Varázslatos Vietnámi Nagykörút tengerparti pihenéssel

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Vietnam számtalan csodával várja a látogatókat, fedezzük fel együtt ezt az izgalmas országot Hanoitól Saigonig!
Természetesen a pihenés sem hiányozhat, Phan Thiet tengerpartján töltődhetnek fel a körutazás után!

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 29 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 15 000 Ft/fő

 

 

 

 

Dátum: 2021. március 3-17.

Időtartam: 15 nap / 12 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 13 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban, 1 éjszaka hajón

Ellátás: reggeli, 3 ebéd, 1 vacsora

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Varázslatos Vietnámi Nagykörút tengerparti pihenéssel ajánlatunk programleírása

 

 

1-2. nap: Hanoi

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással Hanoi-ba, éjszaka a repülőn. Érkezés helyi idő szerint másnap a kora délutáni órákban. Délután stílusosan riksán utazva ismerkedünk meg a vietnami főváros óvárosával, ahol a különböző foglalkozások nyüzsgő utcáit figyelhetjük meg, majd séta a Hoam Kiem tónál, a Ngoc Son templom és a Felkelő nap hídjának csodás látképével. Szállás Hanoi-ban (2 éj).

 

3. nap: Hanoi

A városnézés a mai napon folytatódik tovább: Ho Chi Minh Mauzóleum, Elnöki Palota, az Irodalom temploma, látogatás az Etnológiai Múzeumban és séta az óvárosban. Este egy hagyományos vízi-bábszínház előadást tekintünk meg.

 

4. nap: Halong-öböl

Reggel elutazás a fenségesen szép Halong-öbölhöz. A világhírű látványosság turisták ezreit vonzza, őket kicselezve az öböl kevésbé látogatott részén, Lan Ha Bay-nél szállunk hajóra dél körül, az ebédünket már a fedélzeten fogyasztjuk el, melyhez pazar panorámát nyújt a tengerből kiemelkedő számtalan lakatlan sziget és sziklaformáció. A hajókázást programok is színesítik: szálljon kajakba, vagy ismerje meg a vietnámi konyha csínját-bínját. Vacsora és szállás a hajón (1 éj).

 

5. nap: Halong-öböl, Hoi An

A korán kelők búcsúzóul a csodás napfelkelte sugaraiban fürdőzve tai chi-zhetnek a fedélzeten, majd a szárazföldre visszatérve transzfer a repülőtérre, elutazás Vietnam középső részére, Danangba, majd transzfer Hoi An-ba. Szállás Hoi An-ban (2 éj).

 

6. nap: Hoi An, My Son

Délelőtt felfedezzük az UNESCO Világörökség részét képező Hoi An-t, majd a városon kívül a helyieket követve kerékpárra pattanunk, és közelebbről is megismerkedünk a fűszernövények világával és a földművesek mindennapjaival. Itt fogyasztjuk el ebédünket is, mely a régió földi és vízi kincseiből áll. Következő utunk My Son romjaihoz vezet. Az egykori Champa Királyság vallási központjának maradványai festői látványt nyújtanak a gyönyörű zöld környezetben.

 

7. nap: Hue

Reggel elutazás Hue felé a közép-vietnami tengerpart íveit követve, majd a gyönyörű Hai Van hágón át. Délután látogatás az UNESCO Világörökség részeként számon tartott császári Citadellánál, melyet a pekingi Tiltott város mintájára építettek, végül elveszünk Dong Ba piac nyüzsgő forgatagában. Szállás Hue-ben (1 éj).

 

8. nap: Hue

Délelőtt hajókirándulás a Parfüm-folyón a Hét Történet Pagodájához, majd látogatás Tu Duc császár síremlékénél és a fák hűsítő árnyékában megbújó Tu Hieu pagodában. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Ho Chi Minh városba, azaz Saigonba. Szállás Saigonban (2 éj).

 

9. nap: Saigon, Cu Chi alagutak

Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 100 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. Visszautazás Saigonba, ahol a városnézés során megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját és a Notre Dame katedrálist (kívülről).

 

10. nap: Mekong-delta

Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével, látogatás egy szőnyegszövő műhelyben, ahol ki is próbálhatjuk a látottakat. Utazás kerékpárral rizsföldek és farmok között egy helyi étterembe, ahol az ebéd során helyi specialitásokkal ismerkedünk. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba.

 

11. nap: Phan Thiet

Reggel elutazás a tengerparti Phan Thiet-be, érkezés délután. Bejelentkezés a tengerparti szállodába, kikapcsolódás a pálmafák ölelte csodás homokos strandon. Szállás Phan Thiet-ben (3 éj).

 

12-13. nap: Phan Thiet

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

14-15. nap: utazás Budapestre

Délelőtt kijelentkezés a szállodából és transzfer Saigon repülőterére, elutazás az esti órákban dohai átszállással, érkezés Budapestre helyi idő szerint másnap, a hajnali órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2021. március 3.

kétágyas elhelyezéssel

579 900

egyágyas elhelyezéssel

739 900

félpanziós ellátás felára a tengerparton (3 éj)

35 500

all inclusive ellátás felára a tengerparton (3 éj)

139 900

Részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás. 

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 139 000 Ft/fő, vízum (Vietnam) kb.
15 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás.

 

 

Varázslatos Vietnámi Nagykörút tengerparti pihenéssel


Vissza
Kérje ajánlatunkat!