Tavasz a Török Riviérán

Kulináris élvezetek – Mesés tengerpartok – Keleti színkavalkád

Mindenképpen érdemes Törökországot választania, ha epedve várja a tengerpart frissítő klímáját, a nap melengető sugarait, az ízletes ételeket, és nem szeretne nyárig várni a feltöltődéssel, ugyanakkor könnyedén, rövid repülőúttal elérhető, biztonságos országban szeretne kikapcsolódni, ahol nem állt meg az élet. A tengerpart mellett épített és természeti kincsek, változatos sportprogramok teszik teljessé a felszabadító pihenést.

 

A Török Riviérát tavasztól érdemes látogatni, hiszen áprilistól már napsütéses és szinte csapadékmentes az időjárás, bár a tenger vize még csípős lehet a magyarok hőérzetének. A legforróbb hónapokat, a júliust és augusztust érdemes elkerülni, de a június, a szeptember és akár az október is jó választás lehet azoknak, akik a tengerben is szeretnének fürödni és kerülnék a tömeget (no meg a főszezoni árakat).

 

Javasolt időtartam: 7 éj, de ennél hosszabb vagy rövidebb tartózkodás is lehetséges

Utazási lehetőségek: Budapestről egy átszállással a Turkish Airlines vagy a Lufthansa járataival, Bécsből közvetlen járattal Antalya-ba a Sun Express menetrend szerinti járatain. Repülőtéri transzferidő kb. 45-50 perc.

Utazási idő: kb. 3 óra (Bécsből Antalya-ba, átszállás nélkül)

Beutazási szabályok: Törökországba lehetséges a beutazás 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszteredménnyel (6 éves kor felett). Érkezéskor regisztrálni kell, belépéskor formanyomtatványt kell kitölteni. Karanténkötelezettség csak azok számára van, akik a belépésüket megelőző 10 napban Nagy-Britanniában, Brazíliában, Dániában, vagy Dél-Afrikában jártak.

 

Konzuli Tájékoztató Törökország: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?torokorszag

 

A Törökországból hazatérő magyar állampolgárok számára az érvényben lévő rendelkezések szerint 10 nap karantén az előírás, amelyet 2 db legalább 48 óra különbséggel elvégzett negatív PCR-teszteredménnyel lehet kiváltani.

Üzleti célú utazás esetén Törökországból továbbra is korlátozás nélkül vissza lehet térni Magyarországra.

 

Repülőjegy árak*: Bécsből a Sun Express közvetlen járatán illetékkel és feladott poggyásszal 190 EUR-tól/fő, Budapestről egy átszállással illetékkel és feladott poggyásszal 99 000 Ft-tól/fő.

*Az árak nem minősülnek ajánlattételnek, tájékoztató jellegűek és napi szinten változhatnak.

 

Privát repülőtéri transzferárak Antalya repülőteréről:

EUR/2 transzfer 1-4 fő esetén
Belek 125
Lara, Kundu 112
Side, Kemer 150

 

 

Fakultatív programok: privát programok elérhetőek magyar és angol nyelven is. Csoportos programok a nyári főszezon kezdetétől érhetőek el.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

A Török Riviéra legjobb ár-érték arányú szállodái tavasszal

Vissza
Kérje ajánlatunkat!