Tavaszi körutazás a Benelux államokban

csoportos körutazás

A szivárvány minden színében pompázó tulipánkertek, csatornákkal szabdalt, bájos középkori városok, ízletes sajtok, fenséges csokoládé és a finom sörök hazájába látogatunk a Benelux államokban tett körutazásunkon. Megismerkedünk Amszterdammal, Brüsszellel, körülnézünk Antwerpenben és Rotterdamban, s nem marad ki a programsorból az elbűvölő Brugge és Ghent, a jellegzetes kék porcelánjairól híres Delft, Keukenhof mesekertje és a Luxemburgi Nagyhercegség sem!

 

 

Garantált indulás!

 

Előfoglalási kedvezmény:

12 000 Ft/fő március 11-ig

 

 

Dátum: 2024. április 13-18.

Időtartam: 6 nap/5 éj

Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal

Repülési idő: kb. 2 óra

Elhelyezés: 4 és 3 csillagos szállodákban

Ellátás: reggeli

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

1 fő hölgyutasunk útitársat keres!

 

 

Tavaszi körutazás a Benelux államokban ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Amszterdam

Közvetlen járattal utazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban. Érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Délután szabad program során jó néhány programlehetőség közül választhatnak: ellátogathatnak Amszterdam egyik híres múzeumába, például a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba (előzetes jegyfoglalás ajánlott), beülhetnek egy hangulatos kávézóba vagy megismerkedhetnek a gyémántcsiszolás művészetével. Semmiképpen se hagyják ki levezetésképpen az idegenvezető által szervezett közös hajózást a csatornákon. Transzfer a szállodába. Szállás Amszterdamban (1 éj).

 

2. nap: Gouda, Delft, Hága, Rotterdam

Reggeli után Goudába, a Sajtmúzeumba vezet az első utunk, majd a goudai templomot tekintjük meg. Érdemes a közeli gótikus városháza épületét is megcsodálni, mielőtt továbbutazunk Delftbe, mely mindenekelőtt az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt óvárost, az ódon piacteret, és betérünk a híres Delfti Királyi Porcelángyárba és Múzeumba is, majd továbbutazunk Hágába, ahol rövid városnézés keretében ismerkedünk a város látnivalóival, utána pedig folytatjuk utunkat Rotterdamba. Rövid autóbuszos városnézés, majd késő délután szabad program keretében ismerkedés a hatalmas kikötőjéről ismert modern várossal. Szállás Rotterdamban (1 éj).

 

3. nap: Brugge, Ghent

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán: délelőtt a csatornákkal szabdalt Brugge-zsel ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghentben töltjük: a St. Bavo katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. Vacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszelben található szállásunkra.  Szállás Brüsszelben (1 éj).

 

4. nap: Brüsszel, Waterloo

Reggel buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város. Körbenézünk a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között elsétálunk a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet. Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program. Szállás Luxemburgban (1 éj).

 

5. nap: Luxemburg, Orval

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Az Orval-apátsághoz látogatunk, megcsodáljuk a középkori ciszterci apátság romjait és megismerkedünk a mai apátság területén élő közösség életével. A szerzetesek készítik a híres Orval trappista sört, amit megvásárolhatnak a helyszínen. Délután továbbutazás Antwerpenbe, ahol rövid panorámatúra keretében ismerkedünk a várossal, majd este szabad program. Szállás Antwerpenben (1 éj).

 

6. nap: Antwerpen, Keukenhof virágoskertjei

Reggeli után ellátogatunk az antwerpeni katedrálisba is, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük, majd Keukenhof virágoskertje felé vesszük az irányt, amely a világ egyik legszebb helye tavasszal! Virágzó tulipánok és más hagymás növények milliói borítják be a hatalmas park kertjeit; sétát teszünk a gyönyörű környezetben, majd rövid szabadidőt követően transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban, érkezés késő este.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

               

 

    

Részvételi díj 2 fő részére kétágyas elhelyezéssel                     Ft/fő                Létszám /fő            Összesen  Ft/2 fő  

Csomagár útlemondási biztosítással (1,4%)                               549 000              2                         1 098 000 Ft

 
Repülőtéri illeték kb.                                                                      44 000                 2                          88 000 Ft  
Részvételi díj  kétágyas szobában 2 fő részére                                                                                  1 186 000 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 44 000 Ft/fő, szállás 5 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépődíj a Gouda Sajtmúzeumba, a Delfti Királyi Porcelángyárba és a Keukenhof Tulipánkertbe, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza: helyszínen fizetendő belépődíjak (kb. 100 euró), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 15 euró /fő), utasbiztosítás.

 

Egyágyas felár: 170 000 Ft/fő.

Felnőtt/Gyermek pótágyon: 549 000 Ft/fő

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 24 000 Ft/fő, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 12 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Tavaszi körutazás a Benelux államokban


Vissza
Kérje ajánlatunkat!