Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Utasaink!

 

Visszatértünk!

Örömmel jelentjük, hogy eljött az a nap, amire március közepe óta türelmetlenül vártunk! Nehéz hónapok vannak mögöttünk, de átsegített rajta a közel 40 éve tartó optimizmusunk, kreativitásunk, a Tensi munkatársak pozitív hozzáállása és nem utolsó sorban Utasaink bíztatása!

 

Köszönjük Ügyfeleinknek, hogy lélekben velünk voltak, köszönjük a sok szeretetet és lojalitást!

Külön köszönet azoknak, akik bíztak bennünk és nem mondták le utazásukat, inkább átfoglaltak, vagy vouchert kértek, ezzel támogatva irodánkat és az egész utazási szakmát! És végül, de nem utolsó sorban, köszönjük a Tensi csapatának, hogy kitartottak a soha nem látott rendkívüli helyzet bizonytalan és nehéz hónapjai alatt!

 

Sokan kérdezték tőlünk, hogyan tervezzük az újraindulást.

Az elmúlt időszakban folyamatosan azon törtük a fejünket, milyen színes és izgalmas utazásokkal tudjuk a nagyvilágot ismét vonzóvá tenni. Szinte természetes, hogy az újranyitást számos újdonsággal, szuper akciókkal, kedvező foglalási és módosítási feltételekkel kezdjük! Majd folyamatosan bővülő kínálattal folytatjuk.

 

Biztonságos utazás.

Talán mondanunk sem kell, hogy semmi nem fontosabb számunkra Utasaink egészségénél, ezért is fogtunk bele a járvány hónapjai alatt védőfelszerelések árusításába. Természetes tehát, hogy kiemelten odafigyelünk arra, hogy partnereink: a légitársaságok, hajótársaságok és szállodák mindent megtegyenek azért, hogy Vendégeink a lehető legbiztonságosabb körülmények között utazhassanak és pihenhessenek. Ha a biztonságos utazással kapcsoltban kérdése van, szakértő kollégáink boldogan állnak rendelkezésére!

 
 

Újranyitás

A Tensi 2020. június 15-től újra megnyitja budapesti ügyfélszolgálati irodáját.

Nyitvatartási idő az induláskor: hétfőtől péntekig 10-15.

Utasaink és munkatársaink egészsége védelmében a maszk, vagy az orrot és a szájat eltakaró sál viselése kötelező. Az ügyféltérben egyidőben tartózkodó Utasok számát korlátozzuk. 

Kérjük, hogy munkatársainkat továbbra is elsősorban emailben vagy telefonon keressék az alábbi elérhetőségeken:

 

Értékesítés

ertekesites@tensi.hu

+36-70-4545-501, +36-70-4545-545, +36-70-4545-555

 

Hajóutak referatúra

hajo@tensi.hu

+36-70-4545-597

 

Repülőjegy értékesítés

repjegy@tensi.hu

+36-70-4545-756, +36-70-4545-550

 

Incentive referatúra

mice@tensi.hu

+36-70-4545-826

 

Konferenciaszervezés

congress@tensi.hu

+36-70-4545-899

 

 

Végre kimondhatjuk azt, amit már régen nem: ugorjon be hozzánk, látogasson meg minket, találkozzunk újra személyesen a Tensi irodában! Szívesen várjuk érdeklődését!

 

Üdvözlettel: 

a Tensi csapata

 

Budapest, 2020. június 12.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!