Walt Disney Studios Park

A Disneyland Park tőszomszédságában, a Walt Disney Studios Parkban a TV- és mozifilmek csodálatos és izgalmas világa vár – 4 különböző témájú filmstúdió, melyek félelmetes attrakciókat és látványos előadásokat ígérnek.

Találkozhatunk a  Toy Story  rajzfilm szereplőivel, de a legújabb attrakciót sem szabad kihagyni:  Ratatouille: L' Avenure (kalandozás a Lecsó rajzfilm világában, fantasztikus 4D-s játék)

 

Park térkép

 

 

Magasságkorlátozás:

The twilight Zone Tower of Terror 1.02 m
Crush's Coaster 1.07 m
Toy Soldiers Parachute Drop 81 cm
Avengers Assemble Flight Force: 1.20 m

  

Fedezd fel a 4 filmstúdió kulisszatitkait!
Érdekel a show business világa? Pillants be a Production Courtyard, Toon Studio, Backlot és a Front Lot kulisszatitkaiba….és soha nem tudod, hogy melyik Disney sztárral futsz össze.

Toon Studio: A kezdetek …minden egy ceruzával és egy rajzlappal kezdődött…..Ahol feltárul a Disney csodálatos világa.

 

Marvel Avenger Campus: Minden amit a Marvel hősökről tudni szeretnél, extra gyors hullámvasút, lehetsz szuperhős, akár Pókember is.

 

Worlds of Pixar: Életre kellnek a Ratatouille (L’Lecsó) szereplői (4D játék), de találkozhasz Némóval és a Toy Story figuráival is.


Front Lot: Nevess, tapsolj és ámulj-bámulj a Tinsel Town legjobbjain! A Disney Studio 1–ben a filmforgatások helyszínén találod magad.


Production Courtyard: Filmfelvétel, stúdió élet, kamerák, kosztümök.Ismerd meg a TV és a mozi ipar kulisszatitkai, majd szállj fel a félelmetes virtuális száguldó attrakcióra. Fantasztikus műsorok, látványos parádék

 

Mickey and the Magician: Lélegzetelállító musical az Animagique Theater épületében. Mickey-vel énekelnek és táncolnak az odavarázsolt Disney figurák. 2018.április 1-től újra műsoron. Ne hagyja ki!


Stitch Live!: Ki ne hagyd ezt a mókás előadást, ahol Stitch úgy kommunikál Veled, mintha valóban itt lenne a Földön…segíts neki visszajutni Lilo-hoz. Helyszín: Production Courtyard. Időpont: 15 percenként, választható angolul vagy franciául.


Disney Junior Live on Stage!: A legkisebb rajongók nagy örömére szolgál, hogy a Playhouse Disney Csatornából jól ismert legkedvesebb barátaik az óriás mesekönyvből kilépnek a színpadra. Helyszín: Production Courtyard.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Walt Disney Studios Park


Vissza
Kérje ajánlatunkat!