Miért és kinek ajánljuk a vállalati mobil COVID-19 vírus szűrést.
Munkáltatóként minél előbb meg kell bizonyosodniuk arról, hogy munkavállalóik nem hordoznak veszélyt a kollegájukra, sem az ügyfeleikre nézve. Indítsa újra vállalatát a legkörültekintőbben, melynek egyik elengedhetetlen feltétele a munkába visszatérő kollégák szűrése!

 

A biztonságos újrakezdésben gondolkozom, szeretnék többet tudni a mobil tesztelésről.

 

 

A Tensi Kft együttműködésben egészségügyi szolgáltató partnerével, a Smart Covid Centerrel nemcsak egy sima tesztelés biztosít, hanem számos olyan extra szolgáltatást, mely komplex választ ad a tesztelés laikusok által gyakran nehezen érthető,  és megválaszolható kérdéseire.

 

A biztonságot akarom választani, de miben különbözi az egyik teszt a másiktól?

 

 

 

 

Az optimális döntés az, ha olyan tesztet választ, amelyre Önnek valóban szüksége van!

  • Azt kell tudnia, hogy kollégái átesetek- e már a fertőzésen?
  • Vagy sokkal fontosabb annak ismerete, hogy van – e éppen fertőző a visszatérő a kollégák között, aki akár  1 óra alatt átfertőzheti a teljes csapatot és ezzel teljesen ellehetetlenülhet az újra nyitás?  
  • Hatósági intézkedések vagy közelgő orvosi vizsgálatok  teszik aktuálissá a tesztelés szükségességét?
  • Itt az idő, hogy munkatársai hivatalos külföldi útra menjenek, de a célországba való belépésnek feltétele egy érvényes Covid-19 teszt
  • vagy épp hazatéréskor érdemes lenne egy negatív PCR teszttel elkerülni a karanténba kerülést, amit bizonyos területekről való hazatéréskor a hatóságok automatikusan elrendelhetnek.

 

 

Ajánlatkérés:

covid.mobilszures@tensi.hu

mobil: +3670 4545 826

  

Vissza
Kérje ajánlatunkat!