airBaltic légitársaság

Az airBaltic hibrid légitársaságként a fapadosokhoz hasonló rugalmasságot, de a klasszikusokra jellemző minőségi szolgáltatást nyújtó légitársaság.

 

A 2018-as nyári menetrendben hetente 3 járattal üzemel Budapest és Riga között, és rövid csatlakozási idővel biztosít továbbutazást a Baltikum és a régió fővárosaiba, Tallinnba, Vilniusba, Helsinkibe vagy akár Szentpétervárra.

 

A kedvező repülőjegy ár már önmagában is attraktív, de a fedélzeten - felár ellenében- felszolgált ételek és italok minősége is jelzi, hogy nem egy egyszerű fapados légitársaságról van szó.

A lett konyha – még ha csak fedélzeti ellátásról is beszélünk - méltó versenytársa a skandináv konyhaművészetnek, hiszen alapanyagban, az elkészítés módjában és tálalásban is nagyban hasonlít a skandináv konyhához. Ez egyfajta garancia a minőségre. Tekintettel a hibrid üzemelési típusra, a fedélzeti szolgáltatást térítés ellenében veheti igénybe az utazó, sőt akár előre le is foglalható: https://www.airbaltic.com/en/meal-preorder

 

 

A Budapest – Riga útvonalon  2018.március 24-től már nagyobb kapacitással, új Bombardier CS300-as típussal üzemel a járat, a megnövelt kapacitás közel kétszeres utasszámot és továbbra is két osztályt, turista és business osztályt jelent.

 

A lett főváros, Riga pedig – tekintettel Hanza városi múltjára – mindenképpen megér egy hosszú hétvégi látogatást. Gyönyörű óvárosa az Unesco Világörökségi listáján is szerepel, változatos, sok évszázados építészetével és számos kulturális programjával az egyik leginkább ajánlható, biztonságos úti cél.

 

 

Bővebben a légitársaságról 

 

 

 

Bővebb információ vagy helyfoglalás miatt keresse képviseletünket:

Tensi Aviation Kft. । T: (36 1) 999 1450 । airbaltic@tensi.hu 

 


Kérje ajánlatunkat! 

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!