Új utakon a Tensi!

Kövessenek minket a Facebookon  és az Instagrammon  is.

 

https://www.facebook.com/Tensi50-Plusz

https://www.instagram.com/tensi50plusz

 

 

Szenior korba léptünk!

Első kis gmk-nk, a Tensi Tours 1983-ban alakult, Magyarország első számú magánkézben lévő utazási irodájaként. Akkori vendégkörünk főleg sportot kedvelő, aktív, vagány fiatalokból állt, akiknek tenisztáborokat és sí utakat szerveztünk a Komjádi uszoda ruhatárjában hetente két nap, két órát üzemelő mini-irodánkban.

…Azóta eltelt 36 év, az aprócska kis iroda a magyar piac egyik legmeghatározóbb cégcsoportjává nőtte ki magát a magyar utazási piacon. Csodás évek vannak mögöttünk, és még rengeteg izgalom vár minket, de akár hogy is nézzük ez alatt a 36 év alatt akkori fiatal utasaink már beléptek az „örök fiatal” korba.

Életkedvünk, aktivitásunk, kalandvágyunk töretlen, ugyan úgy, ahogy szerencsére első utasainké is, akik közül sokan a mai napig hűségesek hozzánk, és akikkel azóta valódi barátokká váltunk, így gondoltunk egy merészet és nekik, meg persze magunknak megalapítottuk szenior klubunkat a Tensi 50 pluszt! Azoknak, akik középkorúként is ugyan olyan jól akarják érezni magukat, mint fiatalon!

Lesznek közös utazások, kirándulások, sportok kint és bent, kulturális programok, kalandozások a gasztronómiában, kártyaklubok, játékok, tanfolyamok és egyéb egészségmegőrző programok.

Jelentkezzen most akár a barátaival, akár egyedül, hogy részese lehessen most formálódó közösségünknek! Legyen tagja ennek az aktív és szórakoztató közösségnek, hogy a lehető legtovább maradhasson testileg és szellemileg fitt, hogy minél több szórakoztató és társas programmal tegye színesebbé az arany éveket!

 

Kapcsolat felvétel!

 

 

Töltse ki kérdőívünket!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!