Sandals South Coast

Tensi tipp: Próbálja ki a különleges, lábakon álló water villák egyikét, mely egyedülálló a karib térségben.

 

Fekvés: Jamaika délnyugati partján, 500 hektáros természetvédelmi területen található ez a romantikus hotel, közvetlenül a tengerparton.

Repülőtéri transzferidő:  kb. 1 óra a Sangster Nemzetközi repülőtértől. Ingyenes transzfer.

Tengerpart távolsága: Közvetlen tengerparti.

Strand: Gyönyörű fehérhomokos strand 2 mérföld hosszan.

Ellátás:  All inclusive. Összesen 9 étterem és 7 bár várja a vendégeket helyi és nemzetközi ételkülönlegességekkel.

Szolgáltatások: 3 édesvízi medence, 1 búvármedence és 4 pezsgőfürdő, butik, ingyenes wifi.

Sport (tartalmazza az ár): kajak, vízisí, wakeboard, tubing (vízifánk), vitorlázás, pipás búvárkodás, álló kajak,  tenisz, squash, asztalitenisz, fitnesz (különböző edzések), strandröplabda.

Szórakozás: piano bár, színházi előadás, beach party, Jamaica jamboree, esti programok,white night,  billiárd. Szervezett kirándulások.

Wellness és Spa: Red lane Spa: Különböző masszások és szépségápolási kezelések.

Fontos információ:  A szálloda csak 18 éven felüli vendégeket fogad csak.

 

Szobák és lakosztályok:

 

Sandals Luxury

 

· French Beachfront Deluxe

A francia falu épületének második emeletén található, kecsesen berendezett szobákból lenyűgöző kilátás nyílik Jamaica érintetlen déli partjára. A szobák king méretű kétszemélyes ággyal és síkképernyős televízióval rendelkeznek. Nagy fürdőszobával és saját erkéllyel büszkélkedhet. Frissítésként szobájában Robert Mondavi fajtaborok, palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel ellátott hűtőszekrény található. SZOBANÉZET: tengerparti, óceánparti, óceánra néző.

 

 

· French Beachfront Luxury

A francia falu épületének harmadik emeletén található, kecsesen berendezett tengerparti szobákból lenyűgöző kilátás nyílik Jamaica érintetlen déli partjára. A pihenésre tökéletes hátteret kínáló, tágas szobák saját fürdőszobával és saját erkéllyel büszkélkedhetnek. Frissítésképpen szobájában Robert Mondavi fajtaborok, palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel ellátott hűtőszekrény található. SZOBANÉZET: tengerparti, óceánparti, óceánra néző.

 

· French Honeymoon Beachfront Grande Luxe

A maximális kikapcsolódást és kényelmet kínáló szobák a francia falu épületének negyedik emeletén találhatók, tökéletesen berendezettek, kézzel készített keményfa bútorokkal és baldachinos ággyal. Ezek a szobák egyedülálló kilátással büszkélkedhetnek a szálláshely buja trópusi kertjére, és a szoba saját erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a Karib-tengerre. Frissítésképpen szobájában Robert Mondavi fajtaborok, palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel ellátott hűtőszekrény található.

Szobanézet:  Óceánra néző.

 

· French Honeymoon Beachfront Walkout

A kizárólag a francia falu épületeinek földszintjén található, tágas tengerparti szobát szándékosan úgy tervezték, hogy rengeteg természetes fény jusson be. A strand vagy az üdülőhely buja kertje könnyen elérhető. A kellemes szobák a régióra jellemzőek, és finom karibi dekorációt ötvöznek gazdag mahagóni bútorokkal és finom puha bútorokkal. A szobák saját terasszal és jól felszerelt, saját fürdőszobával rendelkeznek. Frissítésként szobájában Robert Mondavi fajtaborok,  palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel ellátott hűtőszekrény található.

