Walt Disney Studios Park

A Disneyland Park tőszomszédságában, a Walt Disney Studios Parkban a TV- és mozifilmek csodálatos és izgalmas világa vár – 4 különböző témájú filmstúdió, melyek félelmetes attrakciókat és látványos előadásokat ígérnek.

Találkozhatunk a  Toy Story  rajzfilm szereplőivel, de a legújabb attrakciót sem szabad kihagyni:  Ratatouille: L' Avenure (kalandozás a Lecsó rajzfilm világában, fantasztikus 4D-s játék)

 

Park térkép

 

 

Magasságkorlátozás:

The twilight Zone Tower of Terror 1.02 m
Crush's Coaster 1.07 m
Toy Soldiers Parachute Drop 81 cm
RC Racer 1.20 m

  

Fedezd fel a 4 filmstúdió kulisszatitkait!
Érdekel a show business világa? Pillants be a Production Courtyard, Toon Studio, Backlot és a Front Lot kulisszatitkaiba….és soha nem tudod, hogy melyik Disney sztárral futsz össze.

Toon Studio: A kezdetek …minden egy ceruzával és egy rajzlappal kezdődött…..Ahol feltárul a Disney csodálatos világa.


Backlot: Ahol az effektek több mint különlegesek! Nagyszerű autók! Dübörgő rockzene! Különleges effektek! Ez az a hely, ahol hihetelenül veszélyes autós mutatványokat látsz, hajmeresztő effekteket hallhatsz és hátborzongató attrakciókat próbálhatsz ki. Csak nagyobb gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek ajánlott!

Front Lot: Nevess, tapsolj és ámulj-bámulj a Tinsel Town legjobbjain! A Disney Studio 1–ben a filmforgatások helyszínén találod magad.


Production Courtyard: Filmfelvétel, stúdió élet, kamerák, kosztümök.Ismerd meg a TV és a mozi ipar kulisszatitkai, majd szállj fel a félelmetes virtuális száguldó attrakcióra. Fantasztikus műsorok, látványos parádék

 

Mickey and the Magician: Lélegzetelállító musical az Animagique Theater épületében. Mickey-vel énekelnek és táncolnak az odavarázsolt Disney figurák. 2018.április 1-től újra műsoron. Ne hagyja ki!


Moteurs….Action! Stunt Show Spectacular: Kétségtelenül ez a Disney Parkok egyik fő látványossága. Míg kényelmesen ülsz, hihetetlenül veszélyes autós és motoros attrakciókat láthatsz, amint a jó és rossz fiúk összecsapnak, éppúgy mint egy izgalmas akciófilmben. És mindezt itt élőben láthatod! Helyszín: Backlot. Időpont: 11.45, 15.30 (hétköznap); 11.00, 13.45, 16.00 (hétvége).

Stitch Live!: Ki ne hagyd ezt a mókás előadást, ahol Stitch úgy kommunikál Veled, mintha valóban itt lenne a Földön…segíts neki visszajutni Lilo-hoz. Helyszín: Production Courtyard. Időpont: 15 percenként, választható angolul vagy franciául.


Disney Junior Live on Stage!: A legkisebb rajongók nagy örömére szolgál, hogy a Playhouse Disney Csatornából jól ismert legkedvesebb barátaik az óriás mesekönyvből kilépnek a színpadra. Helyszín: Production Courtyard.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Walt Disney Studios Park


Vissza
Kérje ajánlatunkat!