Családi sítúra programok – síisi, síovival, animációs programokkal

Olaszország-Bellamonte

Időpont: 2023. január 28 – február 04. (8 nap/7 éjszaka)

Szállás: Hotel Canada***

  

 

A Hotel Canada egy 3*-os kiváló szállás medencével a Val di Fiemme-i völgyben közel a Bellamonte - Alpe Lusia síterephez. Olaszország egyik legkedveltebb sírégióján belül is a nagy kedvenc, a Bellamonte-i síterep. Csodálatos széles, hosszú, enyhe lejtői izgalmas harmóniát alkotnak a piros és fekete pályákkal. Lankás pályái akár sízőknek, akár snowboardosok számára kifejezetten kezdőknek ajánlott. Akik a komolyabb kihívásokat keresik, örömüket lelhetik a "lift-akna" meredekségű Tomba pályán. A sízés közti pihenőkre hangulatos éttermeket és hüttéket találunk szinte a pálya minden elágazásánál. A változatosságot kedvelők számára több síkirándulásra is van lehetőség. Passo Rolle, Pampeago, Cavalese és az 5+1 napos bérlettel még San Martino di Castrozza pályáit is be lehet síelni. A közelben két uszoda és egy nagy jégcsarnok is várja sízés után a vendégeket. De az este sem múlhat el havas élmények nélkül! Cavaleseben és Obereggenen is a héten több alkalommal lehet esti sízni, szánkózni vagy csak forralt borozva élvezni a téli esték mámorító hangulatát. Városlátogatásra ajánljuk a két csodálatos hangulatú közeli alpesi városkát, Cavalese-t és San Martino di Castrozza-t.  

 

 

• Közel 10 ÚJ, a 2019-20-as szezonban bevált SZÁLLÁSHELY.
• Az idei síszafarit ÚJ HELYSZÍNEN rendezzük meg.
• Ismét találkozhatsz a 2019-20-as szezonban kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS


• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásá- nak megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel

• SZAKKÉPZETT OKTATÓK vezetésével
• NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON


• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
• MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
• HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.  A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

Hotel Canada***

 

A Hotel Canada szállás a Dolomitok hegységben, Predazzo településétől 7 km-re található. A szálloda ingyenes parkolóhelyet, műholdas TV-vel rendelkező, fürdőszobás, hajszárítóval és piperecikkekkel ellátott szobákat kínál. A szállások szőnyegpadlóval és világos fabútorokkal rendelkeznek. A főszezonban wellnessközpont medencével is várja a vendégeket. A rusztikus étteremben Trentino hagyományos ételeit és az olasz konyha finomságait szolgálják fel. A helyszíni fűtött sítároló díjmentesen használható. Télen a szállodát ingyenes, nyilvános buszjárat köti össze a 2 km-re lévő Bellamonte-i síközponttal.

 

Távolság Budapesttől: 800 km.
Utazás: Egyénileg.
Sípályáktól való távolság: 2,5 km-re a legközelebbi sípályától
Elhelyezés: 2,3 és 4 ágyas szobákban
Ellátás: Félpanzió
Szolgáltatások: Szauna, gőzkabin, medence, fitneszterem, sítároló, ingyenes parkoló, Wi-Fi
Minimum létszám: 20 fő

 

Részvételi díjak

 

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2023. jan. 28- febr. 04.
STANDARD  
Felnőtt 612 EUR
Gyermek (2-5,99 éves korig) 359 EUR
Gyermek (6-11,99 éves korig) 469 EUR
12 éves kor fölött 3. ágyon 559 EUR
SUPERIOR  
Felnőtt 675 EUR
Gyermek (2-5,99 éves korig) 389 EUR
Gyermek (6-11,99 éves korig) 510 EUR
12 éves kor fölött 3. ágyon 612 EUR

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással, klubprogramokat, útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,50 €/fő/éj, 14 éves kortól. Gyerekeknek kötelező síoktatást, ára 4-14 éves kor között: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatív sí- vagy snowboardoktatást, edzést, ára: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus.

