Esküvő Mauritiuson

 

Miért Mauritius? Varázslatos hely esküvőre és nászutasok részére, türkizkék óceán, fehér homokos tengerpart és szebbnél szebb szállodák. Egy óriási smaragd, amit a szerelmeseknek teremtettek. Igazi olvasztótégelye, múltnak és jelennek, rengeteg vallás, kultúra ötvözi, váltja fel egymást. A sziget szépsége és gazdagsága újabb és újabb látogatásra ösztönöz, mert Mauritius tökéletes helyszín esküvőt tartani, ahová még jobb évfordulóra, vagy csak úgy... vissza térni.

 

Szimbolikus esküvő: Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre ( a visszaérkezés napjától még 6 hónapig érvényes kell, hogy legyen) illetve egy kérdőív kitöltésére. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár.
Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk:
- itthon már megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként,
- házassági évfordulóra,
- esetleges válás után lévőknek, a bonyolult hivatalos papírintézés elkerülése miatt

 

Hivatalos esküvő: Mikor kezdjük el a szervezést, mi szükséges az ügyintézéshez?
A szükséges papírokat legkésőbb 6 héttel a tervezett érkezés előtt kérjük irodánkban leadni. A szükséges dokumentumok nem lehetnek régebbiek az esküvő dátumához képest 3 hónapnál.
Az érkezés napját nem beleszámítva minimum 3 munkanap szükséges az esküvő dátumát megelőzően. A helyszínen 2 tanúra lesz szükség, akiket a hotel biztosít.
• Szükséges dokumentumok: A pontos dokumentumokról és a hivatalos ügyintézésről szerződéskötéskor informáljuk az ifjú párt.
 

 

Mauritiuson az esküvői csomagok szállodánként eltérőek, azokat részletesen megtalálja a hotelek leírásánál.

Tensi Tipp: Kombinálja az utat egy 2-3 napos kitérővel Dubaiban, Dohában, Párizsban vagy Isztambulban!

 

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Szállodák és esküvői csomag ajánlatok

Vissza
Kérje ajánlatunkat!