Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Városnézés Tokyoban ebéddel egész napos városnéző túra Tokyoban, a programhoz igazodó ebéddel. A városnézés során érintett nevezetességek: Tokió Torony, Császári Palota; Meiji Szentély; Asakusa városrész- Kannon Templom.

 

Egész napos kirándulás ebéddel a Fujihoz, az ország legmagasabb hegycsúcsához, a japánok szent hegyéhez. A 3775 méter magas Fuji-sant nyáron is hó borítja, és mivel nem veszi körbe más hegy, nagyon látványos. A csoportot busz viszi fel az ötödik állomásig, ahonnan gyönyörködhetnek a lélegzetelállító panorámában. Utána hajókirándulás az Ashi tavon. A japánok szerint a tó nyugodt víztükrében szimmetrikusan visszatükröződő Fuji-San a világ legszebb látványa.

Drótkötélpályán utazás a Komagatake hegyre. A pálya 720 méterét a kabin öt perc alatt teszi meg. Az 1327 méter magas hegycsúcsról gyönyörű kilátás nyílik a Fiji-Sanra, az Ashi tóra, illetve az Izu félsziget krátertavaira, kúp alakú hegyeire.

 

Egész napos kirándulás Nikkóba. Nikkóban található az egyik legszebb szentély, szemkápráztatóan gyönyörű faragott, festett díszítéssel, csodálatos természeti környezetben. Ebéd egy helyi étteremben.

A kirándulás során pihenő a Chuzenji tónál, majd Japán leglátványosabb vízesésének, a 97 méter magas Kegon vízesésnek a megtekintése.

 

Fakultatív esti programok és különleges vacsorák Tokióban:

- Este tradicionális gonpachi vacsora zenés bemutatóval

- Este tradicionális yakatabune búcsúvacsora egy sétahajón

 

 

 

 

Ha nem találta meg, amit keresett, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldje el kérését az alábbi elérhetőségeken:

mice@tensi.hu, telefon: 36-1-345-1527 vagy 36-1-345-1569.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!