AMResorts Mexikó és Karib-térség

  

 

„ Isten hozott Itthon!”  vagy  „Köszöntünk a partin! „

 

„Így köszöntöttek érkezéskor a Now Larimar vagy a Breathless szálloda recepciójánál és valóban, kellemes illat, barátságos színvilág fogadja a szerencsés érkezőket.  Vagy épp vibráló fiatalos stílus és rögtönzött parti DJ-vel találkozunk megérkezés után.  A Now vagy a Breathless  márka csak egy a sok közül, ami közül válogathatnak az egzotikumot kereső párok.”

 

Az AMResortok  Mexikóban, Jamaicán, Dominikai Köztársaságban, Costa Ricán, Panamában és Curacao szigetén várják az új rajongókat! Azoknak ajánljuk:

- akik nem szeretik a rizikót, ha nyaralásról van szó,

- nászutat vagy külföldi esküvőt terveznek és profi szervezést várnak el,

- szűk vagy akár nagyobb családi körben tervezik az utazást,

- fontos számukra a megbízhatóság,

- tökéletes színvonalú, jó ár-érték arányú gondtalan nyaralás a cél

 

Az AMResorts gyűjtőnév alatt olyan  luxus szállodákat kínálunk elérhető árakon, mint  a  Sunscape, Now, Dreams, Secrets, Zoetry márkák. A szállodák más és más utas közönséget csábítanak, melyet igyekszünk röviden, de annál szemléletesebben bemutatni Önöknek.

Valamennyi hotel prémium all inclusive ellátást biztosít, ami azt jelenti, hogy nem csak helyi alkoholt szolgálnak fel, hanem prémium márkák közül is válogathat a kedves vendég. Minden hotel márka külön privilégiumokat biztosít. A szolgáltatásokat világszínvonalon űzik: főzőtanfolyamok, spanyol nyelvleckék, táncoktatás, téma estek, búvárkodás, gourmet éttermek ún. dine around rendszerrel a testvér szállodákban, csodálatos strandok, gyógyfürdők, nappali és esti show műsorok, amelyekkel kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvölnek. A programokat az egyes szállodák stílusának megfelelően alakítják.

 

Akár ingyenes esküvői csomag!

Az esküvői csomagok szállodánként eltérőek, hivatalos esküvő esetén a feltételek és költségek is. Az ingyenes alap esküvői csomagot egy megadott szoba kategória foglalásához kötik.

Az alap ingyenes esküvői csomag tartalma:
- esküvői koordinátor
- szimbolikus ceremónia  (virágkapu (gazebo) nincs az árban, az alap egy kis asztal és székek)
- menyasszonyi csokor
- kitűző
- az esküvői ruhák előkészítése
- esküvői torta 
- gyöngyöző bor
- nászutas bekészítés a szobába: jacuzzi rózsaszirmokkal díszítése, gyöngyöző bor, eper csokoládémártással
- késői kijelentkezés (szabad kapacitás függvényében)
- 20% kedvezmény a Spa szolgáltatásokból

 

Kiemelt figyelemmel járó , Preferred Club vagy Xhale club szolgáltatások meghatározott szoba kategóriához:
Privát check in/out, külön medencék, tengerparti területek kizárólagos használata, Club Lounge belépés,  napi kontinentális és a la carte reggeli ( szállodánként változó), délutáni meleg és hideg ételek felszolgálása a Pref. Lounge részen ( gyermek számára nem elérhető terület) , ingyenes internet belépés( számítógépen) , ingyenes wifi a szobában, bővített minibár a szobában.

 

Kérje ajánlatunkat!

Szállodák és esküvői csomagok

Vissza
Kérje ajánlatunkat!