Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Indián nyár Costa módra

Mesés őszi hajóutak szuperáron, 15% kedvezménnyel!

 

Igazi indián nyár Dél-Európában a Costa hajótársasággal! Tenger, válogatott szárazföldi kalandok szépséges szigeteken, izgalmas városokban és az érintetlen természetben a Costa Favolosa és Pacifica 10, illetve 11 éjszakás hosszú hajóútján, az ősz mindhárom havában. Gyalogtúra a Kanári-szigetekhez tartozó Arrecifén, városnézés Rómában, a romantikus Lisszabonban és a trendi Barcelonában, tobogánozás Madeirán. A fedélzeten pedig... - mesés mediterrán ízek minden napszakban, sport és wellness, hangulatos esték színházzal, mozival, koktéllal akár a csillagos ég alatt!

 

Két útvonal, szeptemberi, októberi és novemberi indulásokkal június 28-ig, Basic díjtétel esetén 15% szuperkedvezménnyel, verhetetlen áron, már 373 €/fő + kikötői illeték foglalható!

   

Az ősz legjobb ajánlatai, Ön se maradjon le róluk!

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!