Arctic Treehouse Hotel - Ablak a világra

Az Artctic TreeHouse Hotel nemcsak egy szálloda, hanem egy életérzés, egy gyerekkori álom, a természethez való szoros kötődés vágya, mely itt, és most valóra válhat!

A szálloda egyedülálló módon ötvözi a sarkkörön különlegességnek számító luxus komfortot a lapp hagyományokkal és a skandináv design elemekkel. A tájba harmonikusan illeszkedő, különleges építészeti,- és interior elemek kiemelik a táj szépségét és felejthetetlenné teszik az itt töltött napokat. Mintha egy madárfészekben ülnénk! Egy csésze forró kávé mellett alig győzünk betelni a havas fák szépségével, miközben körülölel minket a minden gondot feledtető puha csend és béke.

 

Fekvés: a szálloda Santa Park közvetlen szomszédságában, az északi sarkkörön található. Repülőtértől való távolsága kb. 10 perc, míg Rovaniemi belváros kb. 15 perc alatt érhető el. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően egyszerre élvezhetik a háborítatlan természet látványát és akár a rövid sétatávolságban található Mikulásfalva varázslatos hangulatát.

 

Szolgáltatások: különleges fogásokat ( menü és a la carte) kínáló luxusétterem, mely 2018-ban rangos nemzetközi elismerésben részesült, mesés hangulatú kandalló körüli bár, ingyenes wifi, parkoló.

 

Lakosztályok: Az óriás üvegfalú, egy légterű lakosztályok egy-egy dobozházban találhatóak.

A Treehouse és a Treehouse kitchenett lakosztályok összenyithatók, így nagyobb családok számára ideális megoldást nyújtanak. A házak tájolását gondos tervezés előzte meg annak érdekében, hogy minden vendég a lehető legszebb látványban gyönyörködhessen. A lakosztályok kialakításakor egymásra talált a praktikus szemlélet és a legújabb trendek szerinti skandináv design.

 

Lakosztályok felszereltsége: minibár, espresso gép, TV, fürdőszoba, hajszárító, csúcsminőségű ágybetét, kis gyerekek elhelyezésére alkalmas különleges kialakítású „pótágy kuckó”.

 

Lakosztály kategóriák:

 

TreeHouse Suite: 27 m², max. 2+1 fő elhelyezésére alkalmas egylégterű lakosztály benne egy franciaágy vagy két külön ágy választhatóan, továbbá egy kisgyerek elhelyezésére alkalmas pótágy kuckó.

 

TreeHouse Kitchenett Suite: 27 m², a fentivel akár összekapcsolható , azzal azonos méretű és berendezésű , max. 2+1 fő elhelyezésére alkalmas, egy légterű lakosztály, melyben egy kis konyhasarok is található. Felszereltsége: mikro, hűtő és sütő, edények, espresso gép.

 

Arctic Glasshouse Suite: 50 m², max. 4+2 fő elhelyezésére alkalmas 2 hálószobás lakosztály + nappali sarok kandallóval és konyhasarokkal, további 2 fő (gyerek) elhelyezésére alkalmas kinyitható díványággyal. 2 fürdőszoba, egyikben szauna, tágas terasz, ahonnan lélegzetelállítóan szép a kilátás.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Arctic Tree Hotel galéria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!