Törökország   Korfu   Ciprus   Malaga

 

Tenerife

Tenerife

Kedves László!
 
Nemrég érkeztünk haza Teneriféről....
 
Nagy köszönettel és hálával tartozom Önnek és csapatának, hogy megszervezték az ÁLOMNYARALÁSUNKAT!!!
Rendkívül jól szervezett és ilyen kezdő utazóknak is tökéletesen átlátható volt minden (így utólag jókat mosolygunk magunkban, hogy mennyire izgultunk, hogy kerülünk a szállodába..stb.) 
A ViaSale Travel is maximálisan a segítségünkre volt, amikor csak akartuk, és olyan tökéletesen működött minden, hogy csak ámultunk. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a gyönyörű szigeten, amely nagyrészt a profi szervezésnek köszönhető...
Szívből köszönöm még egyszer a segítséget, támogatást és ha újra lehetőségük lesz ilyen csodaszép helyre utazni, biztosan Önöket fogjuk választani a megszervezéshez. 
Nagyon jó egészséget, további sikeres munkát és minden elképzelhető jót kívánok!
 
Hálás köszönettel és szívélyes üdvözlettel: 
Rendesné Schulcz Rita
 

Törökország

Kedves Renáta!

Hazaérkeztünk a Susesi- ből. Szeretnénk megköszönni a sok segítséget. Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda kifogástalan volt, mind a szobák, mind a személyzet tekintetében, csak ajánlani tudjuk ismerőseinknek. Az idegenvezetőnk is nagyon kedves volt.

Egyszóval.... köszönjük mégegyszer.

Üdvözlettel:
Angi Rita Julianna

 


Törökországi nyaralásunk során hihetetlen kalandban volt részünk helyi idegenvezetőnk Vaskovics Laura jóvoltából. Úgy gondolom, hogy a "rafting túra joghurtos vödörrel" bárkinek ajánlható! :) Idén harmadszor nyaraltunk a Tensi-vel, köszönjük az élményeket!

"A delfines úszók"

Dr. Lengyel Tünde
Törökország, Hotel Grand Zaman Garden

 


 

A napokban érkeztünk haza Alanyából, ahol az önök telepített idegenvezetője jóvoltából kellemes 11 napot töltöttünk el. Mi IBUSZ utasaiként vettünk részt az üdülésen, de az idegenvezetésünket Németh Sára látta el, aki praktikus tanácsaival megkönnyítette alkalmazkodásunkat az ottani szokásokhoz, körülményekhez. A fakultatív programok alatt sokat mesélt a török történelemről, hagyományokról. Ami viszont legjobban tetszett, s amit idáig nem nagyon tapasztaltam másoknál, olyan lelkesen vett részt minden programban, kiváltképp a körpülüi raftingban, hogy a még hezitálók is kedvet kaptak a vízi szórakozásokhoz.
Még egyszer köszönet Sárának, köszönet a Tensinek.

Üdvözlettel: Nagy Lóránt és családja

 


T. Tensi Holidays!

 

A hazautazási időpont változást leszámítva nagyon jól éreztük magunkat Törökországban (Alanya, Hotel Miray). Ebben jelentős szerepe van a helyi idegenvezetőjüknek, Vaskovics Laurának, aki felkészültségével, hasznos tanácsaival sokat segített abban, hogy az első perctől kezdve beilleszkedjünk az alanyai mindennapokba és megkedveljük azt a vidéket.

Köszönet Laurának a kirándulásokokn a sok hasznos és maradandó helytörténeti információért, és segítőkészségéért.

 

Üdvözlettel: Jándy Géza

 


 

T. Ügyfélszolgálat!

 

Most érkeztünk haza Törökországból, Belekből (Hotel Belconti) és ezúton szeretnénk elismerésünket, dicséretünket kifejezni a telepített idegenvezetőjük-Németh Sára munkájával, szívélyességével kapcsolatosan. Mi ugyan IBUSZ utasok voltunk, de a fakultatív kirándulásokon Németh Sárával is találkoztunk, akinek munkája minden elismerést megérdemel!
Kérjük a fentiek figyelembe vételét, valamint továbbítását az illetékesek sé Sára felé.
Gratulálunk az ilyen munkatársakhoz!

