Costa Club hajóút: Afrika vonzásában

Exkluzív hajóút CostaClub tagoknak a Costa Favolosával

A Costa hajótársaság meghirdette őszi CostaClub hajóútját, melynek fő attrakciója Marokkó és Tunézia, de közkedvelt spanyol és olasz kikötési pontok is színesítik az útvonalat.

 

 

Utazás az érzékek birodalmában

14 éjszakás hajót savonai indulással
Indulási időpont 

2023. szeptember 23.

 

Egy felejthetetlen, exkluzív, CostaClub hajóútra invitálja Önt a Costa hajótársaság látványos tájakkal, városokkal, színes piacokkal, fűszeres illatokkal és ízekkel, ősi hagyományokkal – és tökéletes kényelemmel!

 

A Costa Favolosa első állomása Civitavecchia, a mindig ideális "ugródeszka" Róma tengernyi kincsének felfedezéséhez. Az olasz csizmát elhagyva a hajó Szicília és Afrika partjai felé veszi az irányt. Palermo a maga pompás katedrálisával és történelmi emlékeivel és az „időtlenség” bájával nyügözi le a látogatót, majd következik a legendás karthágói romok szomszédságában fekvő Tunisz mesebelinek tűnő arab bazársorával, hangulatos óvárosával és a híres Bardo Múzeummal, mely Afrika második legnagyobb mozaikgyűjteményének ad otthont. Ezt követően nyugat felé haladva az első állomás Cartagena, a különböző – ókori római, főníciai, arab és spanyol – kultúrák elképesztő keverékét felvonultató kis kikötőváros. Újra Afrika következik, egészen pontosan a Spanyolország és Afrika közötti átjáróként is ismert, a Gibraltári-szorosban fekvő Tanger, a meglehetősen energikus és multikulturális kikötő. Maradunk továbbra is Marokkóban, hiszen a Costa Favolosa két teljes napot tölt a mesés kelet csodáit maradéktalanul képviselő Casablancában. A hosszú kikötési idő remek lehetőséget nyújt akár a távolabb fekvő vibráló Marrakech felfedezésére is. Visszatérünk az Ibériai-félszigetre, elmerülhetünk a csodálatos Andalúziában: Cadiz és Malaga színesítik a programot, majd következik a mindig nyüzsgő Barcelona, gótikus emlékeivel, múzeumaival és Gaudí-házaival. A hajóút utolsó előtti állomása Marseille, a kozmopolita nagyváros, mely szintén hatalmas kulturális örökséggel rendelkezik.

 

 

 

CostaClub- tengernyi kedvezmény!

5 lojalitási szint: Blue, Bronze, Silver, Gold, Platinum

 

  Ha Ön már CostaClub tag, foglalja le hajóútját mielőbb, érvényesítse 5 – 20% CostaClub kedvezményét a kabinárból!

 

  Ha Önmég nem CostaClub tag, lépjen be most a törzsutasklubba, érvényesítse 5% új tagoknak szóló kedvezményét és legyen az első hajóútja rögtön egy C|Club hajóút!

 


Mi mindennel várja Önt a Costa ezen a klubutazáson?


A CostaClub hajóúton minden a klubtagokról szól majd. Rengeteg különleges program várja Önt: exkluzív étkezési élmények, különleges kirándulások, tematikus programok, sztárvendégek és meglepetések.

 

1) Minden nap új úti cél!

Egy ilyen különleges körutazáshoz teljesen új, exkluzv kirándulásokat tervezett a hajótársaság: tipikus helyi gasztronómiai élmények Tuniszban, wellness pillanatok gőzfürdővel és illatos teákkal Cadizban, Casablancai panoráma a világ legmagasabb minaretjéből, valamint egy nagyszerű egész napos kirándulás Casablancából Rabat és Fez felfedezésére!

2) Egyedülálló gasztronómiai élmények és „csillagos” ízek

Készüljön fel: a Costa egyik sztárséfje, a 6 Michelin-csillagos Hélène Darroze is a Costa Favolosa fedélzetén lesz! Darroze az útvonal egyes kikötési pontjaira jellemző különlegességeket, ún.”Destination Dish” kreációkat fog készíteni, kóstolja őket végig egytől-egyig! Emellett a Costa cukrász- és pékmestere, Riccardo Bellaera, a nemzetközi cukrászmesterek mesterével Iginio Massari-val karöltve örvendeztetik meg alkotásaikkal vendégeket.

