Esküvő Tenerifén

Újdonság: Magyar asszisztencia!

 

 

Miért éppen Tenerife?
Magyarországtól mindössze 5 órányi repülőútra 12 hónapon át 23 fokos hőmérséklet, évi több mint 3000 óra napsütés, európai közbiztonság, európai tisztaság, modern autópálya-hálózat várja.


A 10 legfőbb ok, amiért érdemes Tenerife-n házasodni: 

1. Örökös napsütés –egész évben jó idő van, nem kell félni szélsőséges időjárástól-tökéletes a szabadtéren tartott esküvőre

2. Tökéletes a nászútra is, hiszen rengeteg látnivaló és sok a programlehetőség is.

3.400 km hosszú partszakasz, mely tökéletes helyszínt biztosít napozásra és fürdésre. Romantikus, eldugott kis öblöket is találunk. Tökéletes helyszínek az esküvőhöz.

4.  Kiváló szórakozási lehetőségek:  színvonalas élményparkok, csúszdaparkok, állatkertek.   

5.  Különleges természet : Tenerife-n található Spanyolország legmagasabb vulkanikus hegye az UNESCO világörökség részét képező nemzeti parkban lévő Teide, mely a sziget jelképe is egyben. Rendkívüli túrázási lehetőségek, több mint 1000 km túraútvonal. Bálna és delfin néző programok: Tenerife partszakaszaihoz közel él, illetve rendszeresen látható, a bálna- és delfinfajok egyharmada – mintegy 28 faj – köztük az igen közkedvelt palackorrú és gömbölyűfejű delfinek

6. Kulturális kirándulások lehetősége: Tenerife nevezetes látványosságai közé tartozik a világörökség részét képező La Laguna, mely a sziget kultúrális és vallási központja, de híres építészeti stílusáról, és tradicionális 17. és 18. századi házairól is. Érdemes továbbá felkeresni La Orotava-t, mely régi kisváros tradicionális kanári atmoszférájával és a Casa de los Balcones (Erkélyek háza) várja az ide látogató turistákat.

7. Gasztronómia: Meglepő aromák, feledhetetlen ízek. A közismert paella és sangria mellett tapas-okkal, friss tengeri halakkal, tenger gyümölcseivel, bőséges mártásokkal, “papas arugadas”-al (ráncos krumpli) és “jamon iberico”-val (spanyol sonkával) várja Tenerife az idelátogatókat. De méltán híres “barraquito” kávéjáról, likőreiről és borairól is.

8. Vizisportok

Ideális feltételek a szörfhöz, windszörfhöz, kite-szörf-höz és kristálytiszta vízű öblök a búvárkodáshoz, de akár bérelhetők vizibiciklik és jet-skik is

9. Fesztiválok és tradíciók

Autentikus, egyedi és vibráló ünnepségek. Tenerife-n egész évben egymást érik az ünnepségek és a búcsúk, minden évben itt rendezik a riói karneválhoz mérhető színpompás felvonulást.

10. Bevásárlás és éjszakai élet 

Tenerife az Európai Unión belül különleges gazdasági előnyöket élvező övezet, ezért a legtöbb áru olcsóbb mint Európa szárazföldi részén. A Kanári-szigetek legjobb szórakozó helyei, bárok, éttermek hatalmas választéka csábítja a turistákat. Playa de las Américas Tenerife lüktető szíve, a világ második, legjobb és legismertebb, sokak által áhított és keresett idegenforgalmi területe.

 

 

Szimbolikus esküvő: 

Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre (a visszaérkezés napjától még 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen) illetve egy adatlap kitöltésére. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár. 
Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk: 
- itthon már megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként, 
- házassági évfordulóra, 
- esetleges válás után lévőknek, a bonyolult hivatalos papírintézés elkerülése miatt

Szimbolikus esküvő esetén a hoteleknél feltüntetett

 

Az alábbi csomagár a Bahia Beach privát területén tartandó esküvőre vonatkozik.   

Amennyiben az ifjú párnak egyéb más kívánsága van a helyszínre vonatkozóan, úgy az ár annak megfelelően emelkedik, hogy hol szeretnék az esküvőt megtartani
Minden magántulajdonban lévő helyszín bérleti díjhoz kötött, melynek költsége változó.

 

  

 

Esküvői csomagok 2023

 

Kérje ajánlatunkat!

Szállodák

Vissza
Kérje ajánlatunkat!