A síbérlet a helyszínen fizetendő. A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Síinfó: Val di Fiemme – Bellamonte 152 km (860 – 2415 m)

 

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Val di Fiemme 152 km
59 km piros, 61 km kék,
32 km fekete
45 lift
7 kabinos, 28 ülő,- és 10 húzó

 

A Dolomitokban fekvő Val di Fiemme-t széles pályák, és kényelmes ülőszékes felvonók jellemzik.  A völgyben a következő különálló síterületeket találhatjuk (a síterületek között síbusz is közlekedik):

 

Ski Center Latemar (48 km pálya)
Bellamonte - Alpe Lusia - Moena (25 km pálya)
Alpe Cermis (23 km pálya)
Passo Rolle (9 km pálya)
Lavaze (5 km pálya)


A Fiemme-völgy legizgalmasabb része a Latemar és a Cermis sícentrum, amely egy igazi "síhintát", azaz hegyeken, völgyeken átívelő változatos síélményt ígér. A Ski Center Latemar liftjeihez és pályáihoz három helyről mehetünk fel; Obereggen (1500 m), Pampeago (1757) és Predazzo (1018 m) üdülőhelyekről.

 

Cavalese a Fiemme-völgy legnagyobb üdülőhelye pontosan 1000 méterrel a tengerszint felett fekszik. Innen indul a modern kabinos gyorslift az Alpe Cermis pályáira, több szakaszban egészen 2250 méter magasra. Az Alpe Cermis síterületen található a Fiemme-völgy leghosszabb pályája: a 6 km-es Val della Roda. Ez egy viszonylag könnyű pálya, 617 méternyi szintkülönbséggel. Ugyanitt, Alpe Cermisben van a völgy legnehezebb pályája is, a 7,5 km-es Pista Olimpia, ennek szintkülönbsége 950 méter. A kabinos felvonó alsó állomásának közelében található a korcsolyázni szeretőket váró "jégpalota". A városközpontban számos üzlet, étterem és bár, valamint egy fedett uszoda található. A település a sífutók számára is remek úti cél lehet: Cavalesében rendezik 1971 óta a világhírű Marcialonga sífutóversenyt 70 km-es távon.

 

A Ski Area Alpe Lusia Moenából és El Zirmóból érhető el ülőszékes lifttel. A moenai oldalon fekete és piros, az el zirmoi oldalon lankás kék pályákat találunk. A felvonók többsége ezen a síterületen is ülőszékes.

 

 

 

 

Val di Fiemme –síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők 6 napos bérlet árak    
Felnőtt 310,- €
Junior - 2006. nov. 26 - 2014. nov. 26. között születettekre érvényes 217,- €
Senior - 1957. nov. 26. előtt születettekre érvényes 279,- €
Gyermek - 2014. nov. 26. után születettekre érvényes Ingyenes
   
Az árak személyenként értendők                                        5+1 napos bérlet árak  
Felnőtt                                                                                                327,- €  
Junior - 2006. nov. 26 - 2014. nov. 26. között születettekre érvényes     228,- €  
Senior - 1957. nov. 26. előtt születettekre érvényes                              294,- €  
Gyermek - 2014. nov. 26. után születettekre érvényes                        Ingyenes  

 

 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)


SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: korcsolya, jéghoki, motoros szán, diszkó, szauna, uszoda, városlátogatás.

Helyfoglalás és fizetési feltételek:

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat legkésőbb 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermekek születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe.

Amennyiben a szerződő fél jogi személy és nem végfelhasználó, úgy az ÁFA törvény értelmében az idegenforgalmi szolgáltatás árára 27% általános forgalmi adót kell felszámítani, mely összeget a fenti szolgáltatás ára nem tartalmaz.
Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat nem tartalmazza a baleset-betegség és poggyászbiztosítást, melyet irodánkban is megköthet.

Figyelem!
Gyerekeknek 18 éves korig a bukósisak használata kötelező! 
A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 

Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

 

Kérje ajánlatunkat!

Olaszország-Bellamonte


Vissza
Kérje ajánlatunkat!