3) Nemzetközi műsorok és művészek

A körút szupervendége: a nagyszerű Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese, aki táncra perdíti az utasokat, és együtt éneklik a zenekar összes nagy slágerét. Felejthetetlen ugrás a 80-as évekbe!

4) Tematikus esti programok

A fedélzeten exkluzív programok sora várja a klubtagokat: színes tematikus bulik, kihagyhatatlan versenyek főzésben, sütésben és táncban!

5) Exkluzív klub ajándékok

A hajótársaság egyedi, limitált szériás ajándékokkal is kedveskedik hűséges törzsutasainak!

 

 


 

Részvételi díj

 

Részvételi díj (Ft-tól/fő, eurótól/fő)  Kabinkategóriák
     
 Indulási időpontok   belső ablakos balkonos   belső ablakos balkonos*

Last Minute ajánlat

 

IV

EV

BV

       

2023. szeptember 23.

 

839 €

331.400

939 €

370.900

1.039 €

410.400

       
                 
   

IC/IP

EC/EP

BC/BP

 

IC/IP

EC/EP

BC

2023. szeptember 23. 

 

Classic

 

 

Premium

999 €

394.600

 

1.039 €

410.400

1.509 €

596.000

 

1.579 €

623.700

2.299 €

908.100

 

-

 

 

1.479 €

584.200

 

1.519 €

600.000

1.989 €

785.600

 

2.059 €

813.300

2.779 €

1.977.700

 

-

 

A Classic és Premium kategóriák között elhelyezkedésükben van különbség. A Premium kategóriájú kabinok  magasabb szinteken helyezkednek el.

* Balkonos kabinból már csak garantált kabin foglalható, a kabinszám előre nem tudható, azt a foglalás véglegestése után rendeli hozzá a hajótársaság a foglaláshoz..

Az árak tartalmazzák a kikötői illetéket (200 euró = 79.000 Ft/fő).

Az All Inclusive ártípus megújult! Az árban foglalt új italcsomag a My Drinks, az eddiginél még teljesebb All Inclusive ellátás kényelmével!


Tagsági szinttől függő, 5-20%-os kabinár-kedvezmény CostaClub tagok részére.
Válasszon a CostaClub kedvezményes időpontok közül, és érvényesítse kedvezményét!
Még nem tagja a törzsutasklubnak? Regisztráljon már a foglalás előtt, és éljen az első hajózó klubtagoknak járó 5%-os kedvezménnyel!

'EGYÜTT A CSALÁD' - COSTA GYERMEKKEDVEZMÉNY

Két felnőttel egy kabinban utazó, egy, ill. két gyermek részvétele pótágyon 18 éves korig ingyenes, csak a kikötői illeték fizetendő. Az 'Együtt a család' gyermekkedvezmény a szabad kapacitások függvényében érvényes.Bizonyos időpontokban az ártáblázatban szereplő kedvezményes árak nem kombinálhatók az 'Együtt a család' gyermekkedvezménnyel. Kérje árajánlatunkat, melyet a hajótársaság online foglalási rendszerében található, három- és négyágyas elhelyezés esetén érvényes aktuális árak alapján, és az ’Együtt a család’ gyermekkedvezmény érvényesítésével készítünk el.

A táblázatban szereplő árak 1 EUR = 395 HUF árfolyamig érvényesek.

 

Kérje ajánlatunkat!

Fontos tudnivalók

A kedvezményes árak egyéni foglalásoknál, az egyes ajánlatoknál feltüntetett kabintípusokra vonatkozóan, a szabad helyek függvényében vagy visszavonásig érvényesek.

A hajótársaság fenntartja a jogot a kedvezményes árak és kedvezmények értesítés nélküli visszavonására.

 

Ártípusok

 

MyCruise 

 Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora, snackek)

 Foglalás kabinszámmal

 Vacsora időpont- és asztalméret választás lehetősége

 A hajóút ára és a fedélzeti költések is CostaClub pontokat generálnak

 

All Inclusive + 

 Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora, snackek)

 My Drinks - új All Inclusive italcsomag (ex piu Giusto)
 Foglalás kabinszámmal
 Vacsora időpont- és asztalméret választás lehetősége
 A hajóút ára és a fedélzeti költések is CostaClub pontokat generálnak + kedvezmény a következő út árából (csak CostaClub tagok számára)

 

A hajóút árában foglalt új, My Drinks italcsomag felhőtlenné varázsolja a fedélzeti életet! Élvezze a gazdag italválasztékot a hajóút egésze alatt!

