Új „always included” árak, 3 fix ajándékkal a Celebrity Cruisesnál!

Mostantól minden Celebrity hajóút ára tartalmazza az italokat, wifi-t és a borravalót!

Minden út*, minden kabin, mindig – ilyen egyszerűen!

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 


Hajóútja lefoglalásához a következő lehetőségek közül választhat:

 

1. ’Always included’ csomag – 3 fix ajándékkal Belső, ablakos vagy balkonos kabin foglalása esetén a hajóút legkedvezőbb ára Classic alkoholos italcsomaggal, ’Surf Wifi’ csomaggal és borravaló átvállalással, minden utasnak.

 

Ha még több extrát szeretne…

 

2. ’Elevate’ csomag – Prémium italcsomaggal és akár 200 USD/fő parti kirándulás ajándékkerettel Belső, ablakos vagy balkonos kabin foglalása esetén az ’Always Included’ csomag ajándékai, kiegészítve Prémium alkoholos italcsomaggal és akár 200 USD/fő parti kirándulás ajándékkerettel, minden utasnak csak +24 EUR/fő/éj felárért.

 

3. ’Indulge’ csomag – ’Stream Wifi’ csomaggal és akár további 200 USD/fő fedélzeti ajándékkerettel Belső, ablakos vagy balkonos kabin foglalása esetén az ’Elevate’ csomagajándékai, kiegészítve ’Stream Wifi’ csomaggal és akár további 200 USD/fő fedélzeti ajándékkerettel, minden utasnak csak + 48.- EUR/fő/éj felárért.

 

4. ’The Retreat’ – lakosztály minden extrával

Lakosztály foglalása esetén az ’Indulge’ csomag ajándékai és a lakosztályokhoz tartozó további extra szolgáltatások felár nélkül, minden utasnak.

 

 

A 3 fix ajándék: 

 

  • Classic alkoholos italcsomag kb. 70 USD/fő/éj értékben minden utasnak.

 

A Classic alkoholos italcsomag tartalma alkalmanként max. 9.- USD / pohár értékben: különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok, sör valamint borok, különféle szénsavas üdítők; gyümölcslevek; prémium kávék és teák és nem-prémium jellegű palackozott víz.

 

  • Korlátlan ’Surf Wifi’ csomag minden utasnak, egy-egy eszközre, kb. 15 USD/eszköz/éj értékben.

A 'Surf' csomaggal böngészhet a neten, ellenőrizheti e-mail-jeit és használhatja az üzenetküldő applikációkat.

 

  • A borravalót a hajótársaság állja minden utasnak.

Belső, ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 15,5 USD/fő/éj értékben, Concierge vagy Aqua Class balkonos kabin esetén kb. 16 USD/fő/éj értékben, lakosztály esetén kb. 19 USD/fő/éj értékben

 

 

Extra ajándékok, a fenti extra csomagok megvásárlása esetén:

 

Prémium alkoholos italcsomag kb. 80 USD/fő/éj értékben minden utasnak

 

A Prémium alkoholos italcsomag tartalma alkalmanként max. 15.- USD / pohár értékben: különböző szeszes- és rövid italok, klasszikus és kézműves koktélok és sörök valamint borok, különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék és teák; prémium palackozott vizek (Aqua Panna, Evian, San Pellegrino), vitaminos vizek, Red Bull energiaitalok.

 

Parti kirándulás- és fedélzeti ajándékkeret, akár 200 USD/fő értékben minden utasnak

 

Az ajándékkeretek összegei a hajóút hosszától függően a következőek:

1-5 éjszakás hajóút esetén: 100 USD/fő

6-9 éjszakás hajóút esetén: 150 USD/fő

10 éjszakás vagy hosszabb hajóút esetén: 200 USD/fő

 

Korlátlan ’Stream Wifi’ csomag minden utasnak, egy-egy eszközre, kb. 35 USD/eszköz/éj értékben A 'Stream' csomaggal teljes internet hozzáférést kap. Böngészhet a neten, ellenőrizheti e-mail-jeit, használhatja az üzenetküldő és videóüzenet applikációkat, bármikor azonnal megoszthatja élményeit, fényképeit, videóit a közösségi média felületein és letöltheti vagy lejátszhatja kedvenc filmjeit, zenéit is.

 

 

Foglalási feltételek:

*A galapagoszi hajóutak nem vesznek részt az új árprogramban, ezeknél maradnak az eddigi szolgáltatásokat tartalmazó árak.

A fenti árprogram új foglalásokra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített, Standard áron foglalt, csoportok esetében él, visszavonásig. Foglalni a kiválasztott csomaghoz tartozó árkóddal lehet (ALWAYS INC., ELEVATE, INDULGE, RETREAT), amely más akcióval, ártípussal nem összevonható. A hajótársaság fenntartja a jogot a módosításra.

Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt a csomagot választhatják. A parti kirándulás- és a fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár.

Az ajándék italcsomag esetében figyelembe kell venni továbbá, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes. Ha valamelyik utas 18, ill. 21 év alatti, abban az esetben neki alkoholmentes italcsomagot biztosít a hajótársaság.

Figyelem! A legkedvezőbb árak „ALWAYS INC NRD, ELEVATE NRD, INDULGE NRD, RETREAT NRD” nem visszatéríthető depozitot tartalmaznak, ezért ezekre érvényes a Celebrity Cruises NRD árkódokra vonatkozó kiegészítő szerződése.

 

2021. január 4.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!