Esküvő Sri Lankán

Miért Sri Lanka?

Egy hely, ami még őrzi az érintetlenségét, megannyi természeti szépség és kulturális csoda várja az odautazó párokat! Azoknak ajánljuk, akik a romantikus esküvőjük előtt vagy után szeretnek kirándulni, kulturális és természeti kincseket felfedezni. 

Földrajzi változatosság: hihetetlenül változatos élővilággal találkozhatunk. Élvezhetjük a ködbe burkolózó hegyek látványát, de választhatunk a szög egyenes partszakaszok közül is. A sziget síkságai, hegységei, és teaültetvényei mellett, hét különböző erdőtípus is megtalálható. A könnycsepp alakú sziget méretéhez képest talán a legtöbb vízeséssel rendelkező sziget a világon.
Gazdag kulturális örökség: Sri Lanka 6, az UNESCO által elismert régészeti világörökséggel rendelkezik.
Izgalmas vadvilág: a sziget mintegy 13%-a nemzeti parkként vagy rezervátumként van számon tartva. Összesen 14 nemzeti park szafariján vehetünk részt, ahol kis szerencsével, de megfigyelhetünk az ott élő állatok mindennapjait.

Rengeteg sportlehetőség: 1600 kilométernyi partjaival tökéletes választás a vízi sportok kedvelőinek. Továbbá Sri Lankán rengeteg folyót és lagúnát találhatunk, ami szintén vízi sportra alkalmas.
Lenyűgöző szállások: rengeteg szálláslehetőség közül választhatunk, kezdve a modern 5*-os szállodáktól a gyarmati korszak stílusát megőrző hotelekig. Több hotelt is az ázsiai Geoffrey Bawa tervezte, megalkotva a trópusi modern stílusjegyeit.
Egzotikus ízvilág: a sri lankai konya alapvető eleme a rizs, és az azzal fogyasztott curry, mely fűszerezése a kellemestől a hihetetlenül csípősíg terjed. A konyha ízvilága a hazaitól jelentősen eltér, hiszen rengeteg fűszert adnak egy-egy ételhez, és a desszertek is sokkal édesebbek, mint Magyarországon.

 

Szimbolikus esküvő: 

Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre (a visszaérkezés napjától még 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen) illetve egy kérdőív kitöltésére. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár. 
Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk: 
- itthon már megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként, 
- házassági évfordulóra, 
- esetleges válás után lévőknek, a bonyolult hivatalos papírintézés elkerülése miatt

Szimbolikus esküvő esetén a hoteleknél feltüntetett

 

Hivatalos esküvő: 

Változás!

A hivatalos esküvő esetén, honosítási nehézségek miatt, irodánk nem vállalja a hivatalos esküvő lebonyolítását.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Szállodák és esküvői csomagok

Vissza
Kérje ajánlatunkat!