Szépséges Seychelles-szigetek

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Ha nem tud betelni a szebbnél szebb tengerpartok látványával, válassza Seychelle-szigeteki programunkat! Három szigetet fedezünk fel: Praslin, La Digue és Mahé legcsodásabb tengerpartjait és legfontosabb látnivalóit!

 

Őszi szünet

 

 

Előfoglalási kedvezmények:

3 hónappal indulás előtt: 65 000 Ft/fő

 

 

További időpont:

Szépséges Seychelles-szigetek Dátum: 2024. július 18-28. >>


 

 

Dátum: 2024. október 27-november 6.

Időtartam: 11 nap / 8 éj                                                                                                                                                

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 10 óra

Elhelyezés:  4 csillagos szállodákban

Ellátás: 8 reggeli, 3 ebéd, 5 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 15 fő

 

 

Szépséges Seychelles-szigetek ajánlatunk programleírása

 

1. nap: elutazás Budapestről

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással a Seychelle-szigetekre, éjszaka a repülőn.

 

2. nap: Mahé és Praslin               

A reggeli órákban érkezünk meg a Seychelle-szigetek főszigetére, Mahé-ra. Transzfer a kikötőbe, ahol gyorshajóra szállunk és kb. 1 óra alatt érjük el Praslin szigetét. A délutánt már a szállodában töltjük, szabad program, kikapcsolódás a hotel medencéjénél vagy a tengerparton. Szállás Praslin szigetén (5 éj).

 

3. nap: Vallée de Mai, Anse Lazio
Praslin szigetének felfedezésére indulunk ma reggel. Először a Vallée de Mai természetvédelmi területre látogatunk, ami az UNESCO Világörökség része. Sétát teszünk a titokzatos pálmaerdőben, amely otthont ad a különleges Coco de Mer pálmáknak. A parti úton meseszép öblök és halászfalvak között utazunk tovább a sziget legszebb tengerpartjára, a híres Anse Lazio-ra. A púderfinomságú fehér homok, a kristálytiszta tenger és a harsogó zöld, buja növényzet tökéletes kombinációja a part, lehetőség lesz fürdésre és snorkelezésre a gyönyörű környezetben mielőtt délután visszautazunk a szállodába.
 
4. nap: Praslin 
Szabad program Praslin szigetén. Pihenhetnek a szálloda medencéjénél, vagy felfedezhetik egyénileg a sziget további csodás tengerpartjait.
 
5. nap: La Digue
Ma La Digue szigetére utazunk. Rövid kompozás után helyi járművekkel felfedezzük a sziget szépségeit. Megismerkedünk az egykori kókuszpálma és vaníliaültetvény, az Union Estate park látnivalóival: a kókuszdió feldolgozásának és a kókuszolaj préselésének folyamatával ismerkedünk, megtekintünk egy 19. századi francia koloniális épületet, találkozunk óriásteknősökkel, majd egy vaníliaültetvényen átsétálva a felejthetetlen szépségű Anse Source d’Argent parton találjuk magunkat. A gránitsziklákkal tarkított fehérhomokos tengerpart a világ egyik legszebbje. Rövid szabadidő, lehetőség a fürdésre, kajakozásra (felár ellenében) a mesés parton. Délután visszautazás komppal Praslin szigetére.

 
6. nap: Praslin 
Szabad program Praslin szigetén, fakultatív programlehetőséggel:

 

Egész napos hajókirándulás Cousin, Curieuse és St. Pierre szigeteire ebéddel. Praslin festői partvonala mentén először Cousin szigetre, egy különleges természetvédelmi területre hajózunk. A kis sziget a tengeri madarak otthona, évente kb. negyedmillió madár költőhelye. Következő megállónk Curieuse szigete, az egyetlen másik olyan sziget, ahol a Coco de Mer pálma nő. A szigeten óriásteknős tenyésztéssel foglalkoznak és fontos fészkelő helye a cserepes teknősöknek.  Utolsó állomásunk az apró St. Pierre meseszép szigete, fantasztikus víz alatti világával ideális hely a snorkelezésre. A program részvételi díja: 97 900 Ft/fő.

 
7. nap: utazás Mahé szigetére 
Délelőtt búcsút veszünk a csodás Praslin-től és a Cat Cocos hajójával visszautazunk Mahé szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába, a nap további részében szabad program. Szállás Mahé szigetén (3 éj).
 
8. nap: Mahé   
Délelőtt Mahé sziget felfedezésére indulunk, látogatás a világ legkisebb fővárosában, Victoriában. Meglátogatjuk az 5 hektáron elterülő botanikus kertet, majd hegyi utakon továbbutazunk a Mission Lodge egykori iskolájának romjaihoz, ahonnan mesés kilátás tárul elénk a sziget nyugati partvidékére. Ebéd, majd egy helyi rum lepárlóhoz látogatunk, ahol kipróbálhatják (felár ellenében) a helyi Takamaka rumot. A napot a mesés Anse Royale tengerparton zárjuk, lehetőség nyílik egy kis kikapcsolódásra, fürdésre, snorkelezésre mielőtt visszautazunk a szállodába.
 
9. nap: Mahé
Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton, fakultatív programlehetőséggel:

 

Gyalogtúra Anse Major tengerpartjára. A félnapos program során a sziget egyik legszebb tengerpartjára látogatunk. A csak hajóval vagy rövid gyalogtúrával megközelíthető gyönyörű Anse Major fehér homokos parttal, türkizkék vízzel, buja növényzettel várja látogatóit. A kb. 1-1,5 órás (egy irányban) túra útvonala mesés kilátópontokon és zöldellő dzsungeleken vezet keresztül. Ne felejtsék magukkal hozni a túracipőt és a snorkel felszerelést sem! Piknik ebédet (szendvics) és vizet biztosítunk a program során. Visszafelé lehetőség nyílik majd hajós taxival is visszautazni, felár ellenében (jó idő esetén). A programot sportos utasainknak ajánljuk! A program részvételi díja: 32 900 Ft/fő (minimum 10 fő részvétele esetén).

 

10. nap: Mahé szigete 
Délelőtt szabad program, délután transzfer a repülőtérre, elutazás dubaji átszállással Budapestre, éjszaka a repülőn.

 

11. nap: érkezés Budapestre

Hazaérkezés Budapestre a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Szépséges Seychelle-szigetek


  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)                                         1 329 900               2                     2 659 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               175 000             2                          350 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                      3 009 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 175 000 Ft, szállás 8 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 50 EUR/fő), utasbiztosítás, a helyi szállodákban fizetendő környezetvédelmi adó: 800 seychelles-i rúpia/fő (kb. 55 EUR/fő)

 

További árak:

egyágyas felár: 470 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 1 199 900 Ft/fő
gyermek pótágyon (11 éves korig): 999 900 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 65 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!