 

Üdvözlettel: Nagy Tibor és családja
 

Tisztelt Elnök Úr!

 

A héten érkeztünk haza az Antalyai nyaralásunkról, ahová a TENSI KFT. Szervezésével jutottunk el. A nyaralás nagyon jól sikerült, a szálloda (Miracle De Lux Resort) az iroda tájékoztatásának megfelelően kitűnő ellátást, elhelyezést biztosított, a körülmények nagyon jók voltak, a személyzet udvarias, kedves és figyelmes volt.
Mi az utazásra tavasszal jelentkeztünk a Főirodán( Komjádi Béla u.1) és megemlítettük, hogy a kiválasztott szálloda nekünk nagyon megfelel, de kár hogy ott nem vállalják a " nászutas" programot, mert mi ezzel az utazással a házasságkötésünk ötvenedik évfordulóját is megünnepeljük. A kedves munkatársa, Juhászné Venczel Bea a megrendelés felvétele mellett jelezte, hogy azért megvizsgálják mit lehet tenni. Ezek után a szállodai szobába érve ét a meglepetés, mert behűtött pezsgővel, gyümölcskosárral , süteménnyel és a szoba kis díszitésével fogadtak. Jól esett ez a figyelmesség és nagyon köszönjük a TENSI HOLIDAY munkatársainak.
Külön szeretném megemlíteni a telepített idegenvezető Bucsi Ágnes munkáját. Mi már korábban is meg voltunk elégedve a Tensi telepített idegenvezetővel, de most Bucsi Ágnes sokat tett, hogy a vendégek jól érezzék magukat, kedves, figyelmes, segítőkész volt. Nagyon sok érdekes és értékes ismertetőkről tájékoztatott, a városban nagy körültekintéssel vezette a csoportot, az érkezéskor a szoba elfoglalásáig, az elutazáskor a beszállásig segítette az utasokat.
Tisztelt Elnök úr! Mi már tapasztalatból tudjuk mit jelent az emberség, a tisztelet, a figyelmesség, a szép és jó munka, és most volt alkalmunk ebben részesülni,Ismételten köszönjük a munkatársak munkáját, Bucsi Ágnes közreműködését, további sikeres munkát kívánunk.

 

Tisztelettel: Dr. Mátyás Pál és Dr. Mátyás Pálné

 


 

Köszönetet szeretnék mondani Kovács Róbertnek és a Tensi Holidaynek a felejthetetlen törökországi (Marmaris) nyaralásunkért. Még soha nem jártunk ebben az országban és kellemesen csalódtunk. A repülőtéren nagyon szimpatikus fiatal férfi idegenvezető fogadott minket. Már a buszon a szálloda felé haladva hihetetlen beleéléssel beszélt Törökországról és Marmarisról. Annyi információt adott át, hogy mire a szállodába értünk úgy éreztük mintha már nem is idegen országban lennénk. A kirándulások bemutatása az élménybeszámolói annyira megfogtak minket, hogy szinte minden fakultatív programra befizettünk. A nyaralásaink során soha nem szoktunk fakultatív programon részt venni de Robinak köszönhetően ez most nem így történt. Nagyon jó csapattá formálta a csoportot. Az odaadása, emberszeretete, elhivatottsága és gyermekszeretete lenyűgöző. Két és féléves kisfiammal (Bence) úgy törődött foglalkozott, hogy az bámulatos volt. A hazautazás óta is egyfolytában kérdezgeti, hogy "Hol van Robi bácsi?" Igazi barátként váltak el egymástól. Szinte ráakaszkodott a Bence de rajta egy csöppnyi unalmat, idegességet nem lehetett látni. Köszönet érte.
Összefoglalva nagyon meg voltunk elégedve mindennel és még sok ilyen embert alkalmazzanak, aki nem muszájból hanem elhivatottságból végzi a munkáját.

