Pihenés a Maldív-szigeteken látogatással Dubajban

csoportos utazás tengerparti pihenéssel

A világ legmagasabb tornya, leggyorsabb liftje, a legnagyobb képkeret, a legmagasabb óriáskerék - hogy csak párat soroljunk fel a legek közül. Mindezt egy virágzó oázisban a sivatag közepén! Programunkban ízelítőt kapunk Dubai látnivalóiból, miután pihentünk néhány napot a paradicsomi Maldív-szigeteken.

 

TENSI BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY
38 000 Ft /fő kedvezmény
december 1-ig!*

 

 

Kedvezmény:

3 hónappal az indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal az indulás előtt: 15 000 Ft/fő

 

 

Dátum: 2024. április 28-május 5.

Időtartam: 8 nap / 6 éjszaka  

Utazás: Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő: Kb. 10 óra

Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban

Ellátás: A Maldív-szigeteken prémium all inclusive, Dubajban reggeli

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 18 fő

 

  

Pihenés a Maldív-szigeteken látogatással Dubajban ajánlatunk programleírása

 

 

1. nap: elutazás a Maldív-szigetekre

Indulás Budapestről kora délután, utazás dubaji átszállással a Maldív-szigetekre.

 

2. nap: Maldív-szigetek

Male repülőterére a reggeli órákban érkezünk, majd hajós transzferrel jutunk el a délelőtt folyamán a szállodába. Délután szabad program, kikapcsolódás a tengerparton. Szállás a Maldív-szigeteken (3 éj).

 

3-4. nap: Maldív-szigetek

Szabad program, kikapcsolódás a szállodasziget fehérhomokos partjain.

 

5. nap: Maldív-szigetek , utazás Dubajba

A mai délelőtt még a strandolásé, hiszen csak a késő délutáni órákban indul vissza Dubajba a repülőjáratunk! Délután hajós transzfer a repülőtérre, elutazás Dubajba. Érkezés az éjszakai órákban, transzfer a szállodába (3 éj).

 

6. nap: Dubai

Egész napos városnézés az ultramodern nagyvárosban, mely az Emirátusok 2. legnagyobb városa. Délelőtt a történelmi Bastakiya negyedben ismerkedünk a 200 évvel ezelőtti Dubai városával, majd hagyományos vízitaxival, abrával utazunk a híres fűszerpiacra és aranypiacra. Az ebédet követően a The Frame-hez, vagyis a Képkerethez látogatunk, melyből pazar kilátás nyílik a régi és a modern városrészre. Folytatjuk utunkat a Jumeirah Mecset felé, majd fotóstop a világ egyetlen 7 csillagos szállodájánál a Burj al Arabnál. Látogatást teszünk a Palm Jumeirah szigeten, ami otthont ad a lenyűgöző Atlantis szállodának is. Láthatjuk a Mall of Emirates bevásárlóközpontot, ahol a világ legnagyobb beltéri sípályája található, a Sheikh Zayed út modern felhőkarcolóit, majd a Dubai Mall-hoz utazunk, itt a hozzá kapcsolódó híres Burj Khalifa tornyot a 124. emeleten lévő kilátóig fedezzük fel.  

 

7. nap: Dubai

Egész napos szabad program Dubaiban, amit mindenki kedve szerint tölthet: vásárlás a Dubai Mall-ban, vizes élmények az Aquaventure vagy a Wild Wadi vízi parkokban, síelés a Mall of Emirates-ben, a családoknak vidám órákat ígérnek a Dubai Parks hullámvasútjai és látnivalói, a Dubai akvárium, a Jövő múzeuma vagy a szezonálisan nyitva tartó Csodakert.

 

Délután fakultatív programlehetőség: sivatagi jeep szafari barbeque vacsorával: Délután dzsipekbe szállunk és izgalmas sivatagi szafarira indulunk Dubai környékén. A homokdűnék között hullámvasútként kanyargó terepjárókon való utazás mindenkinek mókás pillanatokat szerez majd! A vacsorát egy hangulatos sivatagi táborban fogyasztjuk el, a szórakozásról táncosok gondoskodnak. Késő este visszautazás a dubaji szállodába. Részvételi díj: 27 900 Ft/fő

 

8. nap: hazautazás

Reggel kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Tervezett érkezés a kora délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

 

 

Kérje ajánlatunkat!

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           729 900               2                   1  459 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              155 000                  2                      310 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 769 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő, szállás 6 éjszakára, programok, transzferek és belépők a leírás szerint (Dubai Frame, Burj Khalifa), helyi idegenforgalmi adó, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 20 USD /fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

egyágyas felár: 220 000 Ft/fő

felnőtt pótágyon ár: 699 900 Ft/fő

gyermek pótágyon ár: 619 900 Ft/fő

Sivatagi jeep szafari barbecue vacsorával: 27 900 Ft/fő


Kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 35 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 15 000 Ft/fő kedvezmény

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

Pihenés a Maldív-szigeteken látogatással Dubajban


Vissza
Kérje ajánlatunkat!