Családi sítúra programok – síisi, síovival, animációs programokkal

Helyszín: Olaszország - Tre Valli-Falcade 

Időpont: 2024. február 03 - 10. (8 nap/7 éjszaka) 

Szállás: Hotel Orsa Maggiore*** apartmanhotel

 

 

Tre Valli azaz Három Völgy és az Alpe Lusia / Bellamonte fantasztikus adottságokkal rendelkező sírégió, amely három sípályából áll a Marmolada csúcstól délre: Moena-Alpe Lusia, Passo San Pellegrino és Falcade. Több mint 100 km hosszú sípályája van, 4 hóparkkal. Falcade előnye, hogy a pályák többsége igen magasan, 1900 m felett van. A legmagasabb pont a Col Margherita 2500 m-en van, amit egy négyüléses buborékossal vagy egy 100 fős nagykabinos felvonóval lehet elérni. Innen fentről több pálya indul, egyebek mellett a 10 km-es Innamorati. Kezdetben a fahatár felett halad, majd kb. 4-5 km után az erdőben, egészen vissza Falcade-ig. Óriási élmény végigmenni ezen a csodás panoráma úton.

 


• Új, a 2022-23-es szezonban bevált SZÁLLÁSHELYEK az ajánlatok között.
• Az idei síszafarikat részben ÚJ HELYSZÍNEKEN rendezzük meg.
• Ismét találkozhatsz a 2022-23-es szezonban kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

 

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS


• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• SZAKKÉPZETT OKTATÓK vezetésével
• NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON


• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
• MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
• HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! 

KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. 

A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.

Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.


Hotel Orsa Maggiore***

Falcade központjától néhány lépésre, a Dolomitok szívében, Focobon, Civetta és Marmolada csúcsai között elhelyezkedő szálloda és apartmanház. Barátságos, családias hangulatú apartmanhotel, remek konyhával várja vendégeit.  Kényelmesen berendezett, tágas apartmanokkal és szobákkal rendelkező apartmanhotel.
Számtalan közös klubhelységével nagyszerű helyszín a különböző esti animációs programok lebonyolítására, asztalitenisz, cso-cso asztal, bár és előadóterem.

A másik épületszárnyban található apartmanok, tágasak, jól felszereltek és kényelmesek. A szálloda sok közös helységével nagyszerű helyszín az esti gyerek és felnőtt animációs programok lebonyolítására.
A wellness részleg kiváló lehetőséget nyújt a sízés utáni ellazulásra, regenerálódásra.

 

Távolság Budapesttől: 780 km.
Utazás: Egyénileg.
Sípályáktól való távolság: 2 km (síbusszal, vagy a szálloda külön buszával is könnyen elérhető)
Elhelyezés: 2, 3, 4 ágyas, (esetenként a 3. ill. 4. ágy emeletes ágy) zuhanyzós/WC-s szobákban,
illetve 4 -7 fős, 3 légterű (max. 7 főssé bővíthető) apartmanokban.

Ellátás: szálloda esetén félpanzió, apartman esetén önellátás.

Apartmanos elhelyezés esetén is igényelhető félpanzió térítés ellenében.

Szolgáltatások: szauna, törökfürdő, fitnesz, esti programok, mini- és junior klub, animáció, hotel síbusz, wifi szolgáltatások vehetők igénybe.

 

Részvételi díjak

 

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2024. febr. 03 - 10.
Felnőtt hotelban – félpanzióval 525
Gyerek (0-2,99 éves korig ) – félpanzióval Ingyenes
Gyerek (3-12,99 éves korig ) – félpanzióval 339
13 éves kor fölött 3., 4. ágyon – félpanzióval 429
Egyágyas elhelyezéssel hotelban – félpanzióval 620
Apartman (4 fővel) – önellátással 259
Apartman (5 fővel) – önellátással  225
Apartman (6 fővel) – önellátással 198 
Apartman (7 fővel) – önellátással 175 
Törzsutas kedvezménnyel, a jelentkezési határidőn belüli foglalással  
Felnőtt hotelban – félpanzióval 499
Gyerek (0-2,99 éves korig ) – félpanzióval Ingyenes
Gyerek (3-12,99 éves korig ) – félpanzióval 319
13 éves kor fölött 3., 4. ágyon – félpanzióval 415
Egyágyas elhelyezéssel hotelban – félpanzióval 599
Apartman (4 fővel) – önellátással 245
Apartman (5 fővel) – önellátással 199
Apartman (6 fővel) – önellátással 179 
Apartman (7 fővel) – önellátással 159 

