EMIRATES Fly Better repülőjegy akció

  

Kedves Utasunk, kedves Érdeklődő!

  

Lépjen ki újra a nagyvilágba, használja ki az Emirates légitársaság különleges viteldíjait!

 

Az Emirates légitársaság összeköti Budapestet Dubajjal – és Dubajon keresztül a nagyvilággal. Jelenleg a járatok a hét 2 napján közlekednek: szerdán és szombaton,  Dubaj elérhetőségén túl kiváló csatlakozást biztosítanak például a Maldív-szigetekre, Dél-Afrikába, Indiába, Thaiföldre vagy akár Japánba, Koreába... stb.

 

Foglaljon akciós Emirates repülőjegyet és kibővített utazásbiztosításra tesz szert!
 

A légitársaság a kibővített utazásbiztosítását 2021. január 31-ig meghosszabbította, amely még magasabb értékű fedezetet nyújt az utazás teljes időtartamára.

Repüljön a világ első olyan légitársaságával, amely minden egyes járathoz kibővített utazásbiztosítást kínál, beleértve a COVID–19‑fedezetet is! Gondoskodnak róla, hogy biztonságban legyen utazás közben, és velük extra védelemben részesül, bármerre is járjon a világban.

 

Foglalási időszak: 2021. január 29-ig!

 

Repülőjegy árak Ft/főtől:

 

Úti cél Turistaosztály Business Class First Class
Dubai 150 000 Ft/főtől 660 000 Ft/főtől 1 385 000 Ft/főtől
Thaiföld/Bangkok 180 000 Ft/főtől 655 000 Ft/főtől 1 514 000 Ft/főtől
Kenya/Nairobi 185 000 Ft/főtől 580 000 Ft/főtől 1 365 000 Ft/főtől
Maldív-szgk/Male 204 000 Ft/főtől 775 000 Ft/főtől 1 695 000 Ft/főtől
Tanzánia/Zanzibar 220 000 Ft/főtől 660 000 Ft/főtől 1 499 000 Ft/főtől
Srí Lanka/Colombo 240 000 Ft/főtől 835 000 Ft/főtől 1 614 000 Ft/főtől

 

 

*Feltételek: A megadott repülőjegy árak meghatározott feltételek mellett érvényesek, a szabad férőhelyek száma korlátozott. A jegyvásárlás és utazás feltételekhez kötött. A megadott repülőjegy árak budapesti indulással oda-vissza útra értendők a megadott osztályokon, és tartalmazzák az adókat, illetékeket. Az árak meghirdetéskor érvényesek, és a szabad kapacitás alapján változhatnak. Az árfolyam-ingadozás miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A tájékoztatás nem teljes körű, további információért hívja munkatársainkat, vagy írjon a repjegy@tensi.hu címre.
 
Foglaljon egzotikus nyaralást repülőjegye mellé! Szakértő utazási tanácsadók segítik kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb szállodát.

Utazzon rugalmasan! Utazzon biztonságban a Tensivel! Részletek itt >>

 

Tengerparti nyaralás: Dubaj >>

Tengerparti nyaralás: Maldív-szigetek >>

Tengerparti nyaralás: Zanzibár >>

 

 

 

 Kérje ajánlatunkat! 

 

 

  

Még biztonságosabb utazás

 

Továbbra is utasaik biztonsága a legfontosabb a légitársaság számára. Folyamatosan figyelemmel kísérik a higiéniai fejlesztéseket, amely szerint alakítják a szolgáltatásaikat. Az Emirates légitársaság a munkatársaik védelmében átalakította az egyenruhánkat és járataikon fokozottan fertőtlenítenek.

 

 

  

 

Az Emirates légitársaság számára az Ön biztonsága a legfontosabb

 

A légitársaság tovább bővítette szolgáltatásait alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez, hogy Ön és szerettei teljes nyugalomban utazhassanak:

Minden egyes utazás után a repülőgépeik alapos takarításon és fertőtlenítésen esnek át.
Minden utasuknak biztosítanak egy maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt és antibakteriális törlőkendőt tartalmazó higiéniai csomagot . Így Ön akár az utazás során is fertőtlenítheti saját környezetét. Az utasok biztonsága érdekében a személyzet a fedélzeten teljes védőruhát visel .
Ha a járat menetideje meghaladja az 1 óra 30 percet, úgy - egyedülálló  módon - a személyzet létszámát kiegészítik plusz egy fővel - aki kizárólag a mosdók takarításáért felel. A koronavírusra vonatkozóan ingyenes globális biztosítást nyújt a légitársaság minden Emirates utasnak akár 150.000 EUR értékben.
Az Emirates repülőgép flottája az egyik legfiatalabb a világon, melynek köszönhetően továbbfejlesztett HEPA-légszűrőket használnak . Az Emirates járatokon a levegő 2-3 percenként teljesen kicserélődik (gyakrabban, mint egy kórházban), így a HEPA szűrők eltávolítják az olyan mikroszkópikus részecskék 99,99%-át, mint a baktériumok, vírusok vagy a gombák. Az Emirates repülőinek levegője így tisztább, mint bármely más utazási eszköz, vagy akár egy üzlet vagy bevásárlóközont levegője.

  

 

 

Az Emirates légitársaság a biztonságos légiközlekedést még magasabb szintre emeli 

A Business és First Class üléseik nem csak a kényelmet és luxust jelentik, de egyedülálló módon akár a teljes elkülönülést is lehetővé teszik a saját és zárható kabinban.
A sofőr szolgáltatásuk segítségével a küszöbig/bejárati ajtóig viszik a biztonságos utazás fogalmát.
Dubaji várótermeik a pihenés, a feltöltődés és a kikapcsolódás mellett új szintre emelik a “social distancing” fogalmát.
Mobilalkalmazásuk segítségével már otthonról kiválaszthatja kedvenc filmjeit – így az ICE szórakoztatórendszerükkel szinkronizálva elkerülheti a felesleges érintéseket a repülőgép fedélzetén. Az átszállások Dubajban mindig is problémamentesek voltak – pár órás csatlakozásaik pedig az újonnan bevezetett reptéri intézkedésekkel együtt is biztosítják, hogy elérje járatát. A fedélzeti WIFI mindig is az utasaik egyik kedvenc szolgáltatása volt - a folyamatosan változó helyzetben pedig lehetőséget biztosít, hogy repülés közben is a legfrissebb információkat biztosítsa önmaga és szerettei számra.
Sokan nem tudják, de a legmodernebb szórakoztatórendszerrel felszerelt üléseik lehetővé teszik a fedélzeti székek közötti telefonálást is, hogy felesleges mozgás nélkül is tarthassa a kapcsolatot utastársaival repülés közben is.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!