháton utazni (fakultatív program) majd látogatás a Yao és Akha törzsek falvaiban is. Továbbutazás Chiang Mai-ba, ahol este megcsodálhatják a látványos Yi Peng fesztivál eseményeit. Felejthetetlen látványt nyújt, amikor kivilágított papírlámpások százait engedik egyszerre a levegőbe! Szállás Chiang Mai-ban (2 éj).

 

7. nap: Chiang Mai

Reggeli után látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. A következő program során kipróbálhatják milyen érzés bambusz-tutajon hajózni a Mae Tang folyón. Ebéd egy helyi étteremben, majd látogatás egy orchidea farmon. Este egy másik híres fesztivál, a Loy Krathong ünnepén vehetnek részt, színes felvonulások, szépségversenyek, tűzijátékok szerepelnek ilyenkor a programban és mindenhol kivilágított krathongok, vagyis banánlevelekből készített, virágokkal díszített kis kosárkák úsznak a folyón, fantasztikus látvány!


8. nap: utazás Krabi - Ao Nang tengerpartjára

Transzfer a repülőtérre, elutazás Krabi repülőterére (átszállással) . Transzfer az Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj). Krabi tartomány partvonala Thaiföld legszebb tengerpartjainak és szigeteinek ad otthont. Ao Nang-ból akár minden nap más apró szigetre, meseszép partra hajózhatunk át, fedezzék fel Railay tengerpartjait, a csodás Phra Nang Beach-et vagy Hong szigetét!

 

9-12. nap: Krabi - Ao Nang

Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel: hajókirándulás Phi Phi szigeteire, Phang Nga öböl és James Bond sziget kirándulás busszal és hajóval.

 

13-14. nap: Ao Nang, elutazás

Szabad program, délután transzfer Phuket repülőterére, elutazás Dohába az esti órákban, hajnalban továbbutazás Budapestre, érkezés a kora reggeli órákban.


A programok sorrendje változhat.

  

Kérje ajánlatunkat! 

Részvételi díj – Ft/fő

2019. november 6.

kétágyas

409 900

egyágyas

549 900

felnőtt pótágyon

389 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek: kb. 152 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő kb. 45 USD/fő, utasbiztosítás.

 

Látogatás Észak-Thaiföld látványos fesztiváljain, pihenéssel Krabi tengerpartjain


Vissza
Kérje ajánlatunkat!