Sensolite  Polarizáltfény terápia 

Gyógyítás, regenerálás mellékhatások nélkül

 

Kedves Feyér Borbála!

 

 

Tensi Székházunkban már több mint egy évtizede üzemeltetünk utazási irodánk mellett Sensolite polarizáltfény terápiás gyógycentrumot. A készülék Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa megalkotójának továbbfejlesztett találmánya.  

A polarizált fény mozgósítja az immunitásért felelős fehérvérsejteket, javítja a szervezet védekezőképességét. Emellett a polarizált fény bizonyítottan serkenti a vörösvértestek oxigén- megkötő képességét, így pont az ellenkezőjét teszi a szervezettel, mint a COVID-19 a súlyos tüneteket mutató betegeknél, így a járványos időszakban használata kiemelten ajánlott!

 

Betegségek megelőzésére, immunerősítésre, krónikus fáradtság ellen, valamint a koncentrációs képesség, fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére érdemes a munkatársak részére kezelés kontingenst vásárolni. Rendszeres fényágy használattal emellett a megfázásos megbetegedések akár el is kerülhetők, megfertőződés esetén tünetek enyhébbek a betegségek gyorsabb lefolyásúak lehetnek, így a kollégák nem esnek ki hosszabb időre a munkából.

 

A felnőttek számára javasolt 20 perces kezeléseket heti 2-3-szori rendszerességgel célszerű felvenni, a kúra végén pedig heti 1-2 fenntartó kezelést vállalni.  

 

A SENSOLITE Komjádi Gyógycentrum ezen ajánlat keretében szeretné Önnek az együttműködés lehetőségét ajánlani dolgozói számára kedvezményes áron. Nagyobb mennyiségű (min. 150) kezelés vásárlása esetén az alkalmankénti kezeléseket 50%-os kedvezménnyel, az eredeti 6000 Ft helyett 3000 Ft-ért tudjuk felajánlani. A kontingens alkalmait bármely munkatárs felhasználhatja.

 

A fényágy CE engedéllyel ellátott orvostechnikai eszköz.

 

 

 

 

Kérdések esetén forduljanak Déri Szilvia ügyvezető igazgatóhoz bizalommal a +36 70 4545 510-es mobil számon vagy a deriszilvia@sensolite.hu email címen. 

 

 

További információ a Sensolite Polarizáltfény terápiáról >> 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!