Szobanézet: Tengerparti, Óceánparti, Óceánra néző, Medencére néző

 

· Italian Honeymoon Beachfront

Ezek a nemrég felújított tengerparti szobák az olasz falu épületeinek második és harmadik szintjén találhatók. Belül a tágas szobát egyedi kialakítású bútorok, baldachinos king-size ágy és nagyméretű okostévé díszíti. A szobán belüli csúszó pajtaajtó fényűzően felszerelt fürdőszobához vezet, amely megvilágított tükrökkel, kettős csaptelepekkel, modern zuhany / kád kombinációval és süllyesztett világítással rendelkezik. Kívül egy üvegajtó vezet az erkélyre, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az érintetlen déli part strandjára és a buja trópusi kertre. Frissítésképpen szobájában Robert Mondavi fajtaborok, palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel ellátott hűtőszekrény található.

Szobanézet: Tengerparti, Óceánparti, Óceánra néző

 

· Dutch Beachfront Luxury Room with Balcony Tranquility Soaking Tub

Ezek a nemrégiben felújított luxusszobák a holland falu épületeinek második és harmadik emeletén találhatók. A vendégek a saját erkélyükről lenyűgöző kilátásban gyönyörködhetnek az óceán felé, az erkélyen kétszemélyes kád, privát függöny és ülőgarnítúra is található. A tágas belső tér kellemes kikapcsolódást kínál egyedi kialakítású bútorokkal, king méretű kétszemélyes ággyal, nagyméretű HD Smart TV-vel és ülősarokkal, míg a fényűző fürdőszoba háttérvilágítású tükrökkel, modern zuhanyzóval és kád kombinációval, valamint süllyesztett világítással rendelkezik. Válogatott Robert Mondavi fajtaborok, palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel töltött hűtőszekrény teszi teljessé ezt az igazi luxusélményt.

Szobanézet: Tengerparti, óceánra néző, medence, trópusi kert

 

 

Club level

 

· Italian Beachfront Club Level Junior Suite

Az újonnan felújított Club Level lakosztályok az olasz falu épületének negyedik emeletén találhatók,  csodálatos kilátást nyújtanak a déli part strandjára. Belül a tágas szobát egyedi kialakítású bútorok, baldachinos king-size  ágy és nagyméretű Smart TV díszíti. A szobán belüli csúszó pajtaajtó fényűzően felszerelt fürdőszobához vezet háttérvilágítású tükrökkel, modern zuhany / kád kombinációval és süllyesztett világítással. Kívül üvegajtók nyílnak a saját erkélyre. Exkluzív Club Sandals lakosztályként külön portaszolgálat áll rendelkezésre az esetleges különleges kérések és foglalások kezelésére, például a fürdőbejárásokra. SZOBANÉZET: tengerparti, óceánparti, óceánra néző.

 

· Italian Beachfront Club Level Walkout Junior Suite

A nemrégiben felújított Club Level lakosztályok az olasz falu tengerparti szintjén találhatók, és közvetlenül az érintetlen déli parti strandra vezetnek. Belül a tágas, nyitott szoba  mesteri tervezésű bútorokkal, baldachinos king-size ággyal és egy nagy Smart TV-vel rendelkezik. A szobán belüli csúszó pajtaajtó fényűzően felszerelt fürdőszobához vezet háttérvilágítású tükrökkel, modern zuhany / kád kombinációval és süllyesztett világítással. Kívül üvegajtók nyílnak az asztallal, székkel  felszerelt saját teraszra, és lenyűgöző kilátást nyújtanak a déli part strandjára. Exkluzív Club Sandals lakosztályként külön portaszolgálat áll rendelkezésre az esetleges különleges kérések és foglalások kezelésére, például a fürdőbejárásokra. SZOBANÉZET: tengerparti, óceánparti, óceánra néző.

