You & Me by Cacoon Maldives Resort 5*– Only adult! Csak felnőtteknek!

A szerelem a levegőben van! – ez a szlogenje ennek a vadonatúj 5 csillagos resortnak, amely a Raa atoll területén található, 45 perces hidroplan repülőútra Malétől. 7 éjszakás foglalás estén a transzfer ingyenes, 4 éjszaka esetén 50% engedményt ad a szálláshely a transzfer díjából.

 

Az új resort fantasztikus esküvői helyszín, de nászútra, vagy lánykérésre is csodás, mint ahogy egy meghitt nyaralásra is pároknak.

A nyugalom szigetén 55-től 280 négyzetméteres villákig sokféle szálláshely foglalható, akár privát medencékkel is, akár a parton, akár a vízen.

 

A resort nagy slágere a víz alatti étterme, a H20 olyan étkezési élményt ad, amilyenre csakis a Maldívon lehet számítani, miközben feltálalják a fogásokat lehet gyönyörködni a kristálytiszta óceán állatvilágában.

 

Fantasztikus a The Sand étterem is, ami arról kapta a nevét, hogy homokos az alja, itt nemcsak az ételek, hanem az italok is parádésak.

Saját borpincéje is van az étteremnek hatalmas választékkal a világ legjobb boraiból.

 

Aki olasz ételekre vágyik az a La Pasta vendéglőt keresse fel, aki a japán konyhát szeretné mélyebben megismerni, azt pedig a Rising Sun étterem várja.

 

A vízisportok és kirándulások tárháza szinte kimeríthetetlen ebben a resortban.

 

 

Fantasztikus 2021 május előfoglalási akció!

 

Foglalási időszak: 2020.09.30-ig

Utazási időszak: 2021.05.01.-2021.05.31.

 

2 fős Manta villa  félpanziós ellátással 2 999 €-tól / 2 fő*

 

Az ár tartalmazza:

-7 éjszaka* szállás 2 fős Manta villában – magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható: pl. Dolphin vagy Pool suite

- félpanziós  ellátás - felár ellenében teljes panzió vagy all inclusive ellátás foglalható

- retúr transzfer kisrepülővel Male szigetéről a hotelhez

 

Az ár nem tartalmazza:

-repülőjegy Budapest és Male között, pl. Emirates: 210.000 Ft-tól/fő*

-utasbiztosítás

-útlemondási biztosítás

 

Nászutasoknak : „Love Forever”  nászutas ajándékok! Kérje ajánlatunkat!

 

*Feltételek: A megadott árak a 2020. szeptember 11-én elérhető legkedvezőbb szállás és repülőjegy árak. A szállodai szobák rövidebb és hosszabb időszakra is foglalhatók, kérje ajánlatunkat! Helyfoglalás érkezési sorrendben, a szabad kapacitás függvényében lehetséges. A helyek elfogyhatnak, az árak a szabad férőhelyek függvényében változhatnak.

 

Kérjen ajánlatot most!

You & Me by Cacoon Maldives Resort 5*


Vissza
Kérje ajánlatunkat!