Kérje ajánlatunkat!

Svájc

Nyaraljon Svájcban!

 

Idén a hőség és a tengerpart helyett friss hegyi levegőre vágyna? Válassza Svájcot nyári úti célként és nem fog csalódni! Fenséges hegyvonulatok, smaragdszínű tavak, zöldellő legelők, bájos középkori óvárosok várják a látogatókat. Fedezzék fel a látnivalókat a felejthetetlen élményt nyújtó panoráma vonatokról! Az aktív nyaralás hívei sem fognak csalódni Svájcban, az ország a túrázás, a hegyi kerékpározás és a rafting szerelmeseinek paradicsoma.

 

 

 

Glacier Expressz

3 nap / 2 éjszaka Zermatt – St Moritz

 

 

Utazzon a híres Glacier Expresszel, a Svájci Alpok legszebb útvonalán!

 

 

 

1.nap Érkezés Zermattba

 

Érkezés Svájcba, majd utazás vonattal Zermattba, a Matterhorn lábánál fekvő autómentes, elegáns városba. Éjszaka Zermattban.


 

2.nap Zermatt – St Moritz a Glacier Expresszel

 

Utazás a világhírű Glacier Expresszel. Svájc egyik legszebb hegyi szakaszain vezet keresztül utunk, panoráma ablakokból élvezhetjük a hófödte hegycsúcsok, vízesések, viaduktok, völgyek látványát. Az utazás alatt fülhallgatón keresztül (angol, német, francia nyelven) számos érdekességről hallhatunk az expresszel kapcsolatban. Az utazás 7,5 órát tart, 291 hídon, 91 alagúton vezet keresztül.  A kellemes utazás után érkezés St. Moritzba, a világ egyik leghíresebb üdülőhelyére. Éjszaka St.Moritzban.


 

3.nap Elutazás

 

Reggeli után St. Moritz  számos üzletében vásárolhatunk, kipróbálhatjuk a tradicionális sportok egyikét, mint hegymászás, vitorlázás, szörfözés, csónakázás az Inn folyón, tenisz, lovaglás vagy a golf.

Ezután utazás vonattal kirándulásunk következő állomására vagy a repülőtérre.

 

Kalandozás a GoldenPass vonalán

Luzern – Interlaken – Montreux, vonattal 3 nap / 2 éjszaka

 

1.nap  Érkezés Luzernbe

Érkezés Svájcba, majd utazás vonattal Luzernbe. A világhírű város a festői szépségű Luzerni-tó partján fekszik, magas hegyekkel körülvéve számos történelmi látnivalót nyújt. Az érkezési időponttól függően érdemes felfedezni az óvárost. A szálloda rövid séta távolságra található az állomástól. Éjszaka Luzernben.

 

2.nap Luzern – Montreux

Reggeli után rövid séta a vasútállomásra, ahol a Zentralbahn kocsijai már várják, hogy egy kis "világ-körüli" útra vigyék: két nyelv, három különálló világ, hat tó, egy útvonalon: ez a GoldenPass. A német ajkú Luzern régióból az út a Brünig hágón keresztül visz a Berni felföldre. A Brienz-tó után rövidesen Interlaken-be érkezünk. A Thun-tó partja mentén haladva elérjük a Simmen völgyet, illetve Zweisimmenn-t és a világhírű üdülőhelységet Gstaad-ot. Itt már a francia nyelv fűszerezi a levegőt. A Pays d'Enhaut vad romantikus tájain és a Chateau d'Oex ill. Montbovon festői falvai mentén folytatódik az út, melyet egy impozáns alagút választ el a Genfi tó és Montreux elnyúló panorámájától. Miután a vonat leereszkedett Montreux-be, rövid séta után megérkezünk a szállodába. Éjszaka Montreuxben.

 

3.nap: Elutazás

Reggeli után fedezze fel Montreux-t  és csodaszép környezetét.  Montreux városa a Genfi-tó partján fekszik, szőlőskertek ölelik körül, a háttérben az Alpok csúcsai magasodnak.

Transzfer vonattal a repülőtérre, vagy kirándulásuk következő állomására.

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!