 

· Dutch Beachfront Club Level Junior Suite with Balcony Tranquility Soaking Tub

Ezek a klubszintű junior lakosztályok a gyönyörű holland falu negyedik emeletén helyezkednek el, és lenyűgöző kilátást nyújtanak a kertre, a medencére és az óceánra. A privát erkély egy  kádat kínál két személy számára, privát függönyöket és egy bisztró étkező készletet. Élvezze az egyedi tervezésű bútorok, a king méretű kétszemélyes ágy, a nagyméretű HD Smart TV és a tágas ülősarok kifinomult arculatát, majd vonuljon vissza a háttérvilágítású tükrökkel, modern zuhanykáddal és süllyesztett világítással ellátott, fényűzően felszerelt fürdőszobába.   A lakosztályhoz tartozik egy különféle italokat kínáló bár a szobában, valamint palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel ellátott hűtőszekrény. Ezen túlmenően a vendégek élvezhetik a Club Sandals concierge-szolgáltatásait, ahol kezelik  a különleges kéréseket és foglalásokat, a privát bejelentkezést, az egész napos szobaszervizt és a belépést a Club Sandals Lounge területére. SZOBANÉZET: tengerparti,  óceánra néző, medence, kerti.

 

· Italian Beachfront Club Level Honeymoon Suite w/ Tranquility Soaking Tub

Az olasz falu második-negyedik emeletén található, újonnan felújított Club Level lakosztályokból csodálatos kilátás nyílik a déli part strandjára. A tágas, nyitott szoba  mesteri tervezésű bútorokkal, baldachinos king méretű kétszemélyes ággyal és egy nagy intelligens TV-vel rendelkezik. A wellness-stílusú fürdőszobában luxus kényelmi felszerelések, például nagy zuhanyzó, szabadon álló kád, háttérvilágítású tükör és kettős csaptelep található. Kívül üvegajtók nyílnak a bisztrókészlettel ellátott saját erkélyre. Exkluzív Club Sandals lakosztályként külön portaszolgálat áll rendelkezésre az esetleges különleges kérések és foglalások kezelésére, például a fürdőbejárásokra. SZOBANÉZET: tengerparti, óceánparti, óceánra néző.

 

· Italian Beachfront Club Level Walkout Honeymoon Suite w/ Tranquility Soaking Tub

Ezek a nemrégiben felújított, tágas, nyitott alaprajzú Club Level lakosztályok mesteri tervezésű bútorokkal, baldachinos king méretű kétszemélyes ággyal és nagyméretű okos  TV-vel rendelkeznek. A wellness-stílusú fürdőszobában luxus kényelmi felszerelések, például nagy zuhanyzó, szabadon álló  kád, háttérvilágítású tükör és kettős csaptelep található. Kívül üvegajtók nyílnak az asztallal, székkel felszerelt saját teraszra, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a strandra. Kényelmesen az olasz falu földszintjén találhatók, ahonnan közvetlenül sétálhat az érintetlen déli parti strandra. Exkluzív Club Sandals lakosztályként külön portaszolgálat áll rendelkezésre az esetleges különleges kérések és foglalások kezelésére, például a fürdőbejárásokra.

 

· Dutch Beachfront Club Level Suite with Balcony Tranquility

A holland falu épületének második, harmadik és negyedik emeletén található, új, tágas Club szintű lakosztályok zavartalan kilátást nyújtanak a környező kertekre, medencékre és a déli part strandjára. Privát erkély tartozik hozzá, amelyen két személy számára alkalmas  kád, privát függönyök és bisztró étkezőgarnitúra is található. A  szobai bár - különféle italokkal és palackozott vízzel, juice-val, szódával és helyi sörrel is ellátott hűtőszekrénnyel rendelkezik. A wellness-stílusú fürdőszoba lenyűgöző kényelmi szolgáltatásokkal is rendelkezik, beleértve a kettős vezérlésű zuhanyt, a hosszú     mosdót, a háttérvilágítású tükröt és egy további szabadon álló  kádat. Ezen kívül a vendégek élvezhetik a Club Sandals concierge-szolgáltatást az esetleges különleges kérések és foglalások kezelésében, privát bejelentkezést, egész napos szobaszervizt és belépést a Club Sandals Lounge-ba

