Olimpiai modulhoz kapcsolódó hosszabbítás ajánlatok I.

Árak lekérésre

Ha szeretné az olimpiára történő utazását minél inkább kihasználni és azt még gazdagabbá tenni, úgy érdemes a tokiói kint tartózkodást meghosszabbítani akár Japánban, akár a régióban, úgy kérem, nézze át alábbi ajánlatainkat. Az alábbi helyszínek Tokió-Osaka útvonalon láncba fűzhetők, vagy egyenként is foglalhatóak. Egyes légitársaságok eseténben kedvező lehetőség van Tokióba érkezni és Osakából hazajönni!

 

1. Takayama-Shirakawago-Kiotó


Takayama, a hegyek közt megbúvó kisváros, ahol bepillanthatunk a sógunátus fénykorába. A Tokugava-sógunátus alatt hegyi fekvése és a többi japán településtől való izoláltsága miatt Takayama kifejlesztette a saját kultúráját. A város ácsairól vált híressé. Érdekes a reggeli a helyi piac, ahol a környékbeli parasztok kínálják terményeiket. Utána a régi közigazgatási hivatal meglátogatása, a fogadóterem, a vallatóhelyiségek, és a magas rangú tisztviselőknek fenntartott szobák megtekintése.

 

 

2. Shirakawago egy 1955-ben világörökségi helyszínnek nyilvánított varázslatos kis falu. Bepillantást nyerhetünk a vidéki japán életébe. A házak különleges, nádból készült tetőszerkezetei imára összezáródó kezekre hasonlítanak.

 

 

3. Kiotó, Japán vallási központja szinte mágnesként vonzza a hazai és a külföldi turistákat, a templomok, a Zen kertek, a sintó szentélyek elbűvölő városa annyi látnivalót kínál. A városnézés során érintett látnivalók: Nij Kastély, mely vizes árkaival, őrtornyocskáikkal és masszív főkapujával impozáns látványt nyújt; az aranylóan tükröződő Kinkakuji templom; a hatalmas, karmazsinvörös Heian-szentély, mely a Kiotóban székelő első és utolsó császárnak, Kammunak és Komeinak állít emléket.

 

 

 

4. Himeji. Itt található a csodásan felújított Himeji várkastély. Fehér falai és világos cserepei miatt a Fehér Kócsag nevet kapta. Ezt követően felvonóval eljutunk a Shosa-hegyre, ahol a több mint 1000 éves Engyo-ji templom együttes található.

 

 

5. Naran, mely az egységes Japán első politikai és kulturális központja volt. Nara és a környező monostori birtok az ősi japán építészet és művészet napjainkra fennmaradt legpazarabb alkotásait őrzik. Látogatás Japán egyik legszebb monostorába, a Todaji templomba, mely a világ legnagyobb bronz Buddha szobrát őrzi. Ezután ismerkedés a vörösre lakkozott fából készült Kasuga szentéllyel, majd séta egy parkban, mely több száz őznek ad otthont.

 

 

6. Osaka a modern és a tradicionális Japán együtt!

A történelmi látnivalók mellett, mint pl. a híres osakai várkastély érdemes ellátogatni a város helyi piacára, egy Instagramra való könyvesboltba, a csodás helyi kézműves termékeket értékesítő cserépáruházba, vagy a 2014-ben épült Harukas toronyba, mely 300 méteres magasságával Japán legmagasabb épülete.

 

 

 

 

Ha nem találta meg, amit keresett, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldje el kérését az alábbi elérhetőségeken:

mice@tensi.hu, telefon: 36-1-345-1527 vagy 36-1-345-1569.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!