Esküvő Mexikóban

Tökéletes helyszínt keres az esküvőhöz, de a nászút egy részét aktívan szeretné eltölteni, kultúrára éhes, esetleg búvárkodás szerelmese és fontos a magyar asszisztencia, Mexikó lehet az Ön választottja!

 

Mikor utazzunk?

A hőmérséklet egész évben 26-30 fok körül biztonsággal elvárható, májustól szeptember végéig, októberig jellemzően esősebb, mint decembertől áprilisig, sőt, júliustól októberig akár hurrikán is előfordulhat, ami nem garantált, van, hogy több éven keresztül nem támadja hurrikán Mexikó területét, főleg az üdülő övezetet. A nap sugárzása igen erős, még felhős napon is nagyon óvatosnak kell lenni és a megfelelő fényvédelem, szalmakalap, jó szolgálatot tesz, hogy az egész nyaralás élvezhető legyen.

 
Milyen korán kezdjük a szervezést?

Az esküvő előkészületei a dokumentációt illetően egy pontot kivéve egyszerű. Egyszerű.  2 db érvényes útlevél másolata, ha visznek tanukat, akkor a tanuk útlevelének a másolata, egyéb esetben a szállodák biztosítják a tanukat.  Adatlap kitöltése és az igazi próbatétel egy vérvétel, ami szállodai szobában, steril körülmények között történik.  A teszt negatív eredménye esetén kap engedélyt a pár a házasságkötésre. van az a szerelem és úti cél ami mindent megér..Milyen dokumentumok szükségesek?


 

  • Érvényes útlevél.
  • szállodai adatlap

    vérteszt

    depozit      

  • Belépési formanyomtatvány (az országba lépéskor adják a reptéren vagy repülőgépen)
  • Elvált vagy özvegy személy esetén különleges előírások vonatkoznak a menyasszonyra, a részletekről érdeklődjön irodánknál
  • A hivatalos dokumentáció elkészítése miatt az esküvő előtt 1,5 munkanappal meg kell érkezni az esküvő helyszínére
  • tanúk (4db) , a szálloda is biztosítja igény esetén (szállodánként változó,díj ellenében (20USD/fő) vagy ingyenesen)


Egyéb hasznos információk: 

A választott szállodában az esküvőt megelőzően 4 nappal kint kell tartózkodni, hogy minden előzetes ügyintézés és dokumentáció el tudjon készülni.

Magyar asszisztencia biztosított a helyszínen az alábbiakra kérhető fel:

Tolmács csak az esküvő szervezésnél (a ceremóniát megelőzően): 120 USD/ alkalom

Tolmács a ceremónián: 120 USD

Dokumentumok hivatalos fordítása, apostil hitelesítés ügyintézés a ceremónia után: 120 USD + (felülhitelesítés kb.55 USD)

 

A házassági anyakönyvi kivonatot, spanyol nyelven állítják ki, ezért van szükség a fenti folyamatokra, illetve a fordított házassági anyakönyvi kivonatot, még felül kell hitelesíttetni a Magyar Nagykövetség Konzuli osztályán. A dokumentumok haza postázása + 80 USD. Ezután itthon csak be kell vinni a helyi anyakönyvi hivatalba.

 

 

 

 

Mennyibe kerül az esküvői csomag?

- Ingyenes is lehet akár, mivel több szálloda esküvői csomag ajánlata tartalmazza (Pl. Secrets) a lehetőséget, miszerint: amennyiben a meghatározott szoba típust, meghatározott (min.7éj) éjszakák számával foglalják le, ingyenes esküvő, ill. nászutas csomag ajánlatokat, extra ajándékokat, kedvezményeket biztosítanak.

            - A helyszínen közjegyzői díj megfizetése kötelező: 650 USD + 300 USD(KB) az orvosi vizsgálat.

 

Mi a folyamata a hivatalos ügyintézésnek?


Kiegészítő információk:

- A szertartásokat általában a késő délutáni illetve esti órákban tartják szertartás nyelve spanyol, magyar nyelvű asszisztenciát tudunk biztosítani.

- Bizonyos szállodáknál, 18 év alatti személyek nem vehetnek részt az esküvőn (nem léphetnek a szálloda területére, amennyiben „only adults” szállodát választunk).

- Külső vendégek részvételére a szertartáson felár ellenében van lehetőség (általában kb.100 USD /fő/fél nap).

- A szálloda fenntartja a jogot az esküvő törlésére, ha valamely dokumentumot nem találja megfelelőnek/hitelesnek.

- A szálloda kérhet belépési díjat a magyar tolmács részvételéért, kb. 45 USD-től.


Jó tudni!

Nem csak hivatalos esküvő kérhető, házassági évfordulóra, leánykérés esetén, vagy ha csak szeretné kipróbálni milyen is kimondani az igent, vagy közvetlenül az itthoni után színesebbé tenné a nászutazást, válassza a szimbolikus esküvői ceremóniát.

 

Mit jelent a szimbolikus ceremónia?

Jelentheti ugyan azt az esküvői csomagot, ingyenesen, amit kinéztünk, csak hivatalos szervezés és költségek (fordításhitelesítés, közjegyzői díj) nélkül.

A csomag tartalma szállodánként változó és a foglalásának feltétele is.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!