Miami Esküvő - Simply and Beautiful!

Általános információk

Miért érdemes Miamiban esküdni?

 

Mert a legegyszerűbb a papír ügyintézés és mert  dél-floridai luxus üdülőközpont az egyik legkedveltebb házasságkötési és nászutas hely az USA-ban. Rendkívüli népszerűségét egész évben kellemes klímájának, fantasztikus tengerpartjának és pezsgő éjszakai életének köszönheti.  A látnivalók bőséges kínálatával találkozik itt az ideutazó: Art Deco negyed, Boardwalk, Ocean Drive, Collins Avenue, Fisher Island, South Beach, Botanikus Kert, South Pointe Park, hogy csak néhányat említsünk. Miami Beach környéke nem csak a szemnek nyújt felejthetetlen élvezetet hanem egy gasztronómia paradicsom is a számtalan, a világ minden tájáról származó ételeket felszolgáló éttermével. Nagyon sok látnivaló van a város tágabb környezetében is, hiszen néhány órás vezetéssel eljuthatunk Orlando szórakoztató parkjaiba, a Kennedy Űrközpontba, az Everglades Nemzeti parkba és számos elbűvölő tengerparti városba. Florida egyik gyöngyszeme az USA legdélebbi pontja, Key West, amelyre egy lélegzetelállító panorámás, 42 hídon át vezető úton lehet eljutni. Az ifjú pár a nászutat töltheti Miami Beach-en vagy Key West-re utazhatnak.

 

 

Mikor utazzunk?

Egész évben jó idő van. Az éghajlat trópusi. Július és augusztus a legmelegebb, decemberben kellemes tavaszias az idő.

Milyen korán kezdjük a szervezést?
Meg van a repülőjegy? Akkor nem kell más csak az útlevél! Nincsen várakozási idő! Akár az érkezés napján is meg lehet kötni a házasságot! Nem kell tanúkról gondoskodni! Nem kell fordítás, hitelesítés sem!

Milyen dokumentumok szükségesek?

Érvényes Útlevél,  A házasság honosítható Magyarországon. Itt nincsen külön egyházi es polgári esküvő. Fontos tudni, a ceremónia majdnem ingyenes. Ezzel az esküvői csomaggal egy sztár fotós szolgáltatásait kapjuk meg, melyet egyik esküvői csomag sem tud felajánlani. Már pedig mi a legfontosabb, hogy örökre szép emlékeink legyenek az esküvőről? A jó fotós!

 

Egyéb hasznos információ?

Az utazás könnyen kombinálható floridai körutazással vagy karib hajó úttal,  a körutazáshoz autóbérlés kérdésében is forduljon hozzánk bizalommal.

 

Miami Esküvői csomag


 

Teljes körű hivatalos ügyintézés, magyar asszisztenciával, apostil pecsét beszerzése a ceremónia után, szertartás magyar vagy angol nyelven, igény szerint.  Fotózás kb. 100-200 db kép.

 

Miami Esküvői csomag díja: 1400 USD vagy 410 000 Ft.

 

A díj tartalmazza: teljes körű hivatalos ügyintézés, magyar asszisztenciával, apostil pecsét beszerzése a ceremónia után, szertartás magyar vagy angol nyelven, igény szerint.  Fotózás kb. 100-200 db kép.

A díj nem tartalmazza: a helyszínen fizetendő regisztrációs díjat: 95 USD.

Repülőjegyet és illetéket , transzfereket, egyéb extra szolgáltatásokat.


Kérhető szolgáltatások felárral -helyszínen fizetendő: Smink+fodrász 270 USD -től, Virágcsokor és kitűző 80-120 USD-től, Film(Video)  400 USD-től, gazebo, bambusz kapu 500 USD-től.


Szállás: minimum 4 éjszaka választott kategórián belül (3*,4*,5*) önellátással vagy reggelivel. 

Tensi tipp: Mindig színvonalasabb és kedvezőbb árú szállodákat tudunk foglalni, ha minimum 4 hónappal előre foglalunk!


A kalkuláció a legkedvezőbb feltételek mellett készült, az árak a szabadkapacitás függvényében változhatnak.

 

MiaimiEskuvo_image006.jpg MiaimiEskuvo_image012.jpg zsa1.jpg

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Zsolt és Anita


Zsolt és Anita - Tengerparti Esküvő from Otto Haring on Vimeo.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!