Kisgyerekes családok estében szerintünk is a legjobb megoldás szállodában foglalt félpanziós vacsora, de a gyerek nélkül utazó felnőttek miért ne próbálnának ki különleges éttermeket, hogy a lappföldi kalandok gasztro vonalon is kivételesek legyenek! A lapp konyhát a természetes alapanyagok, így a lazac, a rénszarvashús, a tengeri és folyami halak, valamint az erdei gombák, bogyók és gyümölcsök, és a nagyon finom tejtermékek, mint alapanyagok felhasználása jellemzik, továbbá az egyszerűségében is lenyűgöző, szépséges tálalás. Nehezen tudnának választani a legújabb skandináv gasztrodivatot követő „Fine dining”, vagy egy igazi hagyományos lapp étterem között?! Nos, mindkettőt kipróbálhatják, ha befizetnek a 2, egészen különleges vacsorát tartalmazó Gasztro Élménycsomagra. És ha ezt megteszik, jutalomként azt is eláruljuk, hol kapható a világ legfinomabb, szabad tűzön sült lazaca!
Menü 1.
Felnőtt: ……………… Ft/ fő
Gyermek (0-2) ……………… Ft/ fő
Gyermek (2-4) ……………… Ft/ fő
Gyermek (4-12) ……………… Ft/ fő
Menü 2.
Felnőtt: ……………… Ft/ fő
Gyermek (0-2) ……………… Ft/ fő
Gyermek (2-4) ……………… Ft/ fő
Gyermek (4-12) ……………… Ft/ fő