 
'Együtt a család' - Costa gyermekkedvezmény
Két felnőttel egy kabinban utazó, egy, ill. két gyermek részvétele pótágyon 18 éves korig ingyenes, csak a kikötői illeték fizetendő.
Az 'Együtt a család' gyermekkedvezmény a szabad kapacitások függvényében érvényes.

Bizonyos időpontokban az ártáblázatban szereplő kedvezményes árak nem kombinálhatók az 'Együtt a család' gyermekkedvezménnyel. Kérje árajánlatunkat, melyet a hajótársaság online foglalási rendszerében található, három- és négyágyas elhelyezés esetén érvényes aktuális árak alapján, és az ’Együtt a család’ gyermekkedvezmény érvényesítésével készítünk el. 


A hajóút ára az alábbiakat tartalmazza:

 • elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
 • a hajón teljes ellátás és italfogyasztás a választott ártípusnak megfelelően
  - My Cruise ártípus: reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz; napközben víz a hajó büfééttermeinek nyitva tartási idején belül)
  - All Inclusive ártípus: az árban foglalt My Drinks italcsomagnak megfelelően
 • a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata
 • kikötői illeték.

 

A My Drinks italcsomag tartalma:

 • az éttermekben borválogatás (fehér-, vörös- és rozé borok), csapolt sör, üdítőitalok és ásványvíz
 • a bárokban a fentieken felül egyéb alkoholtartalmú, ill. alkoholmentes italok (pl. koktélok) és kávé
 • napi 2 üveg ( 0,5 l) San Benedetto ásványvíz/kabin*

Érvényes: az önkiszolgáló- és ültetett éttermekben az ebédek és vacsorák során, ill. a bárokban a nap bármely szakában (kivéve tematikus éttermek és minibár). Az italok felszolgálása pohárban történik (kivéve az üveges ásványvíz).
Az italcsomagot az egyazon foglalási szám alatt foglalt és/vagy egyazon kabinban utazó vendégek minden tagjának meg kell vásárolnia.

*kétágyas kabin esetén

A hajóút ára az alábbiakat nem tartalmazza:

 • az indulási kikötőbe való eljutás és hazajutás költségei
 • az esetlegesen szükséges COVID-19 tesztek költségei
 • az esetlegesen felmerülő vízumköltségek
 • az italfogyasztás egy része (minden alkoholtartalmú ital és bizonyos üdítőitalok, kivéve, ha a kabinár italcsomagot is tartalmaz)
 • személyes kiadások (pl. telefon, minibár, stb.)
 • parti kirándulások (a kirándulások a helyszínen fizethetők be)
 • kötelező borravaló a hajóút végén (2022. április 30-ig: felnőtt: 10 €/fő/éj, gyermek (4-14): 5 €/fő/éj, 2022. május 1-től: felnőtt: 11 €/fő/éj, gyermek (4-14): 5,50 €/fő/éj)
 • útlemondási biztosítás, mely a hajóút értékének 1,5 %-a
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (ennek megkötését feltétlenül javasoljuk).

Ismerkedjen meg a Costa új pohárbérlet italcsomagjaival! >>
My Drinks | My Drinks Plus | My Soft Drinks - angol nyelvű szórólap >>

 

A honlapunkon feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek. A kiválasztott hajóútra vonatkozóan mindenkor a hajótársaság foglalási rendszerében található árakat kell érvényesnek tekinteni. Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét hajóútra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.

A nagyon közeli indulási időpontok esetében - amikor a foglalás és az indulás időpontja között csak kb. 7 - 14 nap van - a hajótársaság már nem engedélyezi az egyébként szokásos - néhány napos - opciós foglalás elkészítését. Ez azt jelenti, hogy azonnal, a kabin lefoglalásával egyidejűleg véglegesítenünk kell a foglalást. A foglalás véglegesítésének két alapfeltétele, hogy megkapjuk az ehhez szükséges összes adatot (utasnevek az útlevélben szereplő módon, utasok születési helye és ideje), és a részvételi díj kifizetése még a foglalás napján megtörténjen.

 

A Tensi törzsutas- és egyéb kedvezmények a kikötői illeték, ill. All Inclusive díjtétel esetén az italcsomag árának levonása utáni kabinárból érvényesíthetők.


Costa Favolosa képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!