Hálás köszönet mindenért és várjuk az esetleges októberi utastalálkozót.

 

Pausanné Bárány Zsuzsa

 


Szeretnénk megköszönni, hogy nyaralási tervünk megbeszélésénél a Tensi Holiday szervezésében Törökországot, Marmarist ajánlotta úti célként, ahol eddig még nem jártunk. Kicsit félve indultunk a számunkra ismeretlen Törökországba. Dalamanban, a repülőtéren egy végtelen szimpatikus fiatal férfi idegenvezető, Kovács Róbert fogadott, akiről sugárzott valami, amit akkor még nem tudtunk, és ez hihetetlen bizalmat adott az előttünk álló nyaraláshoz. Kovács Robi, ezt a nevet sokáig meg fogjuk jegyezni, már az úton áradozva beszélt Törökországról, „ egy csodálatos országba érkeztetek, ahol csodálatos emberek élnek csodálatos tájakon”. Robi csodát tett, annyi információt adott át, hogy amire a szállodába értünk már úgy éreztük, hogy ismerős országban, ismerős helyen vagyunk. Robinak köszönhető, mert annyira megnyerő, őszinte hévvel beszélt a kirándulási lehetőségekről, hogy a csoport jelentős részével szinte minden fakultatív programon részt vettünk, igaz azzal a kikötéssel, ha Ő lesz az idegenvezetőnk.
Robinak tulajdonítjuk, hogy a csoportból csapat lett, lelkes Törökország rajongó csapat, mert megismerhettük az ország történelmét, jelenét, a csodálatos műemlékek sokaságát, a hosszú buszozások alatt az átutazott régiók életét, gazdaságát. Még a helyi török idegenvezetők is megjegyezték, hogy minden tekintetben egy nagyon jó, lelkes csoporttal lehettek együtt, ami nagyban Robi érdeme volt. Összefoglalva, meg voltunk elégedve mindennel, így a Tensi és Levent tour szolgáltatásaival, kívánjuk, hogy nagyon sok Kovács Robit alkalmazzanak, mert ilyen idegenvezetők miatt szívesen utazunk Önökkel máskor is.
Befejezésül idézve Robiék hitvallását „Professzionális csapatunk célja a török vendégszeretet magas színvonalú szolgáltatásainak és a lenyűgöző látnivalókat elegyítve, vendégeinknek felejthetetlen nyaralást, partnerjainknak pedig méltó képviseletet garantálni”, számunkra ezt teljesítették, felejthetetlen élményben volt részünk.

 

 

Köszönettel: Wéber Géza


 

Tisztelt Ügyvezető Úr!
Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, a két különleges szaktudással és emberileg kimagasló empátiával rendelkező idegenvezetőt, Bucsi Ágnest és Kundi Viktóriát, akik törökországi utunk során 2005 augusztus 1-8 között Kirisben, a Limak Limra Hotelben segítettek minket. Az egész út során nagyon kedvesek, készségesek voltak, rendkívüli élménnyé varázsolták nyaralásunkat. Ez volt az első utunk Önökkel, de ha módunkban áll, ezután is Önöket keressük fel. Külön köszönet a meglepetés ajándékokért,

Dr. Rubányi család, Strausz család

 


 

Kedves Ügyvezető Úr,
ezúton - kicsit megkésve bár - szeretném megköszönni azt a sok élményt, amelyben részem lehetett törökországi utam során.
Számtalan alkalommal gondoltam hálával a Tensire - különösen a hátizsák és a törölköző kapcsán. :-)
Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs a Tensi ! :-)

Üdvözlettel: egy leendő törzsutas

 

 


 

 

 

Korfu

 

Kedves Valéria!

