Bangkok és Angkor szilveszteri körutazás, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén

Privát körutazás tengerparti pihenéssel

Töltse a szilvesztert Bangkokban, fedezze fel Angkor lenyűgöző romvárosát és pihenjen Koh Chang mesés tengerpartján!

 

Dátum: 2023. december 30 - 2024. január 11.

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Elhelyezés: Az Ön igényeinek megfelelő, minimum 4 csillagos kategóriában*

Ellátás: A program szerint

Idegenvezetés: Angolul 

Minimum létszám: 2 fő

 

 

Programleírás:

 

1-2. nap: Bangkok

Elutazás Budapestről a délutáni órákban, dubaji átszállással Bangkokba, éjszaka a repülőn. Érkezés a thai fővárosba a déli órákban. Transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este ellátogathat a Central World bevásárlóközpontba, ahol a hagyományos szilveszteri visszaszámlálást rendezik meg, koncertekkel, szórakoztató programokkal és tűzijátékkal köszöntik az új esztendőt. Szállás Bangkokban (3 éj).

 

3. nap: Ayutthaya

Délelőtt elutazás a Bang Pa In nyári palotához, majd Ayutthayába, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Délután visszautazás Bangkokba. Este kellemes vacsorát fogyaszthat el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacra.

 

4. nap: Bangkok

Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, ahol szemtanúja lehet annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Ezután továbbutazás a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol hajóra szállás következik, hogy megfigyelhesse, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Délután látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekinti a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburi negyedbe, ahol megfigyelheti a cölöpökre épült faházakban élő helyiek életét.

 

5. nap: Tonle Sap tó

Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután hajókirándulás a Tonle Sap tavon, ahol a tavon élők mindennapi életével ismerkedik meg. Látogatás egy helyi faluban, ahol a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program, ismerkedés a hangulatos városkával. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

 

6. nap: Angkor

Egész napos felfedezőútra indul Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Látogatás Angkor Thom ősi városában: a Bayon templomban, az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban. Rövid pihenőt követően délután látogatás a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz, amely a Kambodzsa jelképévé vált, khmer építészet csúcspontja.

 

7. nap: utazás Koh Chang szigetére

Reggel transzfer a thai határhoz, majd utazás busszal és komppal Koh Chang szigetére, ahová estefelé érkezik meg. Koh Chang Thaiföld egyik legszebb szigete, kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, de épp ez adja a báját is. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várják itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

 

8-11. nap: Koh Chang

Szabad program, kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

 

12-13. nap: utazás Budapestre

Szabad program, késői kijelentkezés a szállodából (17:00). Délután búcsúzás Koh Chang szigetétől és visszautazás Bangkokba, transzfer a repülőtérre (kb. 6 órás buszút). Az éjszakai órákban elutazás Dubajba, délelőtt továbbutazás Budapestre, érkezés a délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

Az időpont, a programok és a szálláshelyek igény szerint változtathatóak, az árak ettől függően kerülnek kialakításra.

 


Kérje ajánlatunkat!

Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén


Vissza
Kérje ajánlatunkat!