Esküvő Korfun

Korfu talán a legzöldebb sziget, az összes görög sziget közül és könnyen bejárható. A görög vendégszeretet változatlan

Miért éppen Korfu? Korfu talán a legzöldebb sziget az összes görög sziget közül és könnyen bejárható. A görög vendégszeretet változatlan. Tökéletes választás, amennyiben kevés utazással szeretnének eljutni egy mediterrán helyszínre. 

Az esküvő magyar nyelven is lehetséges. A helyszínen magyar asszisztencia segíti az esküvőt vagy akár a fakultatív kirándulásokat.  

 

Ne feledkezzünk meg a násznépről, mert itt a részvételi díj is könnyedén átszabható mindenki pénztárcája szerint. Mi lehet nagyobb élmény annál, hogy közös nyaralás csúcspontja, mint egy esküvő, görög módra.

 

Szimbolikus esküvő: 

Szimbolikus esküvő esetén nincs szükség hivatalos papírokra, csak az érvényes útlevelekre vagy személyi igazolványra. A szimbolikus ceremónia szép és romantikus, emléklapot kap a pár. 
Szimbolikus esküvőt a következőknek ajánljuk: 
- itthon már megkötött esküvő után lévő házastársaknak megerősítő ceremóniaként, 
- házassági évfordulóra, 
- esetleges válás után lévőknek, a bonyolult hivatalos papírintézés elkerülése miatt.

 

 

 

Esküvői csomag


 

 

Szimbolikus esküvői csomag: 285.000  Ft / pár

Az esküvői csomag tartalmazza:

Ceremónia a tengerparton (dekoráció, menyasszonyi csokor, pezsgő, emléklap)

Szertartás helyszíne: Marathias tengerpart, Hotel Delfínia kert vagy tengerpart.

Fotózás a ceremónia helyszínén, (150 kép egy CD).

Transzfer (Korfu várostól délre, Benitses közeli szálláshely esetén, szállásról az esküvőre, majd vissza a szálláshelyre)

Egyéb esetben a transzfer díja lekérésre!

 

Extra fotózás a Sissy Palotában:

Belépő + 40 000 Ft

 

Egyéb szolgáltatások:

· Esküvői vacsora tradicionális korfui tavernában: 46.000 Ft/ pár
a vacsora tartalmazza: (dekoráció, élő görög zene, műsor, 4-5 fogásos vacsora, bor, üdítő, torta, lehetőség saját cd lejátszására a program után)

· Videó készítés: 107.000.-Ft

· Esküvői album 24 fotóval: 76.000.-Ft

· Szobadíszítés érkezéskor (virág, bor, gyümölcskosár):15.500.-Ft

· Fodrász, smink: 107.000.-Ft

· Lovas hintó Korfu városában (fél óra): 107.000.-Ft

  

Milyen fakultatív programokat javaslunk?

 

BBQ hajókirándulás
Vidám hangulatú hajókirándulás az Ión-tengeren. Görög zene, tánc, napozás a fedélzeten. Kikötés egy szép partszakaszon.

 

Szigettúra

Egész napos autóbuszos kirándulás, amely megmutatja nekünk a sziget legszebb és legérdekesebb tájait, helyeit és épületeit. Ha szeretnénk megismerni a szigetet, akkor ezt a kirándulást semmiképp nem szabad kihagyni!

 

Aqualand
Szeretettel köszöntjük önöket a híres Korfui Aqualandban, amely a térség egyik leghíresebb és legszínvonalasabb vízi vidámparkja. Íme, egy kis ízelítő a park repertoárjából, ami több mint 120.000 m2 -en terül el! Aqualandban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

 

Görög folklór est

Felejthetetlen táncos est egy hamisítatlan Görög Tavernában a sziget belsejében. Ion-szigeti táncbemutató, gazdag vacsora helyi ételkülönlegességekkel (görög saláta, tzaziki, taramo, báránysült és csirke rizzsel, görögdinnye és még sok más finomság), borfogyasztással.

 

Kanoni –Kalypso-Korfu kirándulás
A kirándulás a sziget egyik jelképévé vált Vlacherna templom megtekintésével indul. A Kanoni félszigetről kilátás nyílik az Egérszigetre, és közeli fotók készíthetők a fel - és leszálló repülőgépekről, amelyek közvetlenül előttünk szállnak el. A Kalypso Star nevű üvegfenekű hajóról bepillantást nyerhetünk az Ión tenger élővilágába, majd egy szórakoztató fóka show-t is láthatunk. Ezután egy rövid városnézés következik, amely során olyan híres épületeket csodálhatunk meg, mint a Szent Spiridon templom, vagy a városháza. A program másik felében a nyugati part legszebb homokos partján, Glyfadán strandolhatunk.

 

Paxos

Ez a kirándulás lehetőséget ad arra, hogy meglátogassunk egy olyan kis szigetet, mint Antipaxos, ahol a természet eredeti szépségében tündököl.

 

Búvárkodás
Aki szeretne megismerkedni a víz alatti élet rejtelmeivel és a Jón tenger élővilágával, annak ajánljuk ezt az izgalmas programot.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!