A részvételi díj tartalma: szállás 7 éjszakára apartman esetén önellátással, szállodai szoba esetén félpanzióval, a klubprogramokat, az ágynemű használatot és az útlemondási biztosítás.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2 €/fő 12 éves kor fölött, apartman esetén a végtakarítást 60 €/apartman, a kauciót 150 €/apartman.
Fakultatív szolgáltatások: lehetőség van a gyermekeknek 4 éves kortól és a felnőtteknek, a fakultatív sí- vagy snowboardoktatásra, melynek ára: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus, ezt előzetesen az út foglalásakor kell jelezni.  Lehetőség van a helyszínen befizetni félpanzióra 105 €/turnus vagy reggelire 42 €/turnus. A síbérlet a helyszínen fizetendő.

 

 

 

 

Síinfó: Tre Valli-Passo San Pellegrino 100 km (1190-2513m)

 

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Tre Valli-Falcade Moena – Bellamonte 100 km
46 km piros, 43 km kék,
11 km fekete
27 lift
3 kabinos, 14 ülő,- és 10 húzó

 

 

Tre Valli – 6 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők  
Felnőtt 315,- €
Junior - 2008. 01. 01 - 2016. 01. 01. között születettekre érvényes 220,- €
Senior – 1959. 01. 01. előtt születettekre érvényes 284,- €
Gyermek - 2016. 01. 01. után születettekre érvényes Ingyenes

 

 

Olaszországban:

· A síbérlet 8 éves korig ingyenes!

· 14 éves korig a bukósisak viselete kötelező.

· Sífelszerelés bérlésére kedvezmé­nyesen itthon partnerünknél vagy a helyszínen is van lehetőség.

Tre Valli-Falcade- Bellamonte (1190-2513 m)

Passo San Pellegrino, Falcade és Passo Valles, Passo Alpe di Lusia, Bellamonte, Moena garanciát jelentenek a téli üdülés felhőtlen eltöltésére. Tre Valli egyike a Dolomitok legjobb síterepeinek. Az egybe síelhető 100 km sípályán az egész szezonban garantált a kiváló hó minőség, a magas fekvésének és a modern hóágyúknak köszönhetően. Minden korosztály és tudásszintű síző megtalálhatja a számára legjobb szórakozást, hiszen van itt gyerekjátszó és snowboard park, sícross pálya, igazi olasz bár és gyönyörű panoráma. A közelben található Bellamonte síterep az idelátogató sízők másik nagy kedvence, a lankás, széles, rendkívül hosszú pályáival illetve a moena-i oldalon lévő híres fekete pályáival minden tudásszintű síző igényét ki tudja elégíteni.

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 80 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 110 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 50 EUR/fő/1,5 óra.
 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: szauna, korcsolya, jéghoki, motoros szán, diszkó, városlátogatás.

 

Helyfoglalás és fizetési feltételek:

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat legkésőbb 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermekek születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe.

Amennyiben a szerződő fél jogi személy és nem végfelhasználó, úgy az ÁFA törvény értelmében az idegenforgalmi szolgáltatás árára 27% általános forgalmi adót kell felszámítani, mely összeget a fenti szolgáltatás ára nem tartalmaz.

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat nem tartalmazza a baleset-betegség és poggyászbiztosítást, melyet irodánkban is megköthet.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Olaszország - Tre Valli-Falcade


Vissza
Kérje ajánlatunkat!