Családi sítúra programok – síisi, síovival, animációs programokkal

Helyszín: Ausztria, Murau - Kreischberg
Időpont: 2023. március 15-19. (5 nap/4 éjszaka)

Szállás: Ferienpark Kreischberg***    

 

Murau - Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes és csákányos felvonók mentén kitűnő piros és fekete jelzésű pályák, valamint külön buckapálya található, a kijelölt pályák között pedig vadregényes lesiklásra, mélyhavazásra is van lehetőség.
A 2013 decemberében átadott 2,1 km hosszú 10 személyes kiskabinos lifttel egészen a Kreischberg csúcsáig fel lehet menni. A széles pályák carvingsízésre kiválóan alkalmasak. Kreischberg ideális családi síterep: mérete éppen megfelelő a családi sízésre, hiszen miközben minden családtag megtalálhatja a neki legjobban tetsző pályát, nehéz eltévedni, a középállomás biztos találkozási pontot jelent. A széles kék pályákon az egész család együtt sízhet, külön élmény lehet a gerincen végighaladó panorámapályán való közös lesiklás.

A hegyen a gyerekeket különböző attrakciók várják: Aliz télországban és dinópark, "szellemvasút", ugratók, mesefigurákkal jelölt erdei síösvények, trambulin, jégtanya hócsúszdával és hóalagúttal, snow tubing pálya, sőt, egy több kilométer hosszú szánkópálya is van.
Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe.
Itt található a világ egyik legnagyobb pályagépe, melyet a "The Beast", vagyis a "szörnyeteg" névre keresztelték. A gép 527 lóerős és 7,25 méter széles.

 

 

Az előző működő sikeresen MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD után, az idén egyre több túránkon találkozhatsz újdonságainkkal.

• Közel 10 ÚJ, a tavalyi évben bevált SZÁLLÁSHELY.
• Az idei síszafarit ÚJ HELYSZÍNEN rendezzük meg.
• Ismét találkozhatsz a tavalyi évben kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

 

 

 

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS


• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• Szakképzett oktatók vezetésével
• NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…

Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON


• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
• MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
• HÓTALPAS túrák
Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.  A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

 

  

FerienPark Kreischberg

 

A FerienPark egy autómentes, családbarát üdülőfalu összesen 74 modern stílusú, faépítésű, különálló, iker - és sorházzal, valamint apartmannal. Az újonnan épült apartmanfalu 77 lakóegységgel rendelkezik, kb. 3 hektárnyi területen. A vendégek kényelmét a nagyon jól felszerelt és kényelmes, jól tagolt apartmanokon kívül, recepció, élelmiszerbolt, étterem, kávézó, bár, terasz, wellness, medence, gyerekjátszó szoba és a közös helységek szolgálják.

 

Távolság: Budapesttől 460 km
Utazás: Egyénileg 
Sípályáktól való távolság: a felvonótól 300-500 m-re, apartmantól függően. Sífutópálya kb. 100 m-re
Elhelyezés: 2, 3, 4 vagy 5 fős apartmanokban
Ellátás: önellátás, térítés ellenében félpanziós igényelhető
Szolgáltatások: uszoda, szauna, gőzfürdő, Térítés ellenében: szolárium, masszázs, fürdőköpeny, mosógép.

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Részvételi díjak

 

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2023. március 15-19.
Village apartman (28 m2) 2 fő részére 359
Village apartman (28 m2) 3 fő részére 266
Trodkasten (41 m2) 4 fő részére 275
Trodkasten (49 m2) 5 fő részére 249

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára önellátással, klubprogramokat és az útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 2,50 €/fő/éj 15 éves kor felett, kötelezően fizetendő ágyneműt 13,90 €/fő/turnus, kauciót 100 €/apartman, a végtakarítás díját 60-85 €/apartman, a gyerekeknek 4 éves kortól és a felnőtteknek, a fakultatív sí- vagy snowboardoktatás, edzés árát: 125 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 110 €/fő/turnus. Félpanziós ellátás igényelhető, árak csak tájékoztató jellegűek: 80 €/fő/turnus, 10-14 éves korig: 60 €/fő/turnus, 3-9 éves korig: 40 €/fő/turnus. Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfó: Murau – Kreischberg 40 km (868 – 2118m)

 

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Murau-Kreischberg (868-2118 m) 40 km: 17 km kék, 15 km piros, 8 km fekete 14 lift: 3 kabin, 4 ülő- és 7 húzó

 

 

Kreischberg-Lacthal – 4 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők marcius 16-19.
Felnőtt 216 €/fő
Diák (érvényes igazolvánnyal) – 1997 és 2003 között születettekre érvényes 173 €/fő
Junior – 2004 és 2006 között születettekre érvényes 173 €/fő
Gyermek - 2007 és 2016 között születettekre érvényes 108 €/fő
Bébi - 2017 után születettekre érvényes Ingyenes

 

 

Hasznos információ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

Murau – Kreischberg - A magyar síelők egyik kedvenc úti célja a Murau város közelében lévő síközpont.
A pályarendszer alkalmas kezdőknek, haladóknak, gyerekeknek, családoknak és a snowboardosoknak egyaránt.
A profi sízők számára ideálisak a csúcsról induló fekete és piros, illetve a buckapályák. A korszerű hóágyúrendszer gondoskodik a decembertől áprilisig tartó hóról. Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. (Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe.)

Sí- és Snowboardoktatás
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Egyéni és kiscsoportos oktatás
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

Síelés utáni lehetőségek: uszoda, kivilágított esti sí- és szánkópálya.

 

 

Helyfoglalás és fizetési feltételek: Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

 

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

 

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.  A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermek utasok születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe. Amennyiben a szerződő fél jogi személy és nem végfelhasználó, úgy az ÁFA törvény értelmében az idegenforgalmi szolgáltatás árára 27% általános forgalmi adót kell felszámítani, mely összeget a fenti szolgáltatás ára nem tartalmaz.

 

Kérje ajánlatunkat!

FerienPark Kreischberg


Vissza
Kérje ajánlatunkat!