 

· Dutch Beachfront Swim-Up Club Level Junior Suite with Patio Tranquility Soaking Tub

Ezek az új klubszintű junior lakosztályok az úszómedencéhez való hozzáférést biztosítják, közvetlenül a saját szabadtéri teraszról. A szállásokon kétszemélyes kád, privát függönyök és bisztró-étkező található.   Bent élvezze az egyedi kivitelezésű bútorok, a plüss king méretű kétszemélyes ágy, a nagyméretű HD Smart TV és a pihentető ülősarok, valamint a szobában található bár - különféle italokkal és palackozott hűtőszekrénnyel. víz, gyümölcslé, szóda és helyi sör. A fényűzően berendezett, háttérvilágítású tükrökkel felszerelt fürdőszoba, kád kombinációval ellátott modern zuhany és süllyesztett világítás teszi teljessé a lakosztály élményét. A vendégek igénybe vehetik a Club Sandals concierge-szolgáltatásokat is, amelyek bármilyen különleges kérést és foglalást kezelnek, privát bejelentkezést, egész napos szobaszervizt és belépést a Club Sandals Lounge területére.

 

· Dutch Beachfront Swim-up Club Level Honeymoon Suite with Patio Tranquility Soaking Tub

A holland falu földszintjén található, új, tágas Club szintű lakosztályok közvetlenül a privát teraszról biztosítják az úszómedence használatát, valamint meghívják Önt, hogy élvezze a kertre, a medencére és az óceánra nyíló kilátást. kettő magánfüggönyökkel vagy étkezés közben a bisztró étkezővel. Bent élvezze az egyedi kivitelezésű bútorok, a plüss king méretű kétszemélyes ágy, a nagyméretű HD Smart TV és a pihentető ülősarok, valamint a szobában található bár - különféle italokkal és palackozott hűtőszekrénnyel. víz, gyümölcslé, szóda és helyi sör. A wellness-stílusú fürdőszoba lenyűgöző kényelmi szolgáltatásokkal is rendelkezik, beleértve a kettős vezérlésű zuhanyt, a hosszú edénymosogatóval ellátott mosdót, a háttérvilágítású tükröt és egy további szabadon álló nyugalmi kádat. A vendégek igénybe vehetik a Club Sandals concierge-szolgáltatásokat is, amelyek bármilyen különleges kérést és foglalást kezelnek, privát bejelentkezést, egész napos szobaszervizt és belépést a Club Sandals Lounge területére

 

Butler elite

 

· Italian Beachfront One Bedroom Butler Suite

Ezek a nemrég felújított és csábító Love Nest Butler lakosztályok a karibi szigetek legfinomabb luxusait kínálják. Minden elegáns   az olasz falu épületeinek második-negyedik emeletén. Tágas fő hálószobával büszkélkedhet, ahol minden részlet aprólékosan kidolgozott, a legnagyobb kényelem érdekében, gyönyörű bútorokkal, kézműves baldachinos king-size ággyal és egy nagy okos  TV-vel .  A saját, spa stílusú fürdőszobában olyan modern kényelmi felszerelések találhatók, mint kettő csaptelep, esőzuhany, nagy, háttérvilágítású tükör és szabadon álló kád két személy számára. A lakosztály tágas nappalijában teljesen felszerelt bár található prémium italokkal, kényelmes  kanapé, további okostévé és faltól falig tartó üvegajtók, amelyek egy privát erkélyre vezetnek, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a látványos déli parti strandra.  Az ár tartalmazza a Butler Elite szolgáltatást és a 24 órás szobaszervizt. Szobanézet: tengerparti, óceánparti, óceánra néző.

