Őszi szünet Floridában

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Töltse családjával az őszi szünetet a napsütötte Floridában! Lazítsanak Miami Beach tengerpartján, fedezzék fel Key West városkáját, Miami csillogását, utazzanak légpárnás hajóval az Everglades lápvidékén és mulassanak jót Orlando vidámparkjaiban!

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő

 
 

Dátum: 2024. október 29-november 6.

Időtartam: 9 nap/7 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 10 óra

Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban

Ellátás: Reggeli

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő

 

Őszi szünet Floridában ajánlatunk programleírása 

 

1. nap: utazás Miamiba

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban amszterdami átszállással Miamiba. Érkezés a délutáni órákban, transzfer a szállodába, majd szabad program. Szállás North Miami Beach-en, rövid sétára a tengerparttól (4 éj).

 

2. nap: Miami   

Délelőtt városnézésre indulunk Miamiban, megismerkedünk a floridai nagyváros fő látnivalóival: az Art Deco történelmi negyed, a kikötő, a pálmafákkal szegélyezett Collins Avenue és a város kulturális központja, a Little Havana városrész. Délután szabad program Miamiban.

 

3. nap: Everglades         

Délelőtt kirándulásra indulunk az Everglades Nemzeti Parkba, az Egyesült Államok legnagyobb szubtrópusi természetvédelmi területére. Látogatás egy alligátor farmra, majd egy speciális légpárnás hajóval utazás a lápvidéken, mely közel 300 fajta madárfaj, valamint krokodilok, kígyók és teknősök lakóhelye. Délután szabad program Miamiban.

 

4. nap: Miami/Key West

Szabad program Miamiban.

 

Kiscsoportos fakultatív kirándulás Key Westre: egész napos kirándulás az USA legdélebben fekvő városába, Key Westbe. Utunk az Overseas Highway-en keresztülvezet, ami Amerika egyik legszebb panorámaútja, a Florida Keys apró szigetein keresztül halad az út Miami és Key West között, 113 mérföld hosszan. Ismerkedés Key West városkájával, séta a Duval Street-en, a Mallory Square-en, látogatás Hemingway házánál (kívülről) és az USA legdélebbi pontját jelölő színes bójánál, majd visszautazás Miamiba.

A program részvételi díja: 59 900 Ft/fő (minimum 10, maximum 12 fő jelentkezése esetén)

 

5. nap: Kennedy Space Center  

Délelőtt búcsút intünk Miaminak és Orlando felé utazunk. Útközben látogatás a Kennedy űrközpontban Cape Canaveral-ban. Ismerkedés a NASA és az űrhajózás történetével. A látogatók bepillantást nyerhetnek a nemzetközi űrállomás életébe, láthatják az első holdra szállásnál használt rakétát, az űrsiklót és a hatalmas kilövőszerkezeteket. Délután továbbutazás Orlandóba. Szállás Orlandóban (3 éj).

 

6-7. nap: Orlando

Szabad program Orlandóban, felfedezhetik a számos vidámpark valamelyikét, válogathatnak a Universal Studios 3 parkja, a Walt Disney World 4 parkja, a Seaworld vízi vidámparkja, Legoland és a Discovery Cove trópusi élményparkja között.

Orlandóban a szabad program alatt felkereshető szórakoztatóparkokba javasoljuk előre, online megvásárolni a jegyeket!

 

8-9. nap: hazautazás Budapestre

Délelőtt visszautazás Miami repülőterére, délután hazautazás amszterdami átszállással, érkezés Budapestre másnap a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

 

Fontos - USA beutazási szabályok

 

A biometrikus azonosító tárolására alkalmas (bordó) útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok turista és üzleti célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, maximum 90 napos tartózkodásra. A beutazáshoz elengedhetetlen az elektronikus beutazási engedély (ESTA) előzetes kiváltása, mivel ennek hiánya minden esetben a beléptetés megtagadásához és visszafordításhoz vezet. Ez nemcsak a beutazásra, de a repülőtéri tranzitra is érvényes!

 

Az amerikai hatóságok döntése nyomán 2023. augusztus 1. napjától a magyar útlevéllel rendelkező ESTA kérelmezők a beutazási engedélyt egy éves időtartamra kaphatják meg, és az engedély ez idő alatt kizárólag egyszeri belépésre jogosít. A 2023. augusztus 1. napját megelőzően igényelt és/vagy kiadott ESTA engedélyek továbbra is két évig érvényesek és többszöri beutazásra jogosítanak.

 

Figyelemmel az amerikai hatóságok döntésére, azon ESTA kérelmezők esetében, akik Magyarország államhatárain kívül születtek, az ESTA-rendszer a születési hely alapján automatikusan vízumkérelem benyújtására hívja fel az elektronikus beutazási engedélyt igénylő magyar állampolgárokat.

 

A következő személyek ESTA-val nem jogosultak belépni az Egyesült Államokba, esetükben a tartózkodás céljának megfelelő vízum igénylésére van szükség:

a vízummentességi programban részt vevő államok polgárai, akik egyúttal állampolgárai Iraknak, Iránnak, Koreai Népi Demokratikus Köztársaságnak (Észak-Korea), Szíriának vagy Szudánnak is,
a vízummentességi programban részt vevő államok azon polgárai, akik 2011. március 1 után Irakba, Iránba, Jemenbe, Koreai Népi Demokratikus Köztársaságba (Észak-Korea), Líbiába, Szíriába, Szomáliába vagy Szudánba utaztak,
a vízummentességi programban részt vevő államok azon polgárai, akik 2021. január 12. után Kubába utaztak.
 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vízum igénylésének ügyintézése és költsége az Utasokat terheli, javasoljuk, hogy amennyiben nem jogosultak az ESTA engedélyre, a hosszú várakozási idő miatt minél korábban kérjenek időpontot a vízum interjúra az Amerikai Nagykövetségen.

 

 

 Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj 2 fő részére                                                   Ft/fő         létszám/fő        összesen Ft/2 fő

 

 

Utazási szolgáltatások díja kétágyas
szobában útlemondási biztosítással (2%)                       909 900             2              1 819 800

 

 

Repülőtéri illeték kb.                                                             155  000           2              310 000

 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                                                                               2 129 800

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő, szállás 7 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 70 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 300 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 859 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 819 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik!

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 40 000 Ft/fő kedvezmény

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni 

igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

   

Őszi szünet Floridában


Vissza
Kérje ajánlatunkat!