Büszkék vagyunk rá...

Utasvélemények a csoportjainkat kísérő idegenvezetőkről:

 


„Nagyon kedves, óriási tudással és fantasztikus előadással vezetett végig, folyamatosan gondoskodva a csoportról. Maximálisan elégedett vagyok. :-)

Kitűnően felkészült. Udvarias, kedves. Számára az utas a legfontosabb. Másodszor voltunk a vezetésével. A 2. útnál döntő volt annak ismerete, hogy Ő lesz az utaskísérő.

Maximálisan elégedettek voltunk, aktív koromban sokat utaztam, sok szervezővel találkoztam, ezért merem állítani, hogy egy utazás sikerét a jó szervező megalapozza, mert az elégedett utas következő útjára új utasokat is hoz magával."

 

 

"Sok társas úton voltunk már (sajnos eddig nem a Tensi-vel) de még ennyire tökéletes, kedves és jól tájékozott idegen vezetőnk nem volt. Bízunk abban, hogy az októberi hajós úton is hasonlóban részesülünk. Csak gratulálni tudunk!" (2017. június 6. A norvég fjordok csodálatos világa)

 

 

"Bárcsak minden idegenvezető ilyen lenne!" (2017. február 25. Karibi kincsvadászat)

 

"Rendkívüli szakmai tájékozottsággal, tudással rendelkezett. A feltett kérdésekre
részletes, érdekes - leblincselő, szinte előadás szerű - válaszokat adott. Nagyon jól szervezte a kirándulásokat, a napi tájékoztatást pontosan tartotta, törődött a "kissé nehézkesebb" csoport tagokkal is, a felmerült problémákat készségesen, szakszerűen, gyorsan oldotta meg.
Ez úton is szeretném megköszönni törődését, kedvességét!" (2017. április 20. Ibéria bájai)

 

 

 

 

 

"Az út fénypontja" (2017. január 16. Karibi kincsvadászat)

 

"Kiválóan felkészült idegenvezető. Udvarias , barátságos mindig kedves mosolygós. Öröm vele utazni. (3.utunk volt Ágnessel )
Az Ő nevével jelzett útra biztosan van jelentkező." (2017. január 16. Karibi kincsvadászat)

 

 

"A legjobb! Minden apró részletre odafigyelő, kedves, felkészült idegenvezető! Vele máskor is.....

Részletes és élményszerű bemutatást kaptuk a fakultatív programok során. Naponta megkaptuk a tájékoztatást a másnapi programmal kapcsolatban, amelyet nagyon hasznosnak tartunk. ( étkezés. öltözködés, időjárás, vásárlási lehetőség...) Kedvességével, gondoskodásával és felkészültségével jelentősen hozzájárult a nagyon szép utazásunkhoz." (2017. január 16. Karibi kincsvadászat)

 

   

 

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!