 

· Italian Beachfront One Bedroom Walkout Butler Suite

Ezek a nemrég felújított és csábító Love Nest Butler lakosztályok a karibi szigetek legfinomabb luxusait kínálják. Minden elegáns tengerparti menedékház az olasz falu épületeinek kertszintjén található, és a teraszról közvetlenül elérhetők. A szobák tágas fő hálószobájával büszkélkedhetnek, ahol minden részlet aprólékosan kidolgozott, a legnagyobb kényelem érdekében, gyönyörű bútorokkal, kézműves baldachinos  nagyméretű ággyal és egy nagy okos  TV-vel. . A saját, spa stílusú fürdőszobában olyan modern kényelmi felszerelések találhatók, mint kettő csaptelep, esőzuhany, nagy, háttérvilágítású tükör és szabadon álló kád két személy számára. A lakosztály tágas nappalijában teljesen felszerelt bár található prémium szeszes italokkal, kényelmes kanapé, további okostévé és faltól falig tartó üvegajtók, amelyek egy teraszra vezetnek, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a látványos déli parti strandra.  Az ár tartalmazza a Butler Elite szolgáltatást és a 24 órás szobaszervizt. Szobanézet: Tengerparti, Óceánparti, Medence, Trópusi kert.

 

 

· Dutch Beachfront One Bedroom Butler Suite with Balcony Tranquility Soaking Tub

Ezek a vadonatúj Love Nest Butler Suites®-ek a gyönyörű holland falu épületeinek második és harmadik emeletén található, a kiterjedt úszómedence felett. Élvezze a Karib-tengerre néző, lélegzetelállító tengerparti kilátást a privát teraszról, ahol kétszemélyes kád,  függönyök és bisztró székek és asztal található. A  tágas főhálószobában a  legnagyobb luxust nyújtja a king méretű kétszemélyes ágy, a HD smart TV és az elegáns bútorok, míg a külön nappali kényelmes ülősarokkal, teljesen felszerelt bárral, prémium italokkal és további HD smart TV-vel rendelkezik. A pazar spa stílusú fürdőszobát luxus piperecikkek, kettős vezérlésű zuhanykabin, háttérvilágítású tükör és szabadon álló kád biztosítja, hogy tovább tökéletesítsék az élményt. Ez a lakosztály magában foglalja a személyes inas szolgáltatást, a 24 órás szobaszervizt és a VIP bejelentkezést is. Szobanézet: Tengerparti, Óceánparti, Medence, Trópusi kert

 

· Dutch Beachfront Penthouse One Bedroom Butler Suite with Balcony Tranquility Soaking Tub

Az új penthouse Love Nest Butler Suites® a gyönyörű holland falu negyedik és legfelső emeletének tetején található. Élvezze a lenyűgöző panorámás kilátást az óceánra az érintetlen déli partra a privát erkélyről, melyben kétszemélyes kád, privát függönyök és bisztró-étkező található. A fő hálószobában legnagyobb luxust nyújtja a king méretű kétszemélyes ágy, a HD okos  TV és az elegáns bútorok, valamint a külön nappali kényelmes ülősaro.kkal, teljesen felszerelt bár prémium szeszes italokkal és további HD okos TV. A pazar spa stílusú fürdőszobát luxus piperecikkek, kettős vezérlésű zuhanykabin, háttérvilágítású tükör és szabadon álló  kád biztosítja, hogy tovább tökéletesítsék az élményt. Ez a lakosztály magában foglalja a személyes inas szolgáltatást, a 24 órás szobaszervizt és a VIP bejelentkezést is. Szobanézet: Tengerparti, Óceánparti, Medence, Trópusi kert

 

· Dutch Beachfront One Bedroom Swim Up Butler Suite with Patio Tranquility Soaking Tub