Ezuton is nagyon köszönjük a segítségét és az egész irodának, jól éreztük magunkat a szállodában, minden jó volt, az egész park nagyon szép, tiszta szobák,stb. a tenger is meleg volt, a picik is nagyon jól érezték magukat.

Mégegyszer köszönjük.


Üdvözlettel: Sebők család
Korfu Hotel Delfinia


 

Tisztelt Tensi!

Köszönjük a csodás hetet Corfun! Külön köszönet érte, hogy ebben a zűrös időszakban is maradéktalanul teljesítették a vállaltakat.
Pataky Gábor idegenvezetőhöz gratulálunk!

 

Fejes Család
 


 

Tisztelt Tensi Holiday!

 

Ezúton szeretném megköszönni ezt a felejthetetlen nyaralást, amit az Önök szervezésében volt részem átélni Korfun, júli. 9-16-ig! A Zorbas apartmanban voltunk, nagyon szép hely!
Lenyűgözött a tulajdonos kedvessége, állandó jókedve.
Kifogástalan volt minden! Külön megköszönném Kósa Gabi segítőkészségét, felkészültségét, profizmusát.
Vágig nagyon kedves és aranyos volt velünk! Mindenkinek ilyen nyaralást kívánok!
Még egyszer köszönjük!

 

Dezső és Dóra
 


 

Tisztelt Igazgató Úr!

 

Az idén nyáron az önök utazási irodáján keresztül a párommal Korfun nyaraltunk.
Az ajkai kirendeltségüknél foglaltuk le az utat két hétre!
Több utazási irodánál is jártam előtte, s véletlenül toppantam be az önök irodájába.
Egy nagyon szimpatikus hölgy fogadott, név szerint: Rákosi Szilvia, aki készségesen adott felvilágosítást az utakkal kapcsolatban.
A kedvességével, az ígéreteivel, hogy információt küld a lehetséges repertoárból, amit be is tartott, levett a lábamról.
A biztosító társaság amit ajánlott, szintén jelesre vizsgázott, ugyanis a napallergia okozta kellemetlenségeket térítette. Úgy gondolom, ha az önök kirendeltségeiben minden alkalmazott így foglalkozna a megrendelőkkel, a konkurencia nem is létezne!
Záró soraimban arra kérem Önt, amennyiben lehetséges ezt az információt valamilyen módon tolmácsolja az említett kolleganő felé.
Úgy gondolom a motiváción ez nem változtatna, hiszen így is a maximumon volt, de biztosan jól esne a hölgynek!

 

Tisztelettel: Bódi Tamás
 


 

Ciprus

Kedves Jóri Vali,

 

2009 október 25 - november 01 között Cypruson Aya Napán a NESTOR Hotel-ben üdültünk irodájukkal.
Az alábbiakban szeretnénk megköszönni Önnek, hogy az utazásunk előkészítése során lelkiismeretesen, részletesen, idejét nem kímélve, foglalkozott velünk.
Minden kérdésünknek részletesen utánanézett és korrekt tájékoztatással és tanáccsal látott el bennünket.
Nagyrészt Önnek köszünhető, hogy nyolc év után ismét irodájukkal utaztunk és, hogy ezt a várost és ezt a szállót választottuk, mely tökéletesen megfelelt elvárásainknak.
Úgy tudjuk, hogy az előkészítés során Kirner zsuzsa helyiismeretével is segítségére volt.
A NESTOR Hotel szolgáltatásaival teljes mértékben elégedettek voltunk. Tökéletes és figyelmes ellátásban részesültünk.
A helyszínen Topozidu Mária idegenvezetőjük is mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat a szálláson, valamint jól szervezett és jó hangulatú kirándulást szervezett észak-Cypruson.
Köszönjük tehát a profi kiszolgálást a Tensi-nek és a Nestor-nak.
Figyelemmel fogjuk kísérni ajánlataikat, mivel a későbbiekben is kívánunk irodájukkal és az Ön segítségével utazni.


