Családi sítúra programok – síisi, síovival, animációs programokkal

Helyszín: Ausztria, Schladming

Időpont: 2023. március 15-19., 5 nap/ 4 éjszaka

Szállás: Timmelbauerhof***

 

Schladmingi sípályarendszer, a négy legnagyobb stájer síhegyet összekötő – Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen és Reiteralm – egybesíelhető sírégiója. 123 kilométernyi sípálya és 44 modern felvonó gondoskodik a határtalan téli élményekről. Az egészen egyedülálló adottságokkal rendelkező sírégió nemcsak egész Ausztriában, hanem a világszerte is elismert, kedvelt síközpont. Gyakran ad otthont jelentős síeseményeknek is, mint például világkupa versenyek vagy a sívilágbajnokságnak.
Miért szeretik a téli sportok szerelmesei?

 

Íme egy kis összefoglaló:


- A négy hegyet összekötő schladmingi sípályarendszer határtalan élményeket kínál.

- Garantáltan feledhetetlen síélmények mindenkinek, a kezdőktől a haladókig.

- Itt nemcsak télen, de még márciusban is tökéletes a hó minősége.

- A rendkívüli pillanatokról olyan extra helyszínek gondoskodnak, mint a „dallampálya” vagy a „síelés a földi paradicsomban”.

- Egész éves síterep: a Dachstein-gleccsernek köszönhetően.

- Hegyi hütték gazdag választéka és kulináris finomságok egész sora várja az idelátogatókat.

- Téli élmények a sípályákon kívül is.


Schladming-Dachstein síterepe elsősorban a középhaladó és haladó síelőknek kifejezetten ajánlott, többségében piros jelzésű pályákkal, de a rendszerben nagyon sok, jól kialakított és felszerelt tanuló és gyerekpálya is található. A mélyhósízés, a snowboardozás és a freeride síelés kedvelőinek remek választás Schladming-Dachstein sípályarendszere, mert több funparkban is megmérettethetik magukat. Hochwurzen jellegzetessége a 7 kilométer hosszú éjszakai szánkópálya és a 3 kilométeres kivilágított sípálya. A Planai a gyakorlott síelők fellegvára, hiszen itt található az 5 kilométer hosszú FIS versenypálya is, melyen egészen a csúcstól a völgyig csúszhatunk. Schladming-Dachstein sírégiójában számos étterem, hütte és bár csábítja az ideérkezőket napközben és síelés után is. Ez a hely garantáltan unaloműző és nagyszerű havas síélményeket lehet begyűjteni. 

 

Az előző működő, sikeresen MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD után, az idén egyre több túránkon találkozhatsz újdonságainkkal.

• Új, a 2021-22-es szezonban bevált SZÁLLÁSHELYEK az ajánlatok között.

• Az idei síszafarikat részben ÚJ HELYSZÍNEKEN rendezzük meg.

• Ismét találkozhatsz a 2021-22-es szezonban kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.

• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.

• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.

• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.

• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

 

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

 

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS
SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
- Szakképzett oktatók vezetésével
- NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
- Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
- Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
- Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON
Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁSEDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
- Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
- MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
- Formáció sízés
- Sítúrázás
- HÓTALPAS túrák

 

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

 

Timmelbauerhof***

 

Hotel Timmelbauerhof a Ramsau am Dachstein napsütötte magas fennsíkján található 1000 m tengerszint feletti magasságban. Itt élvezheti a nagyszerű panorámát az Alpok és a Dachstein felett.
Néhány percen belül elérhetőek a síparadicsomok: Planai, Reiteralm, Hauser Kaibling és Dachstein.
A síelésen kívül lehetőség van csendes hótalpas kirándulásra, romantikus szánkózásra és persze sífutásra is.
A Ramsau am Dachstein több mint 220 km sífutópályát kínál.

A szálláson van szauna központ finn szaunával és gőzfürdővel, infravörös kabin és szolárium, valamint fitneszterem is.

 

Utazás: egyénileg  Távolság Budapesttől: 490 km

Távolság a legközelebbi sípályától: 5 km-re a legközelebbi sífelvonótól

Elhelyezés: 2-4 fős szobákban.
Ellátás: félpanzió

 

Részvételi díjak

 

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2023. márc. 15-19.
Felnőtt 399
Gyermek (0-9,99 éves) 249
Gyermek (10-13,99 éves) 325
Gyermek (14-15,99 éves) 389

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanzióval a wellness részleg használatát, az adókat és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: gyerekeknek 4-14 éves kor között kötelező, a felnőtteknek fakultatív a sí -és snowboardoktatás, edzés, melynek díja: 110 €/fő/turnus, törzsutas kedvezménnyel, a jelentkezési határidőn belüli foglalással 100 €/fő/turnus. A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők! Síbérlet a helyszínen fizetendő

 

 

Törzsutas kedvezménnyel, a jelentkezési határidőn belüli foglalással

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2023. márc. 15-19.
Felnőtt 385
Gyermek (0-9,99 éves) 239
Gyermek (10-13,99 éves) 315
Gyermek (14-15,99 éves) 375

 

 

 

Síinfó: Schladming 4 hegy 123 km (745-2015 m)

 

A schladmingi 4 hegy (4-Berge Skischaukel) síterület, ahogy az a nevéből is következik, 4 hegy sípályáit és liftjeit foglalja magába: közvetlen felvonó és sípálya összeköttetésben vannak Hochwurzen, Planai, Hauser Kaibling és Reiteralm lejtői. A terep a Ski Amadé sírégióhoz tartozik, ahol az összes terep csúcstechnológiájú liftekkel, hóágyúkkal, pálya és szolgáltatás rendszerrel rendelkezik.

 

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Schladming 4 hegy 123 km: 68,3 km piros, 46,4 km kék,
8,3 km fekete
44 lift: 2 kabinos, 21 ülő,- és 14 húzó

 

 

Ski Amadé – 4 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők Március 16-19.
Felnőtt 264,50 - €/fő
Junior – 2004.01.01. és 2006.12.31. között születettekre érvényes 198,50- €/fő
Gyermek – 2007.01.01. és 2016.12.31. között születettekre érvényes 132,50 - €/fő
Bébi -2017.01.01. után születettekre érvényes Ingyenes

 

 

Helyfoglalás és fizetési feltételek: Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.  A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermek utasok születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe. Amennyiben a szerződő fél jogi személy és nem végfelhasználó, úgy az ÁFA törvény értelmében az idegenforgalmi szolgáltatás árára 27% általános forgalmi adót kell felszámítani, mely összeget a fenti szolgáltatás ára nem tartalmaz.

 

Figyelem!
Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban EUB biztosítás köthető.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Timmelbauerhof***


Vissza
Kérje ajánlatunkat!