A lenyűgöző új Love Nest Butler Suites® a gyönyörű holland falu földszintjén található. Élvezze a Karib-tengerre néző, lélegzetelállító tengerparti kilátást a privát teraszról, ahol kétszemélyes kád, privát függönyök, bisztró-étkező és zökkenőmentes belépés biztosított a kiterjedt úszómedencéhez. A tágas hálószobában  a legnagyobb luxust nyújtja a king méretű kétszemélyes ágy, a HD okos TV és az elegáns bútorok, míg a külön nappali kényelmes ülősarokkal, teljesen felszerelt bárral, prémium italokkal és további HD okos  TV-vel rendelkezik. A pazar wellness-stílusú fürdőszoba  magával ragadja a luxus,  kényelmi felszereléseket, a kettős vezérlésű zuhanyt, a hosszú mosdóval ellátott mosdót, a háttérvilágítású tükröt és a szabadon álló nyugalmi kádat jelent. Ez a lakosztály magában foglalja a személyes inas szolgáltatást, a 24 órás szobaszervizt és a VIP bejelentkezést is. Szobanézet: Tengerparti, Óceánparti, Medence, Trópusi kert.

 

· South Seas Swim-Up Rondoval Butler Suite with Private Pool Sanctuary

 Ezek a félreeső, nemes jellegű Love Nest Butler Suites®-ek az üdülőhely buja kertjeiben találhatók, és egzotikus búvóhelyet kínálnak, amely rendkívül romantikus élményt nyújt. A szobából közvetlen kijárat van a  kiterjedt folyómedencéhez, a terasz nyugággyal és kinti étkezővel is felszerelt.   Amikor a vendégek belépnek,  észreveszik a különlegességeket:  kúpos mennyezetek, porcelán járólapok, egyedi king-size ágy egzotikus, faragott fejtámlával és pazar, privát medence-szentély - közvetlen hozzáféréssel a hálószobából -, valamint egy nagy  nappali , amely HD okos  TV-t és szobai prémium bárt tartalmaz. A fürdőszoba egy másik helyszínt  kínál ennek a békés visszavonulásnak: nagy, masszív kőből készült kád, független zuhanykabin, valamint egyedi, szabadon álló   kétoldalas tükör. Ezek a privát villák személyes komornyik szolgálatot, 24 órás szobaszervizt és VIP bejelentkezést tartalmaznak. Szobanézet: Medence, Trópusi kert.

 

· Over the Water Butler Honeymoon Bungalow

Ezek a látványos, víz feletti bungalók páratlan kapcsolatot kínálnak a Karib-tengerrel,   finom türkizkék vizekkel és az alatta található gazdag tengeri élettel. Minden bungaló  a luxus tetőfokát jelenti, keményfa padlóval, boltíves mennyezettel, egyedi kialakítású, puha ágyneművel díszített king méretű kétszemélyes ággyal és plüss párnákkal. . Minden bungaló okos  TV-vel és nagyméretű mennyezeti ventilátorral is rendelkezik, hogy hűvös maradjon, miközben élvezi a  friss karibi szellőt .   Kívül saját terasza van, kültéri zuhanyzóval, napozóágyakkal és egy bisztróval rendelkezik két személy számára. A párok az óceán szépségét is megcsodálhatják a privát, szabadtéri,  kádból, mellette  két va víz felett függőágy is kínálkozik.  Belül az üveg padlópanelek és a megvilágított víz biztosítja, hogy bármikor élvezhesse a tenger alatti kilátást. Ezek a bungalók a Butler Elite szolgáltatással  és 24 órás szobaszervizzel is büszkélkedhetnek.  A bungaló vendégei a következő kiegészítéseket is kapják: - exkluzív étkezési és szobaszerviz menü - személyes repülőtéri üdvözlet - gyorsított határátlépés - magán transzferek a repülőtérről és a repülőtérről sofőr által vezetett luxusautóban - üdvözlő ajándék, márkás papucs  és törölközővel készlet - Molton Brown piperecikkek.

 

 

Kérje ajánlatunkat! 

Sandals South Coast


Vissza
Kérje ajánlatunkat!