Dreams Resorts & Spas 5*

Luxus és családbarát, sok vendéggel tervezőknek!

 

 

A tökéletes Dreams vendég: pároknak és családoknak, akik korosztálytól függetlenül szeretnék jól érezni magukat együtt. Esetleg amíg anya és apa ellóg egy romantikus vacsorára, addig kisebb és nagyobb gyermekeiket is biztonságban tudhatják, miközben ők maguk is garantáltan jól szórakoznak.
Ezekben a trópusi szállodákban elegáns éttermek, chic bárok, tini klubbok világszínvonalú Spa létesítmények várják az odalátogatókat.

 

Dreams Resort úti célok: Mexikó – Jamaika -  Dominika – Costa Rica - Panama

 

 

Dreams weddings in paradise esküvői csomag: Ingyenes! *

*Ingyenes esküvői csomag foglalásának a feltételei:
A Preferred Club Honeymoon Jacuzzi Suite szoba foglalása, minimum 7 éjszakára. Az esküvő szigorú lemondási feltételek mellett foglalható, 60 napon belül 40 000 Ft  kötbért  lép életbe.

Dreams weddings in paradise esküvői csomag tartalmazza: szimbolikus szertartás, esküvő koordinátor, ruhák előkészítése és vasalása, az esküvő előtti éjszakán külön szoba biztosítása (szabad kapacitás függvényében), csokor és kitűző, torta és pezsgő a koccintáshoz 10 fő részére, nászutas bekészítések, 15% kedvezmény a Spa szolgáltatásokból, késői kijelentkezés ( a szabad kapacitás függvényében).

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!