Esküvő Tenerifén

Újdonság: Magyar asszisztencia!

 

 

Miért éppen Tenerife?
Magyarországtól mindössze 5 órányi repülőútra 12 hónapon át 23 fokos hőmérséklet, évi több mint 3000 óra napsütés, európai közbiztonság, európai tisztaság, modern autópálya-hálózat várja.


A 10 legfőbb ok, amiért érdemes Tenerife-n házasodni:

 

1. Örökös napsütés –egész évben jó idő van, nem kell félni szélsőséges időjárástól-tökéletes a szabadtéren tartott esküvőre

2. Tökéletes a nászútra is, hiszen rengeteg látnivaló és sok a programlehetőség is.

3.400 km hosszú partszakasz, mely tökéletes helyszínt biztosít napozásra és fürdésre. Romantikus, eldugott kis öblöket is találunk. Tökéletes helyszínek az esküvőhöz.

4.  Kiváló szórakozási lehetőségek:  színvonalas élményparkok, csúszdaparkok, állatkertek.   

5.  Különleges természet : Tenerife-n található Spanyolország legmagasabb vulkanikus hegye az UNESCO világörökség részét képező nemzeti parkban lévő Teide, mely a sziget jelképe is egyben. Rendkívüli túrázási lehetőségek, több mint 1000 km túraútvonal. Bálna és delfin néző programok: Tenerife partszakaszaihoz közel él, illetve rendszeresen látható, a bálna- és delfinfajok egyharmada – mintegy 28 faj – köztük az igen közkedvelt palackorrú és gömbölyűfejű delfinek

6. Kulturális kirándulások lehetősége: Tenerife nevezetes látványosságai közé tartozik a világörökség részét képező La Laguna, mely a sziget kultúrális és vallási központja, de híres építészeti stílusáról, és tradicionális 17. és 18. századi házairól is. Érdemes továbbá felkeresni La Orotava-t, mely régi kisváros tradicionális kanári atmoszférájával és a Casa de los Balcones (Erkélyek háza) várja az ide látogató turistákat.

7. Gasztronómia: Meglepő aromák, feledhetetlen ízek. A közismert paella és sangria mellett tapas-okkal, friss tengeri halakkal, tenger gyümölcseivel, bőséges mártásokkal, “papas arugadas”-al (ráncos krumpli) és “jamon iberico”-val (spanyol sonkával) várja Tenerife az idelátogatókat. De méltán híres “barraquito” kávéjáról, likőreiről és borairól is.

8. Vizisportok

Ideális feltételek a szörfhöz, windszörfhöz, kite-szörf-höz és kristálytiszta vízű öblök a búvárkodáshoz, de akár bérelhetők vizibiciklik és jet-skik is

9. Fesztiválok és tradíciók

Autentikus, egyedi és vibráló ünnepségek. Tenerife-n egész évben egymást érik az ünnepségek és a búcsúk, minden évben itt rendezik a riói karneválhoz mérhető színpompás felvonulást.

10. Bevásárlás és éjszakai élet 

Tenerife az Európai Unión belül különleges gazdasági előnyöket élvező övezet, ezért a legtöbb áru olcsóbb mint Európa szárazföldi részén. A Kanári-szigetek legjobb szórakozó helyei, bárok, éttermek hatalmas választéka csábítja a turistákat. Playa de las Américas Tenerife lüktető szíve, a világ második, legjobb és legismertebb, sokak által áhított és keresett idegenforgalmi területe.

 

 

 Szimbolikus esküvő: 

Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre (a visszaérkezés napjától még 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen) illetve egy adatlap kitöltésére. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár. 
Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk: 
- itthon már megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként, 
- házassági évfordulóra, 
- esetleges válás után lévőknek, a bonyolult hivatalos papírintézés elkerülése miatt

Szimbolikus esküvő esetén a hoteleknél feltüntetett

 

Az alábbi csomagár a Bahia Beach privát területén tartandó esküvőre vonatkozik.   

Amennyiben az ifjú párnak egyéb más kívánsága van a helyszínre vonatkozóan, úgy az ár annak megfelelően emelkedik, hogy hol szeretnék az esküvőt megtartani
Minden magántulajdonban lévő helyszín bérleti díjhoz kötött, melynek költsége változó.

 

  

 

Esküvői csomag

 

Basic esküvői csomag: 1600 EUR-tól / pár

Az esküvői csomag tartalmazza:

Privát helyszín bérleti díja

Transzfer a szállodától a helyszínre és vissza

Magyar nyelvű szertartás az óceánparton

Dekoráció (kapu, két székkel, asztallal)

Két csokor (mennyasszonynak, asztalon)

Pezsgő

Emléklap

50 db utómunkált fotó , CD-re / pendrive-ra másolva

 

Extra szolgáltatások:

esküvői smink: 65 EUR

frizura a menyasszonynak:75-100 EUR

videó: 210 EUR

zene a szertartás alatt: 190 EUR

Lufik kívánságokkal: 50 EUR

Esküvői torta (10 személyes): 110 EUR

 

Kérje ajánlatunkat!

Szállodák

Vissza
Kérje ajánlatunkat!