Nyelviskola Torontóban

 

Ez a hegyek és vizek között fekvő nagyváros, élénk, sokszínű és csak duzzad az életkedvtől – és mindemellett Észak- Amerika legtisztább és legbiztonságosabb városa. lakosainak vendégszeretete világszerte ismert. Torontóban több mint 100 nemzetiség 5 millió képviselője él együtt, de nem csak kulturálisan sokszínű, Kanada nevesebb egyetemeinek és professzorainak is otthont ad. Az etnikai változásoknak köszönhetően Torontóban az angol nyelvtanfolyamok mellett igen élénk éjszakai élet várja a szórakozni vágyókat, az ínyencek pedig tájjellegű éttermek sokasága közül választhatnak. A város számtalan felfedeznivalóval várja a látogatókat. Rengeteg múzeum, parkok, galéria és olyan látnivalók, mint a CN Tower, mely nagyon sokáig a világ legmagasabb tornyának számított; az Ontario Place, mely felülmúlhatatlan kulturális-, és szórakoztatóprogramokkal várja látogatóit, a Harbourfront, vagy a Casa Loma. Itt az amerikai életstílus brit eleganciával, a kínai szokások a mediterrán temperamentummal, a régi az újjal találkozik. Toronto olyan város, ahol minden vágy teljesül, és amely minden napra tartogat valami újat felfedezői számára.

 

 

Nyelviskola Torontóban: A modern stílusban berendezett angol nyelviskola Torontóban tágas, jól felszerelt tantermeket, közösségi termet Tv-vel és DVD lejátszóval, jól felszerelt konyhát, könyvtárat, tanulószobát, recepciót és teraszt kínál a diákoknak. A nyelviskola a város központjában helyezkedik el, egy Cabbagetown-nak nevezett, híres és kedvelt városrészben, csak pár percre a Yonge Street-től, mely szerepel a Guiness Rekordok könyvében is, mint a világ leghosszabb utcája.  Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Cabbagetown egy kis sziget a vibráló nagyváros közepén, viktória-korabeli lakónegyedeivel, pub-jaival, régiségkereskedéseivel és kis üzleteivel egyedülálló és egyben változatos környék. Az iskola épületétől a város számos látnivalója - CN torony, a Sportcsarnok, a kikötő - könnyen elérhető.


 

Tanfolyamok:

Vakációs angol nyelvtanfolyam 10 tanóra / hét

Általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra / hét

Szuper intenzív angol nyelvtanfolyam 40 tanóra / hét

Junior általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét (14-21 éves korosztály számára)

Junior intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra / hét (14-21 éves korosztály számára)     


 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

Elutazás és érkezés: Toronto Person International (YYZ) repülőterére  9 – 21 óra között érkező járattal

 

Szállás:

Vendéglátó család: Egyágyas szoba foglalható, félpanzióval vagy teljes ellátással. Az iskola 30-60 perc távolságra fekszik tömegközlekedéssel. Azok a tanulók, akik nagyobb önállóságra vágynak, foglalható szállás ellátás nélkül is.

Kaució: nincs

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Vendéglátó család: Kétágyas szobák foglalhatók, a diákok osztoznak a fürdőszobán és a közös helységeken a családdal. Teljes ellátás (csomagolt ebéd). A takarítást hetente egyszer a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.  A családok 30-60 perces útra laknak az iskolától tömegközlekedéssel.

Kaució: nincs

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!