Golf a Török Riviérán

18 lyukú golfpályák – prémium szálláshelyek – all inclusive ellátás

A Török Riviérán minden adott, hogy a golfozás szerelmesei hódolhassanak kedvenc hobbijuknak, és remek lehetőség, hogy a különleges sportot teljesen kezdők is kipróbálják. Belek környékén több harmonikus golfpálya épült egymás mellé, így több 18 lyukú nívós pályán még változatosabb élményre tehetünk szert akár egyetlen hét alatt is.

 

Mikor érdemes utazni? A szabadtéri sportok esetén célszerű elkerülni a tikkasztó nyári forróságot, és a csapadékos telet, így a lehető legideálisabb klíma Törökország déli partján tavasszal és ősszel élvezhető, kellemes napsütötte időjárással, amikor az eső is csupán igen ritkán szól bele a programba.

 

Javasolt időtartam: min. 7 éj, de ennél hosszabb vagy rövidebb tartózkodás is lehetséges.

Utazási lehetőségek: Budapestről egy átszállással a Turkish Airlines vagy a Lufthansa járataival, Bécsből közvetlen járattal Antalya-ba a Sun Express menetrend szerinti járatain. Repülőtéri transzferidő kb. 45-50 perc.

Utazási idő: kb. 3 óra (Bécsből Antalya-ba, átszállás nélkül)

Beutazási szabályok: Törökországba lehetséges a beutazás 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszteredménnyel (6 éves kor felett). Érkezéskor regisztrálni kell, belépéskor formanyomtatványt kell kitölteni. Karanténkötelezettség csak azok számára van, akik a belépésüket megelőző 10 napban Nagy-Britanniában, Brazíliában, Dániában, vagy Dél-Afrikában jártak.
Konzuli Tájékoztató Törökország: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?torokorszag

A Törökországból hazatérő magyar állampolgárok számára az érvényben lévő rendelkezések szerint 10 nap karantén az előírás, amelyet 2 db legalább 48 óra különbséggel elvégzett negatív PCR-teszteredménnyel lehet kiváltani.

Üzleti célú utazás esetén Törökországból továbbra is korlátozás nélkül vissza lehet térni Magyarországra.

 

Repülőjegy árak*: Bécsből a Sun Express közvetlen járatán illetékkel és feladott poggyásszal 190 EUR-tól/fő, Budapestről egy átszállással illetékkel és feladott poggyásszal 99 000 Ft-tól/fő.

 

*Az árak nem minősülnek ajánlattételnek, tájékoztató jellegűek és napi szinten változhatnak.

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Kiemelt golfajánlataink 3 különböző golfpálya használattal

Vissza
Kérje ajánlatunkat!