Rozsi Katalin és Czigány József

 


Most érkeztünk haza ciprusi nyaralásunkról. Szeretném ezúton megköszönni Akar Ibolya és Vagyon Renáta segítségét,hogy egy igazán kellemes hotelt talált nekünk és ilyen rugalmasak voltak.
A Hotel Anesist nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

Csodálatos napokat tölthettünk Agia Napán. KÖSZÖNJÜK!

 

Varga Tímea

 


Tisztelt Tensi!

 

Kissé megkésve, de szeretném jelezni, hogy csodálatos volt az Önök által szervezett ciprusi 1 hét. Külön szeretném jelezni, hogy az idegenvezetőnk (Kirner Zsuzsa) fantasztikusan jól végezte a munkáját, hihetetlenül jól éreztük maginkat a kirándulásokon élvezetes előadását hallgatva.

 

Üdvözlettel: Varsányi Gabriella
Ciprus, Adams Beach Hotel

 


A mi szerencsénkre ez év Júliusában jártunk az Önök szervezésében Cipruson. Az, hogy ez isteni volt és mindenben fölűlmúlta várakozásainkat -ami tény- ez már nagyban a kihelyezett... és most nem is tudom mit Írjak; kollégájuknak? köszönhető!!! Igazából azért rossz ez a kifejezés mert messze nem csak az volt, de volt Ő még tanár, barát, testvér, segÍtség bármiben, és főleg egy igen intelligens -bitang jó NŐ-!!(bocsi) Egyedi, sosem feledhető stílusa nagyon belopta magát a szÍvünkbe és ezzel érte el a legtöbbet amit csak lehet, hisz ki ne figyelte volna így a felénk sugárzó történelmet, adatokat, magyarázatokat amit mindíg valami egyéb pajkossággal oldott, de azt is oly profi módon, hogy azt tanítani kéne! Sok helyen jártunk már szervezett úton, de Topozidu Mária csak egy van. Több alkalommal utaztunk már az Önök irodájával, de további tervezett utjainkhoz is keresni fogjuk ajánlataikat.

 

Tisztelettel: Dr Erdélyi Enikő és Rudolf József

 

 


 

Malaga

 

 Múlt szombaton jöttünk haza Malagából, a nászútról és csak szeretném nagyon megköszönni a közreműködést, a legjobb szobát kaptuk a szállodában. Szuper 2 hét volt. A 2 idegenvezető hölgytől, Magditól és Gabitól is el voltunk ragadtatva, kedvesek, profik és törődnek az emberrel. Egyszóval minden-minden nagyon klassz volt.
Lehet, hogy jövőre is Tensivel utazunk ?! :))))


 


 

Engedjék meg, hogy kifejezzem elismerésemet ill. ezúton is megköszönjem azokat a kellemes tapasztalatokat, amit az Önök által szervezett úton szerezhettem.
Szeptember 6-13. között vettem részt az Önök által szervezett malagai (Benalmadena) úton. Hazaérkezésünk után pár nappal értékelve tapasztalatainkat megállapíthatom, hogy csak kellemes emlékekkel rendelkezünk.
A repülőtéri fogadtatás (ajándék), a pontos transzfer, a kitűnő elhelyezés (Hotel Las Arenas), a kitűnően megszervezett és vezetett fakultatív programok (Marokkó, Gibraltár, Granada, spanyol flamenco est) kellemes üdülést nyújtottak számunkra.
Vass Magdika Tensi képviselő hozzáértő idegenvezetése és segítő gondoskodása szintén elnyerte ellismerésünket.
Persze mondhatnánk, hogy ez így természetes, a pénzemért ez elvárható, de sajnos mivel voltak már ellenkező (más szervező) tapasztalataim is, ezek indukálják bennem a dícsérő szavakat.
Önök egy új partnert nyertek és a jövőben téli sítúrám mellett a nyári programjaimat is Önökkel szerveztetem.


Köszönettel,

Bertus Imre

Vissza
Kérje ajánlatunkat!