| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

Cinque Terre az „Öt föld” felfedezése                     mailKérje ajánlatunkat!

 

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt 9 500 Ft/fő

 

Utolsó helyek. Garantált májusi indulás.

 

Dátum: 2017.május 12., október 06.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti disztkont légitársasági repülőjárattal  

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 3 csillagos

Ellátás: Félpanzió  

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 25 fő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részvételi díj – Ft/fő

2017.május 12.; október 06.

kétágyas

189 900  

egyágyas

212 900  

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek autóbusszal, a programban szereplő kirándulások során autóbusszal, hajó-és vonatjegy, szükséges belépők, útlemondási biztosítás.
A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 32.000 Ft/fő.Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

 

Programleírás

1.nap  Carrara Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Érkezés Pisába. Transzfer a repülőtérről Carrarába, a világ régi „márványfővárosa”-ba. A márvány évszázadok óta megigézi a művészeket, kétszáz kőfejtőjében évente legalább egymillió tonnát bányásznak ebből a nemes kőből. A nyitott márvány múzeumok megtekintése, ahol a megismerkedhetünk a márványfejtés rejtelmeivel és egy kóstoló keretén belül a térség gasztronómia különlegességével, a toszkán zsírszalonnával. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora a szállodában. Szállás Lavagna/május; Cavi/október (3 éj)

 

2.nap  Cinque Terre / Manarola-Riomaggiore-Vernazza-Monterosso
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás  a Cinque Terre vidéken. Látogatás az egyedülálló természeti szépséggel bíró, meredek domboldalakba épült, autóforgalom mentes, színes kis házakból álló ligúr partszakaszon. Utazás autóbusszal Manarola-ig, a panoráma útról csodálhatjuk meg a lenyűgöző tengerpartot. Rövid városnézés, majd továbbindulás Riomaggiore-ba. Városnézés Riomaggiore-ban majd továbbutazás vonattal Monterosso-ig, az öt kisváros legnagyobbikába. Innen hajóval utazik vissza a csoport La Speziába, ahonnan visszautazás a szállodába autóbusszal, vacsora.

 

3. nap Genova - Rapallo – Portofino
Reggeli a szállodában. Délelőtt városnézés Ligúria fővárosában, Genovában. A tengeri kikötő korábban gyűjtőpontja volt a többféle kultúrának, hiszen számtalan országgal folytatott élénk kereskedelmet, mely tevékenység nagyban hozzájárult a város fejlődéséhez. A városban találkozhatunk mind a régi korokból származó emlékekkel, mind pedig egy modern, fejlődő európai nagyvárosra jellemző épültekkel. Rövid szabadidő, ebédelési lehetőség, majd továbbutazás Rapalloba, ahonnan hajóval  a Ligúr-tengerpart keleti részének egyik legismertebb turisztikai központjába, Portofinoba utazunk tovább. A régi kis halászfalu mára igazi luxus üdülőhelyként, a számos VIP híresség kedvelt találkozóhelyeként ismert. Transzfer autóbusszal vissza a szállodába, vacsora.

 

4.nap Milánó
Reggeli a szállodában, transzfer Milánóba (transzferidő kb. 2,5 óra). Érkezés Milánóba, rövid szabadidő, ebédelési lehetőség, majd gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel. Milánó Olaszország második legnagyobb városa, a divat, az ipar, a kereskedelem, a pénzügyek és a szórakozás városa, Olaszország „gépterme”, mely gazdag múlttal és történelemmel, színes művészeti hagyományokkal és kultúrával várja látogatóit. Transzfer a repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

 

mailKérje ajánlatunkat!

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]