Eljegyzés - Leánykérés

Tensi tipp: Romantikus szállodák és resortok kifejezetten párok részére- ez az, amit a Sandals fennállása bő 30 esztendeje alatt tökéletesre fejlesztett. A szállodaláncot ma már a világ minden pontján elismerik, és olyan helyként tartják számon, ahol: „a pároknak csak a szerelemre lesz gondja, mert minden másról ők gondoskodnak”.

 

Romantikus gyertyafényes vacsora a tengerparton

Sejtelmes naplemente, gyöngyöző bor, privát kiszolgálás, miközben valahol halkan szól egy szaxofon, kiváló pillanat, hogy megkérje a hölgy kezét…

 

 

Víz alatti eljegyzés

A búvárkodás szerelmesei, már csak egy igen kellene?  A fotós lesben fog állni a víz alatt, hogy megörökítse a nagy pillanatot! A tanúk a halak lesznek!

 

 

Rózsaszirmos fürdő ceremónia

Amíg Ön vacsorázik vagy épp tengerparti grill partin tölti az estéjét, addig a romantikáért felelős csapatunk megteremti a tökéletes környezetet. Gyertyákat gyújt, rózsaszirmokkal díszített habfürdőt készít, a szobába pedig gyöngyöző bor mellé csokiba mártott gyümölcsöket tálalnak.

 

 

Kihajózás a naplementébe

Már régi ismerősként fognak köszönteni a kikötőbe érkezésnél, Gourme élményekkel, gyöngyöző borral teszik teljessé a pillanatot, ahogy elhajóztok a naplementében és elővillan az a bizonyos gyűrű. Szavak már nem is kellenek.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!